Blij met de crisis? 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #198


Een vreemde gedachte, nee niet zoals ik het nu zie. Ik hoorde deze week dat het woord crisis en kans in het Chinees het zelfde betekende, dat bleek niet waar te zijn bleek na onderzoek. Dat echter elke crisis een kans factor in zich heeft dat weet elke zakenman & belegger die van de nood letterlijk een deugd maken. In tijden van crisis en oorlog zijn er bakken met geld te verdienen. En wij, … ?

Moeten we eigenlijk niet blij zijn met de crisis in de basis als we de huidige crisis nou eens als een kans gaan zien ? 

Wat er nu gaande is in de gehele wereld is het spel waarbij -iedereen- gedwongen wordt, goed of slecht, om kleur te bekennen. Aan welke kant van de lijn ze staan, behulpzaam, egoist, leiderschap of volger, op de barricaden, afwachtend. Alle persoonlijke karakter eigenschappen komen aan het licht, zichtbaar voor iedereen. De situatie maakt dat iedereen uit zijn schulp moet kruipen, verraders, NSBers, je haalt ze er zo tussenuit.

Het wordt dus snel herkenbaar waar jij je het beste mee kan verenigen, geen tijd meer verdoen aan; “maar stel dat ik die persoon verkeerd inschat”?

Als je kansen zoekt hoef jij je tijd niet te verdoen aan een realist die in het huidige wereldbeeld een afwachtende houding aanneemt. Nee want als je een kans wilt laten ontstaan, iets nieuws creëren dus, dan wil je de huidige realiteit ondermijnen en omverwerpen, weg met de realiteit. Een kans scheppen !

Al sinds negen jaren is mijn website naamgeving ‘uitdaging’ verhuist naar ‘gedachtenvoer’ met als subtitel ‘Create a better world’. Een betere wereld creëren kan je niet op de puinhopen van een gesloopt gebouw want je zal de gehele fundering moeten vervangen. Zo zal het kwaad in deze wereld ook met wortels en al vernietigd, uitgeroeid moeten worden.

Wat is er handiger als het kwaad aan te moedigen om zich te manifesteren, zien waar de wortels uitgroeien tot het kwaad van deze wereld. Ik denk dat deze periode zich voltrokken heeft de afgelopen vijf jaren sinds begin 2016 met de opkomst van Trump en het populisme. 

Nu zitten we midden in het tijdperk waar we zichtbaar moeten maken welke planten bruikbaar zijn en welke planten onkruid zijn die we met wortel en al moeten verwijderen. Welke planten we kunnen aanwenden tot een geneesmiddel wat alleen de “primitieve” volken nog wisten via de eeuwenoude overgedragen mond tot mond kennis. Kennis waarbij velen verdwaast staan te kijken dat het mogelijk is.

Vergelijk dit met de gedachte dat mensen zich niet kunnen voorstellen dat medemensen tot onmenselijke misdaden in staat zijn. Kom loop even met mij mee, een wandeling, langs de rand van het ravijn, wat een prachtige wereld, vindt je niet, of kun je alleen maar denken aan de misstap die je nu zou kunnen begaan en de gevolgen die dat heeft. Dat gevoel van hoogtevrees in je maagstreek, wat zou je nu graag iets hebben om je aan vast te houden. Zeker nu het stevig begint te waaien aan de rand van de afgrond.

Is dit niet het ultieme moment om na te denken hoe je daar verzeilt bent geraakt, wat je in deze nare positie heeft gebracht, en dat het uitzicht op dit moment werkelijk schitterend te noemen is op het zelfde moment, maar je ziet het niet, bang voor die ene misstap.

Moet ik nu bang worden omdat anderen in het ravijn donderen? Ik heb ze hier niet naar toe geleid, ze zijn zelf gekomen, of moet ik juist blij zijn dat ik geleerd heb evenwichtig in het leven te staan? Geleerd het het evenwicht te bewaren, standvastig te zijn tussen de misleidingen van de media en de politiek, de dokter en de nep wetenschap het mRNA ‘vaccin’ en het evenwicht gecreëerd door een goed gewapend immuunsysteem, geholpen door Ivermectine. 

Ik laat je hier in gedachten en hoop dat ik je weer voldoende voer heb gegeven om tot een persoonlijke afweging te komen? Op de terugweg ga ik maar bordjes plaatsen, ik kan de verleiding even niet weerstaan, ravijn volg deze bordjes, prachtig uitzicht gegarandeerd, op een prachtige nieuwe wereld als nooit te voor.

Een kans die je kan grijpen, als houvast, als je niet bang bent naar beneden te kijken.

Zou eigenlijk iedereen het ravijn niet zelf gezien moeten hebben, aan het uiterste randje?

Volg de bordjes, … WWG1WGA

mind parachute

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk