Ik gun een ieder zijn plezier maar: “Muzikanten voor apartheid ?”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #193


In de zestiger en zeventiger jaren waren de protestliedjes niet weg te denken uit de hitparade. De muziek werd aangegrepen om je mening te uiten voor of tegen iets. Je telde mee als jij als muzikant je stem verhief. Je maakte indruk met je protest songs die mensen van voor tot achter uit hun hoofd konden meezingen, dat was nog eens een manier om een boodschap uit te dragen.

Enkele jaren geleden kwam de eerste deceptie voor mij bij de het verschijnen van het boek van Mark Devlin “the Musical Truth” [NL versie op gedachtenvoer] waar allerlei beerputten uit de muziek industrie voorzichtig of helemaal geopend werden. Daarna spoken steeds weer de verhalen en openbaringen door je hoofd als je als deejay de lijst met namen voorbij ziet scrollen en je een keuze moet maken welke artiest je gaat draaien als volgende nummer, … of toch maar niet omdat, …

Apartheid, een Nederlands woord dat internationaal in gebruik is in vele talen, dat is voor ‘iets’ dat wij voornamelijk kenden van Zuid Afrika.

Nederland heeft er vanaf deze week ook mee te maken en wij in Frankrijk kennen dit al sinds 18 juli, niet alleen het terras, de kroeg, cafe, bar, restaurant, festival, grote winkelcentra, en ziekenhuis werden verboden gebied, maar ook duizenden mensen die ontslag kregen op hun werk.

Aan deze opmerking moest ik denken;
Maak niet normaal wat niet normaal is !!”

Vele bekende artiesten hebben hun theatertoer al afgezegd maar de locale bandjes denken wel mee te kunnen deinen op de verlangens van mensen die weer terug willen naar normaal, maar welk normaal, de uitsluiting van de helft van de maatschappij.


Daar sta je dan, voor een onzichtbaar rood sein
Het veroorzaakt als het ware een kortsluiting in je brein
Als ik nou met die apartheid een beetje meedein
Daar sta je dan, ineens toch aan de verkeerde kant van de lijnGeloof niet in de leugen dat slechts 1,8 miljoen mensen ongevaccineerd zijn, een eenvoudige rekensom met de cijfers van het RIVM per leeftijd uitgesplitst komt op 6,4 miljoen. Tel daarbij de gevaccineerden die de tweedeling ook niet normaal vinden en foute evenementen boycotten en … Dan zijn er nog de simpele onbewuste zaken als, “Oh jij mag daar niet naar toe, nou dan gaan wij ook niet”.

Bij al die evenementen zijn er mensen die deze gang van zaken verafschuwen en jouw naam als artiest of band staat levensgroot op de websites en de posters, ze worden vermeld in aankondigingen op de radio en minimaal eenderde zijn niet blij met de keuze die jij als artiest gemaakt hebt om hersenloos de tweedeling van de maatschappij door apartheid gestalte te geven. Het mede instant houden van de dictatuur.

Vooral als het artiesten / bands zijn waar je fan van bent, … of was. Want zo gauw kan het tij keren is mijn ervaring in slechts twee maanden apartheid.

Noot: En beste vrienden, als jullie daar aan het feesten zijn -behorende bij de uitverkorene- bedenk dat je facebook uit zet want wellicht zien we jullie voorbij komen op de tijdlijn en dat roept vraagtekens op, alle superslaven die een streepje voor hebben. Wacht maar als het echte Sociale Krediet Systeem in volle werking is getreden. Dan mag je alleen overal binnen na het booster ‘vaccin’ en de versie van ’22 en ’23 of wellicht twee keer per jaar of elk seizoen. Wist je dat in China al 23 miljoen mensen hun smartphone bij het groot vuil hebben gegooid. Die doen aan zelf isolatie, mogen nergens meer komen of kopen. Dat vinden ze nu prettiger als totale slavernij. Feest ze, we kijken naar je met een beetje weemoed, maar ook vertrouwen dat we de juiste keus maakten zonder het experiment en we deden het niet voor een ander want met de gezondheid kan je geen gok nemen !!

Meedoen aan de QR code maatschappij is kiezen voor slavernij en tegen de vrijheid Jij komt dus ook aan mijn vrijheid

Daar protesteer ik dus vandaag in Frankrijk al de tiende week tegen, tegen apartheid, tegen medische mafia, tegen experimenten met kinderen, tegen de Nieuwe Wereld Orde maar voor onvoorwaardelijke vrijheid !
#PassSanitaire

Maar we protesteren ook voor jou, omdat jij nog niet ziet wat wij al jaren en jaren zagen aankomen, omdat ze het ons gewoon vertelden in boeken, documenten, Hollywood film producties, in statements gewoon op de TV, en op de website van het World Economic Forum, gewoon te lezen in het volle zicht voor iedereen die zich zorgen maakte over de toekomst, jullie noemden ons toen al complotdenkers en nu wappies. Maar morgen demonstreren we dus gewoon ook voor jullie, wetende dat jullie ook tot inkeer gaan komen het komende jaar, de komende maanden of wellicht volgende week al als er mensen dood gaan aan het vaccin in je naaste netwerk, als je aan de rand van de afgrond staat, Pas dan, en niet eerder, komt voor velen het inzicht, het besef, de donderslag, …

P.S. er is wellicht nog redding mogelijk voor de gevaccineerden, maar elke dag telt, …

De pandemie begint nu pas, de plandemie van de vaccinatie doden !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk