Jij weet niet veel hé ?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #200


Ik ben gemiddeld toch wel zo’n 60 uur per week met ‘het nieuws’ bezig per week in de rol van burger journalist, of meer, … als het nodig is. Ik kan dat ook combineren met ander werk als ik dat zou willen, en nog heb ik het gevoel dat ik veel nieuws mis.

Deze week weer -even- met veel Nederlanders gesproken en de moed zakt je in de schoenen door het gebrek aan parate kennis. Gewoon wat vragen stellen en verder in veel gevallen er maar het zwijgen toe gedaan, behalve als ik een opening kon ontdekken. Als iemand een goede vraag stelde, dan gaf dat zo’n opening.

Kom niet met het virus verhaal, het virus draagt een patent en werd dus kunstmatig de wereld in geholpen, nog zo’n niets wetende vraag, “Ga terug naar start” – “Ja maar” – “Ga naar de gevangenis” en besteed daar je ‘vrije’ tijd aan het verwerven van achterstallige kennis.

September was de maand dat er ongelofelijk veel gebeurd is, alle niet ter zake doende nieuws hebben we bij de dotcom.radio podcast op een zijspoor gezet. Daar kijken we nog wel eens naar. Nu telt alleen nog ‘onze vrijheid herwinnen’ en zorgen dat het Sociaal Krediet Systeem niet verder ingevoerd gaat worden, -niet verder- want de eerste stappen zijn al gedaan met het gezondheidspas.

Afgelopen maand ben ik al gestart met het openlijk veroordelen van mensen die de daarmee ontstane apartheid verder in stand houden door er openlijk aan mee te werken. Dat je zo onnadenkend en dom kan zijn. 

Nee ik wil niet meer in een restaurant komen, het feit dat die sticker op de deur zit betekend dat ik daar niet meer wil komen, niet meer wil zijn. Als muzikanten gaan spelen in zo’n locatie, dan wil ik daar niet meer zijn, ze gooien hun goede naam te grabbel. Ja ik weet dat ze naar normaal terug willen, ik weet dat ze graag weer willen spelen, maar om daarmee de helft van hun fans actief uit te sluiten. Hoe dom kun je zijn?

Meewerken aan een plan van de dictator die nog meer gifspuiten in bestelling heeft staan voor 2022, 2023 en daarna. Gifspuiten die je allemaal verplicht in je donder moet laten spuiten om je groene vinkje te houden. Je mag ook niet teveel geld uit gaan geven aan verkeerde dingen vanwege je persoonlijke Co2 voetafdruk en met een ‘verkeerde foute’ opmerking op de sociale media staat de politie bij je op de stoep en krijg je met de volledige uitrol van het Sociaal Krediet Systeem volgend jaar strafpunten en de daaraan gekoppelde verdere uitsluiting van het openbare leven.

Dé “Had ik dat toen maar geweten”, vraag …
… is daarmee op voorhand beantwoord !

Wie niet horen wil moet maar voelen, een Franse muzikant die ik persoonlijk ken heb ik openlijk aan de schandpaal gespijkerd, hij is zich (nog) niet bewust dat hij een ‘sta in de weg is’ voor mijn vrijheid en die van de rest van de wereld. Zijn verhaal gaat nu de muziekwereld door nu het in een internationaal muziek magazine is doorgeplaatst

Is het nu zo moeilijk om iets te bedenken dat tegen de dictatuur ingaat in plaats van de apartheid te ondersteunen?

Benader je fanclub en zeg dat je ergens op een nader bekend te maken locatie een akoestische set gaat doen, gratis en voor niets. Als de nood hoog is kan je een hoed voor de vrijwillige bijdragen neer zetten. Akoestisch zodat je mobiel bent en snel de benen kan nemen als er controle komt, ja je staat in je recht maar je mag niets, het recht bestaat niet meer onder de met linkse denkbeelden aangetelde rechters. 

En de horeca ondernemers zelf, ik wens jullie een prettig faillissement toe, jullie verdienen het na het aannemen van 1,5 jaar smeergeld, steekpenningen om de eigenaar koest te houden. Toen zagen jullie het niet in, wilde niet luisteren, nu is er geen weg meer terug voor velen. Wij hebben jullie niet nodig om gezellig samen te zijn, om samen te eten, wij kunnen wel kotsen van de apartheid die jullie nu voeden, volg mijn bordjes, “de afgrond, deze kant in” Jullie kozen zelf voor uitstal van executie door het aannemen van de steekpenningen, wij voelen ons verraden nu de apartheid is uitgerold met de volledige medewerking van de gezelligheid industrie. Jullie presenteren nu gebakken lucht. 

We hebben ondernemers nodig die samen met ons de strijd aangaan, voor de vrijheid, geen verraders, sorry, ik moet hard zijn want er is immers geen weg terug meer. 

We kunnen deze crisis maar op èèn manier oplossen, door met een doorslag gevende meerderheid van “leiders” een front te maken tegen de dictatuur en deze ten val brengen.

Je doet mee, of je doet niet mee

Ik stem met mijn portemonnee en mijd de verraders als de pest

Ik spreek mij uit, wat de gevolgen ook zijn

Je bent een, …

A. Leider, activist, strijder, dwarsligger voor de dictatuur …

B. Of een volger die zijn hele toekomst in de waagschaal legt

C. Een NSBer, verrader, dictatoriale politicus, MSM journalist of foute zorg medewerker.

Voor groep “A”

Zoek aan de rand van het ravijn nog of je iemand kan rekruteren, iemand die onder leiding goede dingen kan doen en zich nog nuttig kan maken.

Gisteren vertelde ik iemand dat we in actie moeten komen, moeten. Dat gaan ‘ze’ niet doen verteld die iemand mij zonder te beseffen dat ’ze’ daarmee zichzelf bedoelde! 

Ik denk het wel immers pas aan de rand van de afgrond mensen geneigd zijn hun situatie te overdenken, laat ik mij meeslepen in een gevoel van radeloosheid, spring ik zelf het ravijn in om er een snel einde aan te maken of ga ik actie ondernemen nu ik niets meer te verliezen heb. 

Aan de rand van het ravijn worden dé helden geboren !!

Deze maand oktober worden wij bij de hand genomen door de dictatuur, volg ons, we nemen je mee naar de rand van de afgrond. 

Maak hier je keuze, kies voor ons reddingsplan “Het Sociaal Krediet Systeem” 

Keuze twee, Er is geen keuze, ga direct naar de gevangenis, ga niet langs start. 

Nogmaals: Jij weet niet veel hé ?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk