310 protesten verleden week in Frankrijk, 4 oktober gaan ze verharden !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #197


GROTE PROTESTEN ZIJN GEPLAND OP MAANDAG 4 OKTOBER IN HEEL FRANKRIJK.

“We gaan heel Frankrijk blokkeren vanaf 4 oktober. Wekenlang hebben we vreedzaam gedemonstreerd. Wekenlang werden we genegeerd door deze regering. Laten we een voorbeeld nemen aan onze Australische en Italiaanse vrienden. Om onze stem te laten horen, laten we de ringwegen blokkeren, de raffinaderijen, de pakhuizen, de snelwegen,… Laten we Frankrijk blokkeren.

Het is tijd om wakker te worden, de vrachtwagenchauffeurs, de verzorgers, de brandweermannen, de boeren, de leraren, de studenten, de restauranthouders, de dokters, de advocaten, de ouders, enz… Laten we allemaal verenigd zijn om Frankrijk te blokkeren.”

Afgelopen zaterdag was de tiende keer dat ik meeliep bij de protest manifestatie in Autun, klein van opzet, maar we zijn er wel elke week. De toespraken onderweg en de telling van de deelnemers wordt bij voorkeur gedaan midden op een kruispunt. Geen enkele automobilist protesteert middels claxonneren, en ja natuurlijk staan er mensen te kijken die het totaal niet snappen waarom wij daar elke week weer lopen. De generatie TV nieuws zombies. We begonnen met zo’n 350 deelnemers, inmiddels is de groep maar 86 ‘man’ groot.

Niet belangrijk genoeg, andere dingen te doen, het zal allemaal wel. Ook in de verzet beweging ziet men dat, mensen zijn ook geneigd in grotere steden mee te lopen waar de opkomst groter is. De kans om met politiegeweld te maken te krijgen is daar ook groter zo vernam ik van verschillende kanten waarvan een persoon ook klappen had gekregen terwijl het enigste wat hij deed een trommel bespelen. Zelfs bij onze kleine groep moest de politie ‘ingrijpen’ vanwege een ongewenste uitlating op een piepklein protestbord(je) en probeerde men die persoon te arresteren. Dit werd verhinderd door tussenkomst van de organisator die zelf al een keer drie uur opgesloten heeft gezeten op het politiebureau voor iets onbenulligs. Pure intimidatie.

Een kijk op de wereld, oeps, wat ons te wachten staat als we niets zouden doen, … de laatste dagen van onze vrijheid of erger, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk