Mastercard duurzaam betalen of een maximaal Co2 limiet?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #192


Dit kunnen we lezen op de Mastercard website: “Deze nieuwe samenwerking richt zich op de strijd tegen klimaatverandering en stelt gebruikers in staat hun ecologische voetafdruk te volgen, te begrijpen en er verantwoordelijk voor te zijn. Doconomy en Mastercard kondigen hun gezamenlijke inspanningen aan om klimaatverandering te bestrijden en DO te lanceren; een gratis en gebruiksvriendelijke dienst voor mobiel bankieren waarmee gebruikers hun ecologische voetafdruk kunnen volgen, begrijpen en verminderen door middel van CO2-compensatie. Deze tool creëert een nieuwe standaard van betaaldiensten die gebruikers helpt bij hun consumptie naar meer duurzame keuzes. De lancering van deze dienst is een belangrijke stap in het streven van Mastercard om innovatie te stimuleren voor een duurzame toekomst.

Leuk toch zo’n bewustzijn tool of zit er meer achter?

Is deze ‘leuke’ tool al de opmaat voor het Sociaal Krediet Systeem dat deze week van kracht wordt met de Gezondheid app die al op je telefoon staat als je tenminste gebruik wilt maken van alle leuke dingen in het leven?

Je mag namelijk veel dingen samen doen maar als het leuk wordt zoals de kroeg, restaurant, festival of vakantie moet je die app hebben.

Met de gezondheid app heeft apartheid zijn intrede gedaan, kun je gezellig naar al die leuke dingen toe zonder een deel van je vrienden die wel beter weten en geen gevaarlijk experiment hebben genomen. En dan zijn er natuurlijk ook nog gevaccineerden die nu pas het spelletjes doorzien en solidair met hun ongevaccineerde vrienden de apartheid maatregelen boycotten.

En wat te denken van alle bedrijven die om geld te verdienen onze grondrechten zomaar denken te kunnen schaden, een zwarte lijst is zo gemaakt en als je eenmaal deelneemt aan een alternatieve economie ga je wellicht nooit meer terug naar, … naar die verraders !!

De Deep State heeft haast nu al te veel mensen iets te vroeg hebben ontdekt dat die nep vaccins toch niet zo veilig zijn ondanks de dikke leugens op media als facebook.

Dit kon ik lezen op Facebook

De bedrijven mogen de kooltjes uit het vuur gaan halen door de vaccinatieplicht via hen te laten lopen zodat de overheid met schone handjes de grondwet kan omzeilen. De bedrijven hebben schuld opgebouwd bij de overheid tijdens de lockdown dus ze moeten wellicht gehoorzamen of …. anders gaan ze wellicht failliet? 

Kortom, niet gevaccineerd gaat een hoop problemen oproepen voor veel mensen en om alles nog sneller uit te rollen wil men contant geld afschaffen, en daar zijn ze al lang mee bezig, Contante betalingen boven 3.000 zijn al verboden en in de States is dat al teruggebracht naar 600 euro. Zweden gaat contant geld al afschaffen en met de Creditkaarten ben je helemaal te sturen op je gedrag.

Ga maar eens zoeken naar; “Mastercard en Doconomy bundelen krachten voor de toekomst van duurzaam betalen”, een artikel van 19 februari 2019.

Je ziet, alles is al lang voorbereid volgens de plannen, Agenda 21 en agenda 30, en wat we nog niet weten.

Maar het ging allemaal om gezondheid en het gevaarlijke virus toch, toe maar, ga maar lekker door, ze hebben je bij de ballen, allemaal als je nu niet snel bij je zinnen komt, supersnel, vandaag nog !!

Waar moet ik beginnen te zoeken, ….. nergens, …. veel is al gecensureerd. Je zou eens kunnen luisteren naar zo’n wappie, complotdenker of wat voor namen ze kregen.

Succ6 met je verdere leven.

Waarom ik zo onverschillig ben hoor ik je denken?

Kan het onderhand na 21 jaar artikelen schrijven, podcasten en met mensen praten, etc, ….

Blue global network connection illustration

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk