Discriminatie in Nederland (en de rest van de wereld)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #190


Een leerzame video over wat het kabinet nu aan het doen is in navolging van marionetten regeringen overal ter wereld bij de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde. Veel over geschreven en gesproken de laatste 15 jaar. Het is -NU- aan het gebeuren.

Vervreemding Verdrukking en Vervolging, de drie belangrijke V’s

Vervreemding, lockdowns, avondklok, 1,5 meter etc
Verdrukking, verbod ouderen te bezoeken, censuur media, etc
Vervolging, arrestaties betogingen, apartheid, opsluiten bij niet naleven regels in kampen, etc

In fase drie, vervolging zijn we nu reeds aanbeland, …

Erica in gesprek met advocaat Arno van Kessel uit Leeuwarden over de juridische gevolgen van het besluit om per 25 september toegang te weigeren voor mensen die geen injectie hebben genomen. Is dit discriminatie volgens de Grondwet? Mag dit? En wat kun je er dan zelf tegen doen als jou toegang wordt geweigerd? Wat zijn onze rechten?

En waarom komen mensen in verzet, kijk even naar onderstaande tabel:


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk