Leeft de Vereniging Ondernemers Geertruidenberg (VOG) in een andere realiteit?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #186


De tegenstand tegen de 6,4 miljoen ongevaccineerden in Nederland groeit met de dag door de politieke druk en de media propaganda machine en wat schrijft de ondernemers vereniging van Geertruidenberg; “Nu het lijkt dat e.e.a. weer wat normaler gaat worden, alleen de horecasector blijft aan vele restricties gebonden, kunnen wij ons weer meer gaan richten op specifiek onze VOG leden”. Oeps denk ik dan; “Zeer dringend een communicatie cursus nodig, en meer, …. ?”

Nog steeds lees ik de wekelijkse VOG nieuwsbrief om een beetje feeling te houden met de geboorteplaats en de ontwikkelingen aldaar. De opmerking in de VOG nieuwsbrief van 17 september deed gelijk luide bellen rinkelen.

Juist deze week is in navolging van andere landen ook in Nederland de apartheid op de agenda gekomen bij de overheid met de invoering van het Corona / COVID ‘gezondheid’ pas of in niet mis te verstane woorden; “Medische Apartheid” Het Nederlandse woord is trending in de gehele wereld, overal verliezen mensen hun baan met de duizenden tegelijk of men weet nog niet waar men aan toe is en wanneer. Hele gezinnen worden verscheurd, toekomstplannen uitgesteld en toenemende zelfmoorden wereldwijd.

En dat allemaal om een niet bestaand levend virus (uitspraak hoge gerechtshof Duitsland 2016), maar wel te maken hebben met een gepatenteerd ‘virus’ dat gecreëerd is in een laboratorium waarmee nu mensen ‘getroffen’ worden en de daaruit voortvloeiende wereldwijd gezag hebbende class action rechtszaak genaamd Neurenberg Code 2.0 die in mei van dit jaar werd aangespannen in Canada.

Wereldwijd melden bedrijven niet meer aan voldoende arbeidskrachten te kunnen komen, een raadsel? Where did all the people go?

Werknemers zien de bui al lang hangen, en zijn niet meer gewenst bij de bedrijven waar ze altijd voor klaar stonden worden ze koeltjes afgedankt door bedrijven die de regels van de dictatuur volgen en daarmee de grondwet met voeten treden. Dankzij de meelopers kan de dictatuur zich doen gelden.

Waarom zou de arbeidsmarkt zo onder druk staan, is het aantal vaccinatie doden groter dan gemeld? Gaan er veel mensen met vervroegd pensioen omdat men voor geen geld aan een genetisch experiment wil deelnemen? Zijn er werknemers die kiezen voor ontslag en denken; “We gaan het op èèn salaris ook wel redden? Zijn er mensen die andere mogelijkheden zien dan het huidige beroep en komen bedrijven mede door al deze opties in problemen met de arbeidsmarkt?

De overheid melde dat het slechts gaat om een groep van 1,8 miljoen ongevaccineerden maar deze rekensom met cijfers van het RIVM laat een heel ander getal zien van 6,4 miljoen mensen. 


Maar er is nog meer aan de hand. In de gehele wereld zijn burgers en organisaties aan het experimenteren gegaan met verboden geneesmiddelen zoals HCQ en Ivermectine en gesteund door het positieve onderzoek van het Pasteur Instituut blijkt dat met name Ivermectine binnen 48 uur COVID geneest terwijl Professor Raoul al positieve resultaten scoorde met HCQ en nu ontslagen is. Verboden middelen die als malaria behandeling en rivierblindheid medicijn een Nobelprijs in de wacht sleepte en zelfs gratis verstrekt worden in vele landen. In India en Mexico zijn deze middelen nu succesvol op grote schaal toegepast en andere landen als Japan volgen. Dit wetende had het experimentele genetische mRNA experiment nooit op de markt mogen komen. In deze wespennest zitten we nu allen.

Nog nooit in de geschiedenis is een dergelijke machtsgreep vertoond in de wereld en de ondernemersvereniging van Geertruidenberg bericht vrolijk en enthousiast over hun komende evenementen en stipt de realiteit aan met; “Nu het lijkt dat e.e.a. weer wat normaler gaat worden”. 

Ik ben gelijk in de pen geklommen om een mail te sturen, maar van brandjes blussen is ‘nog’ geen sprake. Hoe moeten werknemers denken over de bedrijven die hen mogelijk gaan dumpen, die hen rücksichtslos de toegang gaan ontzeggen van hun ‘diensten’ en mogen die bedrijven daarna rekenen op trouwe klanten of gaan er zwarte lijsten komen?

Dat zijn schijnbaar niet de zaken die de aandacht verdienen bij de VOG, maar natuurlijk wensen wij jullie leuke en gezellige evenementen toe en goede raad. Ga eens praten met een communicatie specialist, een klein beetje bezorgdheid kan wonderen verrichten voor de betreffende personen die getroffen dreigen te worden of al met de handen in het haar zitten. 

P.S. Ik ben bang dat er vele ondernemers in heel Nederland de fout in gaan met onze grondwet die apartheid nog steeds niet goedkeurt al zijn de demissionaire dictators van mening boven de wet te staan.

P.P.S. Waarom trek ik nog dezelfde dag van leer tegen de VOG en geef hen niet de kans om te reageren? Op een eerdere mail aan het secretariaat van 29-01-2021 zit ik nog steeds op antwoord te wachten, dus is dit de manier om zaken aan te pakken. Ik heb namelijk een pest hekel aan onrecht! Dus doe er iets mee. 

17-09-2021 start de campagne ‘Discriminatie is strafbaar’ om bewustwording te creëren voor het feit dat handhavers van het overheidsbeleid een strafbaar feit begaan, dat bestraft kan worden met één jaar gevangenisstraf of een boete van €8.700. Dat is de maximale straf voor het uitsluiten van mensen op medische gronden. Op www.discriminatieisstrafbaar.nl kun je verdere info tot je nemen.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk