Je mag weer (even): “Welkom in de groene vinkjes wereld”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #195


Allerlei zaken zie ik voorbij komen in het reguliere en alternatieve nieuws die onlogisch, oneerlijk, vrijheidsberoving, belachelijk, onrealistisch en levensbedreigend zijn. De meerderheid van alle mensen die ik observeer hebben totaal geen idee waar dit heen gaat en nemen beslissingen die goed lijken op -dit- moment terwijl het een levensbedreigende aanslag kan maken op de naaste toekomst. Denk daarbij aan volgend jaar, volgende maand, komende week of zelfs morgen al. 

Ga jij de –GEESTELIJKE- waanzin test doorstaan?

Afgelopen jaren zijn we als mensheid getraind in het verwachten van instant gratification, onmiddellijke beloning, onmiddellijke bevrediging. Op de sociale media verwacht je reacties en een duimpje omhoog, je bent er verslaafd aan geraakt, je wil weten aan de vinkjes of je bericht wel gelezen is en nu heeft je hele leven al een groen vinkje gekregen wat zegt dat ‘jij’ weer door mag gaan met leven, of liever gezegd een deel van je oude gewoontes weer mag gaan doen. Maar je zal zien dat dit vinkje je niet alles zal brengen want grof weg de helft zal er niet meer bij zijn omdat zij het vinkje niet krijgen maar een rood kruisje of omdat zij heel verstandig de ontstane apartheid niet goedkeuren.

En hoe zit dat met je eigen groene vinkje, is dat waardevast, met andere woorden nu ik het heb, mag ik het houden?

Het korte antwoord is NEE !!

In Israel werd in juli al begonnen met een derde vaccin, het zogenaamde booster shot. Inmiddels gaat je groene vinkje 6 maanden na het 2de vaccin vervallen en ben je het boostershot verplicht te nemen als je wilt bijven deelnemen aan het openbare ‘leven’ In Duitsland sprak men al van een boostershot elk kwartaal vanaf volgend jaar. (net binnen 10.00 uur 27-09-2021 Vierde dosis wordt verplicht in Israel lees meer net binnen 17.30 uur EU overweegt 3 de booster shot Pfizer)

En misschien heb je al gehoord dat er risico’s zitten aan al die shotjes die je gezondheid geen ‘boost’ gaan geven?

Maar je zal wel moeten he als je leuke dingen wilt blijven doen, vakantie, festival etc.
Maar ja, als je favoriete artiesten nu ook geen vinkje heeft dan heb je een probleem. 

Die ‘groene vinkjes’ COVID app wordt volgend jaar uitgebreid tot een Sociaal Krediet Systeem waar alles, maar dan ook alles wat je doet beloond kan worden, maar ook bestraft. En als je nu alle regels al onnavolgbaar, onlogisch, oneerlijk, vrijheidsberoving, belachelijk, en onrealistisch vindt, wacht tot alles volledig is uitgerold. Je zou al wat video’s kunnen opzoeken uit China want daar weet men wat het is, al zeggen ze daar natuurlijk niets van vanwege de mogelijke strafpunten.

Wist je dat 23 miljoen Chinezen al geen smartphone meer bezitten, er valt niet tegen het systeem op te vechten of een beperkt leven is toch beter dan een ingeperkt leven, wie zal het zeggen?

Nu zijn er mensen net als ik die wat inzicht hebben in de richting die de maatschappij gaat en nog de rotsvaste hoop koesteren dat het nog goed gaat komen.

Intussen weten we ook dat dit niet voor een ieder het geval is, omdat ze de verkeerde beslissingen al hebben genomen en niet geestelijk bereikbaar zijn om ze nog een reddingslijn toe te werpen, ze weigeren de lijn te zelfs te grijpen.

Intussen zien we mensen waarvan we niet goed kunnen inschatten in welke geestelijke staat ze nu verkeren, mensen die omgaan met je naaste relaties, die zijn we genoodzaakt goed in de gaten te houden en indien nodig te polsen of te waarschuwen met de indringende vraag; “Kan ik je nog vertrouwen”. – “Je openbare gedrag baart mij zorgen”. 

Juist in deze tijd heb je het snel verpest
Als je meespeelt in het levens orkest
Slechts een enkele valse noot
En het gehele orkest valt al dood
De muzikanten zijn gespannen en gestrest
Deze tijd doet zich gelden als èèn grote test

Deze tijd doet zich gelden als; dè grote IQ test, …

en ik zie velen niet verder komen dan het kleuterschool niveau

Verslaafd aan de groene vinkjes, …

… ik wil het nu, vakantie, uitgaan, festivals, etc.

Meedoen is belangrijker, …

dan een paar maanden vooruit kijken naar de gevolgen.

En intussen kijken je vrienden mee op de sociale media, ze geven je soms geen vinkje meer, ze worden terughoudend, afwijzend, soms spreken ze zich uit in de hoop dat je nog op tijd bij zinne komt, het licht ziet. Vrienden komen en gaan, maar nu staan de vriendschappen onder extreme druk, en wie gaat, wie durft de eerste stap te zetten, om zaken uit te praten?

Zomaar een willekeurig beeld uit ‘onze’ wereld dat velen nog nooit gezien hebben op TV


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk