Wij nuchtere Hollanders voelen toch alles met onze klompen aan?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #189


Dat oud Hollandse spreekwoord verteld mij; “Dat had je toch kunnen weten”, maar met de klompen schijnt ook de nuchtere gave van logisch nadenken verhuist te zijn naar de donkere spelonken van de grijze massa ergens in het achterhoofd, dat stukje verborgen hersencapaciteit  waarvan men zegt; “Ik ben niet op het achterhoofd gevallen”. Ook al zo’n mooie metafoor voor iemand die ‘het wel weet’ maar niet gelijk het achterste van zijn tong laat zien. 

Nu, ik hoop dat een ieder die in deze modus zit zich eindelijk duidelijk, luidruchtig met verheven stem gaat uitspreken zonder ‘n blad voor de mond. Zachte heelmeesters maken namelijk stinkende wonden!

Je zal moeten ‘leren’ te zeggen: “Tot hier en niet verder, hier heb je het en zoek het maar uit wat je er mee doet”.

Ik hoor de stomste dingen vertellen over vaccinaties en ongevaccineerden, hier een vergelijkbaar voorbeeld.

Kent iemand een voorbeeld van de overheid die je heeft voorgelogen, besodemieterd, valse schijn heeft voorgehouden? Ho, … niet allemaal tegelijk, …

En nu ineens zijn we met z’n allen dat valse overheid virus sprookje gaan geloven, en zijn een massa mensen dat potentieel dodelijke gentherapie experiment gaan nemen.

Vandaag kwamen er weer ‘onthullende’ video’s uit van Project Veritas voorbij, ik ga hem nog niet eens delen, de bewijzen dat dokters in het complot zitten en mensen die ziekmakende en potentieel dodelijke injecties geven. Ik weet het al lang dat het stinkt in die kringen. De beerput zal zeker opengaan, ook voor die groep.

Intussen schrijf ik de frustraties van mij af en noem ik iedereen dom die nu na 1,5 jaar nog niet doorziet hoe de vork in de steel zit.

Deze week schreef ik in een persoonlijk eMail bericht naar iemand, hij speelde als muzikant op een terras waar ik niet mocht komen zonder gezondheidpas en dus actief deelnemend aan de apartheid. 

“Hij schreef dat hij teleurgesteld was in mij door daar een artikel over te schrijven, voor een ieder te lezen in de hele wereld” 

Mijn antwoord:

Het is nooit mijn bedoeling om iemand teleur te stellen

Maar we praten op een ander niveau, dat is waar.

Ik weet dat je druk bezig was en ik voelde de afstand,

Ik voel dat je geen deel uitmaakt van mijn wereld van bewustzijn.

Gewoon door daar te zijn op die plaats op dat moment.

Sommige dingen weet je niet en zijn erg belangrijk voor iedereen in deze wereld.

In 2009 ontdekten we de Duitse viroloog die stelde dat een levend virus niet bestaat en nooit heeft bestaan, zo ook de Franse wetenschapper Antoine Béchamp. Nadat Stefan Lanka een bonus van 100.000 euro had toegekend, bevestigde het Duitse hooggerechtshof dat een levend virus niet was bewezen.

Nu snel vooruit naar 2021

Wereldwijd zijn er in 2020 meer dan 60 Freedom of Information acts ingediend bij allerlei instanties en regeringen over het bewijs voor een levend virus en geen enkele kwam bevestigend terug.

De hele wereld is voor de gek gehouden om één reden en dat is:

Het uitrollen van het Sociaal Krediet Systeem volgens Chinees voorbeeld zoals het daar sinds 2009 op steeds meer geavanceerdere manieren reeds is ingevoerd.

Ik zie jullie allemaal als muzikale vrienden en het doet me pijn jullie allemaal in deze val te zien lopen.

Waar je ook staat, antivaxer of wat dan ook, daar zijn is voor mij, niet genoeg op de hoogte zijn.

Daarom heb ik dit artikel geschreven om een manier te vinden om zoveel mogelijk mensen te bereiken, mensen die open staan voor een andere kijk, een levensreddende kijk.

Je mag me bellen als je wilt

Wij als gemeenschap hebben je nodig en de Delta versie zijn de vaccin sterfgevallen

Hier vindt je levensreddende informatie

Vriendelijke groeten en blijf veilig,

– Henk


Zonder er om heen te draaien vertelde ik hem dat ik bang ben dat hij dood gaat, niet misschien maar waarschijnlijk, … als hij niets doet. Het balletje ligt nu op zijn bord, hij mag beslissen wat de volgende stap is. Je maakt geen vrienden door je mond te houden en ze dood zien gaan maar je maakt vrienden door hun leven te redden. Wat ze -NU- van je denken, wappie, complotdenker, het zal me worst wezen.

Deze mail zou ik naar iedereen moeten sturen en dat heb ik ook gedaan in de open brief aan, …

Alles gaat door zolang -WIJ- geen -NEE- zeggen, tot hier en niet verder !

Maar dat kan je toch wel op je klompen aanvoelen, of niet?

Alleen de mensen die je nu nog kan bereiken, die nog enig denkvermogen hebben zijn te redden.

Israel is de extreme proeftuin van de wereld schreef Dr. Mercola vandaag, wat daar gebeurd zie je een paar maanden later in de rest van de wereld. Bereid je voor dat overal om je heen mensen dood zal zien gaan als de griep weer in het land is en het nu sterk onderdrukte immuunsysteem vrijspel geeft aan de spike eiwitten. 

Je gaat -NU- je dierbaren inlichten of je zal die kans nooit meer krijgen, de scheidslijn tussen wappie en later gewetensnood is flinterdun. Later … is waarschijnlijk al dit najaar!

Lees ook op FrontNieuws: Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocide


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk