*** SINDS 18-Mei PROMINENT HIER: “Wat als de dokter een leraar zou zijn?” (tip)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #63


mRNA (‘vaccin’) Als je de sleutel krijgt voor een magische oplossing maar die oplossing niet ziet, wil zien of niet deelt met anderen, dan blijven we dat artikel prominent aan je tonen, al sinds 18 mei staat dit op No 1 op gedachtenvoer. Niemand kan het dotcom.radio team later zeggen; “Had dit maar verteld toen we …”, …

Update 19-09-2021 | Ik geef deze lezing niet meer, dus je zult het met deze opname moeten doen. Gelukkig was ik die zondagmiddag flink op dreef! Vanaf nu doe ik uitsluitend nog lezingen met organisatoren die lak hebben aan de maatregelen. Deze lezingen zullen gaan over waarom we dit als mensheid moeten doormaken, wie [ZE] zijn die ons dit aandoen en wat ons nog te wachten staat zodat wij beter voorbereid kunnen zijn, vooral mentaal en spiritueel. De registratie van mijn lezing in Midwoud op 17 augustus 2021 Is vanaf nu via onderstaande link te downloaden en beluisteren: rechts klik download als – of klik open in een nieuw venster om te beluisteren

18-05-2021: Een goede dokter is als een leraar die je leert om je gezondheid te beschermen en te verbeteren, niet door er een chemisch medicijn tegen aan te gooien bij ongezondheid maar -letterlijk- in je keukenkastje mee te kijken wat je zoal eet waardoor ziekten en ongemakken ervaart. De moderne dokters sturen je naar een apotheek en daarna als het fout loopt naar een ziekenhuis om er onderdelen uit te snijden, te vervangen of om een chemische mishandeling te ondergaan. Ik begin er steeds meer van doordrongen te raken dat het geen ongeluk was dat Mike op mijn pad kwam en hij al sinds 2008 de podcast mee presenteert. Ik kan je aanraden om eens naar de leraar te luisteren, en heel goed ook, …

Door Mike Donkers Fa(c)sforum | dotcom.radio

Mensen die mij volgen weten dat ik het al jaren heb over ‘knutselvirussen’ m.b.t. de jaarlijkse griepgolven. Ik verbaas me al jaren over de heftige griepsoorten (bijv,. die van 2016 en 2018) die ons in het najaar en vroege voorjaar treffen, waarbij langdurige en aanhoudende longklachten optreden, varierend van een hoest die wekenlang maar niet over wil gaan tot regelrechte longontsteking. Ook toen ‘stroomden de IC’s vol’, alleen hoorde je daar niemand over.

Ik heb al die tijd al geweten dat er iets niet pluis was, maar zoals wel vaker in mijn leven snelt mijn intuitie mijn kennis van zaken vooruit. Anders gezegd: eerst voel ik in mijn haarvaten aan dat er iets niet klopt, pas veel later stuit ik op de feiten die dit gevoel ondersteunen. De prijs die daarvoor betaald moet worden is dat als je een vermoeden uit zonder dit direct te kunnen ondersteunen met feiten je het onderwerp wordt van spot, hoongelach en ridiculisering. Dit is niets nieuws, Arthur Schopenhauer schreef lang geleden al:

Geeft niet, het is wat het is. Ik heb nog een hele doos met I told you so’s hier thuis staan, klaar om te worden uitgedeeld als de tijd rijp is. En dat zou wel eens sneller kunnen zijn dan jij denkt, blijf doorlezen!

Dankzij o.a. Willem Engel maar ook andere dappere onderzoekers in binnen- en buitenland wordt het steeds duidelijker wat het is dat ons zo ziek maakt en vaak zelfs chronisch ziek, met de dood tot gevolg:

Spike-eiwitten

Let nu goed op, want dit is belangrijk! Iedereen die Willem Engel of Maurice de Hond bekritiseert omdat ze het hebben over verspreiding via aerosolen als afleiding van waar het werkelijk om zou moeten gaan praat poep en dient volkomen genegeerd te worden.

Dit is EXACT hoe zgn. ‘virussen’ in omloop gebracht worden.

Stel, jij bent een boosaardige wereldoverheerser en jij wil een satanische depopulatie-agenda over de wereld uitrollen op een manier waarop niemand door heeft dat deze plaatsvindt. Je trekt hier zo’n 100 jaar voor uit. Je begint met de verspreiding van een modern bijgeloof, de ‘boze geesten’ van weleer worden nu een onzichtbaar en niet-bestaand ‘virus’ genoemd. Nu wek je de illusie van een zeer besmettelijk en potentieel dodelijk micro-organisme, waardoor je niet alleen de angst er goed in houdt maar tevens de redding moet komen van ‘experts’ in de ‘wetenschap’.

Als rechtgeaarde satanist heb je natuurlijk een obsessie met het ontcijferen van de genetische codes van alle levensvormen op aarde om daar vervolgens zo veel mogelijk mee te kunnen knoeien, teneinde Gods creaties te kunnen bespotten en vervormen. Via de grote chemische bedrijven die later Big Pharma vormden ben je inmiddels druk bezig om de lucht, het water en de bodem te vergiftigen, de drie belangrijkste bronnen van alle leven op aarde.

Je zet wetenschappers aan het werk en deze komen op het spoor van exosomen, boodschappers in eiwitvorm die zich hechten aan celreceptoren om zo andere cellen te waarschuwen voor deze verregaande vergiftiging. Deze wetenschappers ontdekken hiermee zowel de oorzaak als ook de oplossing van allerlei moderne ziektes die het gevolg zijn van vergiftiging van onze leefomgeving. Ze bedenken zelfs zeer krachtige en effectieve geneesmiddelen. Deze geneesmiddelen onthoud je de wereldbevolking, maar om er toch iets aan te kunnen verdienen worden ze beperkt ingezet voor bepaalde ziektebeelden en beschikbaar gemaakt als middel tegen wormen, luizen en andere parasieten, voornamelijk bij dieren. Wat er verder met die wetenschappers is gebeurd, geen idee, evenals met de meer dan 100 microbiologen die in de afgelopen jaren op mysterieuze wijze de dood vonden, waaronder alternatieve onderzoekers naar kanker en AIDS die op het punt van een medische doorbraak stonden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, nietwaar?

Al deze onderzoekers hebben met elkaar gemeen dat ze stuiten op bepaalde EIWITTEN. Algemeen is bekend dat zogeheten ‘mutaties’ op celniveau, bijv. bij kanker, ook bepaalde EIWITTEN betreft, zoals bijv. nagalese. Deze ‘mutaties’ blijken lichaamseigen exosomen te zijn die op celniveau geproduceerd worden en die een crisis van verregaande vergiftiging proberen te bestrijden, dus reken maar dat je deze kennis voor je houdt! Het past mooi in de depopulatie-agenda en is tevens een perfect business model, want er valt nu eenmaal meer aan ziekte te verdienen dan aan gezondheid. En als satanist draai je uiteraard de boel om en noemt het symptoom de ziekte, waarmee de lichamelijke REACTIE tot ziekte wordt bestempeld, die moet worden bestreden, waardoor het lichaam wordt TEGENGEWERKT in het natuurlijke genezingsproces. Beter is het om er nog meer gif in te gooien, zoals verdund mosterdgas (chemo) bij kanker, maar denk ook aan uiterst giftige ‘medicatie’ als een simpele pijnstiller, koortsremmer of maagzuurtablet die je gewoon bij de Kruidvat of DA kan halen.

Toch loopt de depopulatie-agenda nog niet helemaal lekker, het gaat niet snel en niet grootschalig genoeg. Het leven blijkt toch telkens weer te veerkrachtig te zijn, dat ellendige immuunsysteem ook! En dus haal je de virustheorie weer uit de kast, dat is nl. perfect om mensen het idee te geven dat er een onzichtbaar, piepklein ‘beestje’ in de lucht zit over de hele wereld dat ons op elk moment kan ‘besmetten’. En aangezien de wetenschap niet kan aantonen dat het niet bestaat kom je er nog mee weg ook!

Dit bedrog gaat echter een keer uitkomen, dus je moet een self-fulfilling prophesy creeren. Ineens weet je het: je gaat knutselen met spike-eiwitten, die je voorziet van een lipidelaag (vetlaag) om het immuunsysteem om de tuin te leiden en te laten denken dat het eiwit lichaamseigen is en op te nemen in de cel en als het even kan te reproduceren. Op termijn heb je dan het natuurlijke ontwerp met minimaal 10% gewijzigd en kan je er nog een patent op leggen ook, briljant! Spike-eiwitten die een natuurlijke reactie vormen in het genezingsproces worden gekoppeld aan andere eiwitten en verspreid via aerosolen (kleine waterdeeltjes in de lucht), in de hoop dat dit wereldwijd eerst buiten ons en later binnen ons wordt verspreid en gereproduceerd.

Als thuisbasis voor dit knutselwerk kies je Azie. Toen ik pas geboren was, in 1967, kreeg ik een heel heftige griep, de ‘Hong Kong-griep’, heeft mijn moeder me verteld. Denk ook aan SARS, MERS, allemaal zgn. CORONAvirussen. MERS komt overigens uit het midden-oosten en we hebben natuurlijk ook nog de ‘Mexicaanse griep’. Je kiest dus niet alleen Azie als bakermat van dodelijke ‘virussen’, maar wel vaak!

Toch lopen ook deze campagnes niet heel erg lekker, de geplande pandemie komt maar niet op gang. Dat verrotte immuunsysteem blijft maar in de weg zitten van je snode plannetjes! Je probeert het via vaccins, dan de knutseleiwitten maar rechtstreeks in de bloedstroom spuiten, het moet en het zal een keer lukken. Je richt neurologische schade (autisme, hyperactiviteit, epilepsie, dementie, ALS, MS, Parkinson’s) aan, veelal onherstelbaar maar echt doodgaan willen je slachtoffers maar al te vaak niet, godverdomme (letterlijk!). Uiteindelijk rest je niets meer dan de ILLUSIE wekken van een pandemie met een uitgekiende propagandacampagne waarbij je de oplossing (genetische modificatie vermomd als vaccins) biedt voor een zelfgecreeerd probleem. Dit lijkt nu al een jaar lang goed te gaan, maar nu dreigt ook dit bedrog uit te komen. Die verrekte waarheid ook die telkens de leugen achterhaalt, al is deze nog zo snel!

En nu is aan het uitkomen dat het knutselwerk dat je al vele jaren in het geniep hebt laten doen ‘gain of function’ heet. Verantwoordelijk hiervoor was je zetbaas, Anthony Fauci, die makkelijk over te halen was vanwege zijn grote ego en geldingsdrang. Eerst liet je Fauci zijn experimenten uitvoeren in de VS, via o.a. de universiteit van Harvard maar ook het Erasmus UMC van Marion Koopmans en de Universiteit Utrecht van Ab Osterhaus. Het probleem was alleen dat die verdomde wetgeving in Amerika natuurlijk weer veel te veel bezwaren opwierp. Die stomme ethiek ook, grrr! En dus heeft je andere zetbaas, Barack Obama, hier noodgedwongen een streep door moeten trekken. Maar listen verzinnen kun je als rechtgeaarde satanist als de beste, dus verhuizen we de boel toch gewoon op kosten van de Amerikaanse belastingbetaler (stelletje sukkels!) naar het Wuhan Institute of Virology in China, appeltje-eitje!

Die sufferd van een Trump wees bovendien uitgerekend Anthony Fauci aan als de Amerikaanse Osterhaus. Fauci was een nobody en nu stond hij ineens volop in het spotlicht, dat vond-ie maar wat mooi! Hetzelfde had je geregeld via andere mediageile vriendjes in andere landen, bijv. Osterhaus in Nederland, Van Ranst in Belgie en Drosten in Duitsland. Met die laatste heeft Koopmans nog even snel de PCR-test ‘wetenschappelijk’ weten te maken middels een haastig in elkaar gezette paper dat BINNEN 1 DAG zowel geschreven als gepubliceerd was.

En o ja, dan had je nog die lastige Kary Mullis die de PCR-test had uitgevonden en aan het verkondigen was dat deze test helemaal niet bedoeld is voor diagnostische doeleinden maar voor analytische doeleinden en dus in een lab thuishoort en niet in een artsenpraktijk, hij trok bovendien de ‘consensus’ over AIDS a.g.v. van het HIV-virus in twijfel. Weet je wat? We laten hem overlijden aan ‘longontsteking’ in augustus 2019, enkele maanden voordat we ons coronaplannetje gaan uitrollen, dead men don’t talk!

Bijna lijkt die lastige Trump roet in het eten te gooien door te beginnen over hydroxychloroquine als medicijn tegen het coronavirus in de eerste lijn, waardoor je vaccinatieagenda in de soep dreigt te lopen. Je weet dat met HCQ niet alleen griep en verkoudheid al heel lang geleden hadden kunnen worden opgelost, maar ook kanker, AIDS en vele andere chronische, dodelijke ziektes, omdat het geen natuurlijke ziektes zijn maar natuurlijke reacties op door jou in omloop gebrachte gifstoffen en spike-eiwitten. Dat moeten we niet hebben, dus snel even gebeld met je connecties bij The Lancet om mensen via een ‘wetenschappelijke’ publicatie de stuipen op het lijf te jagen met ongegronde verhalen over littekenweefsel op het hart a.g.v. dit medicijn dat al vele decennia succesvol en zonder noemenswaardige klachten is toegepast tegen malaria. Snel ook even regelen dat HCQ verboden wordt in de eerste lijn, of op z’n minst ontmoedigd door te dreigen met het afnemen van de licentie van artsen die dit voor willen schrijven. Weer een crisis opgelost, pfff!

Maar waar komt nu ineens die aandacht voor Ivermectine vandaan, een ontwormingsmiddel, althans zo hebben we het al die tijd verkocht? Trump is toch netjes vervangen door onze marionet Joe Biden? We moesten er wel op grote schaal voor sjoemelen, dat dan weer wel,. want het leek wel of zo’n beetje iedere Amerikaan op die stumperd had gestemd. Never mind, we moeten doorpakken, anders heeft straks iedereen door waar we mee bezig zijn. Straks gaat iedereen nog ontdekken dat ALLE anti-parasitaire middelen die vaak gewoon bij de dierenwinkel te koop zijn en die generiek en dus spotgoedkoop zonder patent te produceren zijn geneeskrachtig zijn! Zo is er dat rotwijf, hoe heet ze ook alweer? O ja, Judy Mikovits, die heeft nog voor Fauci gewerkt en loopt nu doodleuk te beweren dat dat andere anti-malariamedicijn, Suramine, autisme geneest. Dat wisten we natuurlijk al die tijd al, maar we moeten er maar wat ‘fact checkers’ tegenaan gooien om ook dit te ontkrachten. Wat we ook onder de pet moeten houden is dat Panacur, ook al een ontwormer, kanker geneest. En we hadden nog zo’n lol toen we het Panacur (zowel wereldwijd geneesmiddel als panaceum, alles genezer) noemden, mooi toch als je ze kunt bedriegen waar ze bij staan! We hadden ze mooi tuk met dat Fipronil in die eieren, een anti-luizenmiddel – en dat is het hele eiereneten (grapje, moet kunnen).

Echt het ALLERLAATSTE wat we moeten hebben is dat mensen ontdekken dat kleine levensvormen als luizen, wormen, Lyme-bacterien (ook al zo’n schitterende creatie van ons) en malaria niets meer zijn dan ZELF REPRODUCERENDE EIWITTEN bij de gastheer die met een voor mensen KLEINE, RELATIEF ONSCHADELIJKE DOSIS GIF om zeep te helpen zijn, waardoor ze bevrijd worden van energierovende en ziekmakende parasieten? Erger nog, ze mogen al helemaal niet te weten komen dat hier ook SPIKE-EIWTTEN mee op te ruimen zijn, ZELFS NA INJECTIE VAN ONZE ‘VACCINS’. Stel je voor dat ze dit nu preventief in huis gaan halen, dat moeten we echt niet willen! Wie weet hoeveel ontwormers en ontluizers er nog meer in de belangstelling gaan komen als spotgoedkope, verborgen geneesmiddelen tegen zgn. ‘ongeneeslijke’ ziektes. Straks kopen ze alle dierenwinkels leeg, of gaan boeren dit goedkoop of zelfs gratis beschikbaar stellen omdat ze het grootschalig hadden ingekocht voor hun vee, the horror!

OK, ik stap uit mijn rol. Het mag duidelijk zijn wat de oorzaak is van zo’n beetje alle ziektes, klachten en kwalen: parasieten, vergiftiging en door de mens gemaakte spike-eiwitten. Als we de oorzaak weten, weten we ook de oplossing. Dit bedrog staat op het punt om uit te komen en is DE MISDAAD VAN DE EEUW. Miljoenen mensen hadden gered kunnen worden van een gewisse dood door deze CRIMINELEN, wat zij op hun geweten hebben is ONVERGEEFLIJK. Denk niet dat dit nog jaren gaat duren voordat dit uitkomt, zet je schrap voor onthullingen OP ZEER KORTE TERMIJN. En doe je voordeel met bovenstaande tips over anti-parasitaire middelen. Ik moet nog meer onderzoek doen naar bepaalde merknamen en doseringen, om te zorgen dat het veilig blijft. Ik kom hier snel op terug, wordt vervolgd!


Noot: “Ik hoor het al zeggen” – “Kan ik dat middel wel nemen, het is voor dieren?” – Mijn antwoord; “Je hebt het ‘vaccin’ toch ook genomen zonder de bijsluiter te lezen, dat was ook voor dieren, namelijk voor proefdieren” “JIJ”

– HM

Update Factsforum van Mike:

Of gen-verandering ongedaan kan worden gemaakt is nog maar de vraag. Ik denk dat het zaak is om zo kort mogelijk na toediening van het ‘vaccin’ de spike-eiwitten op te ruimen voordat ze al te veel schade kunnen toebrengen. De strategie is namelijk. om het immuunsysteem te overweldigen en voor de gek te houden tegelijk.

Dit is een genetisch experiment, men weet dus nog niet of de spike-eiwitten zich ook daadwerkelijk succesvol aan celreceptoren zullen binden. Is dat wel het geval, dan is het idee om de cellen zodanig te foppen dat ze deze foute eiwitten zelf zullen gaan reproduceren. In dat geval werkt het eiwit dus viraal, als zijnde een niet-levend organisme zonder stofwisseling dat uitsluitend door de gastheer kan worden gekopieerd en verspreid.

Het lichaam zal moeten geholpen worden om deze eiwitten direct na inspuiting te ruimen of na eventuele. verspreiding ervan. Hoe eerder hoe beter, want wie weet welke chronische schade deze spike-eiwitten kunnen aanrichten op celniveau!

In aflevering 260 van dotcom.radio gaan we hier ook nog op in

Update 15-08-2021 met enkele artikelen die van belang zijn:

Open brief aan de gevaccineerden & ongevaccineerden

Ivermectine black-out in India

Dandelion / paardebloem blokkeren Spike Eiwitten
Noot: mooi voor erbij maar of deze dosering hoog genoeg is ?

Pasteur Instituut -Ivermectine- effectief voor SARS COV 2 / COVID

Ivermectine: Waarom je niet kunt vertrouwen op wat de FDA hierover zegt, …


Volg dotcom.radio voor de laatste updates

IVERMECTINE, EEN GECOÖRDINEERDE LASTER EN MIS INFORMATIE CAMPAGNE
https://www.bitchute.com/video/cNRGnhoUUxQ4/

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk