Dit stopt pas als WIJ het fuckin’ willen, TOP speech !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #196


Zelden heb ik zo zitten genieten van een speech: “AUDRA MORGAN IS MAD AS HELL”, ze weet haar mondje te roeren en ondanks dat men haar probeert te verstoren richt ze zich tot het publiek, draait haar rug naar onze zogenaamde rechtspraak en stampt ze in de grond. Meer van deze mensen hebben we nodig, die je zomaar in het midden van de nacht wakker kan maken om zo’n speech te geven. Vergis je niet, elke dag, elk uur elke minuut was Audra in haar hoofd, in haar gedachten al voorbereid om deze speech te geven. Chapeau !!

Wij worden in een gevangenis gehouden met de deur open en we zijn te stom om weg te lopen en onze toekomst weer zelf ter hand te nemen


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk