ZE CREËREN DE GROOTSTE HEKSENJACHT IN DE WERELD GESCHIEDENIS.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #185


Als u vóór deze pandemie alle “onruststokers”, “onafhankelijke denkers” en “non-conformisten” uit onze samenleving had willen verwijderen, hoe zou u dat dan gedaan hebben?

Ik veronderstel dat iedereen een vragenlijst sturen om te vragen wat hij gelooft een manier zou zijn om dat te doen, maar natuurlijk zouden veel mensen valse antwoorden geven en zouden veel anderen de vragenlijst gewoon negeren. Sociale mediaprofielen bevatten een schat aan informatie, maar veel “non-conformisten” zitten niet eens op sociale media en het doorspitten van al die gegevens zou een buitengewone hoeveelheid tijd, geld en energie kosten. Tot voor kort was er gewoon geen gemakkelijke en efficiënte manier om diegenen te identificeren die het systeem niet graag dienen.

Bron artikel Waking Times: THEY ARE CREATING THE BIGGEST WITCH HUNT IN AMERICAN HISTORY
Door: Michael Snyder
noot: Vervang Amerika en Biden door gelijk welk ander land en hun NWO puppets

Maar nu hebben de COVID-vaccins alles veranderd. Deze injecties zijn de perfecte lakmoesproef, omdat “herrieschoppers”, “onafhankelijke denkers” en “non-conformisten” zo ongeveer de enigen zijn die de injecties op dit moment weigeren. Dit maakt het bijzonder gemakkelijk om Amerikaanse / wereldburgers burgers in twee categorieën te verdelen, en het geeft de autoriteiten ook een perfect excuus om al die “herrieschoppers”, “onafhankelijke denkers” en “non-conformisten” naar de marge van de samenleving te duwen.

Zoals ik al zei, werd ik letterlijk ziek in mijn maag toen ik nadacht over de implicaties van Biden’s tirannieke nieuwe decreten. Oorspronkelijk waren Biden en andere Democratische leiders tegen elke vorm van vaccinatiemandaten, maar nu denk ik dat zij zich hebben gerealiseerd dat mandaten een instrument zijn dat zij kunnen gebruiken om onze samenleving fundamenteel te hervormen.

Als u niet begrijpt waar ik hiermee heen wil, lees dan gewoon verder, want aan het eind van dit artikel zal het heel duidelijk worden.

Biden’s nieuwe decreten hebben betrekking op bijna elke belangrijke instelling in onze samenleving. Denk er maar eens over na. Elke “grote instelling” zal vrijwel zeker meer dan 100 mensen in dienst hebben, en al deze organisaties vallen onder de mandaten van Biden.

Naast bedrijven van verschillende grootte, hebben we het ook over hogescholen, scholen, kerken, non-profits, politieke entiteiten, sportteams en liefdadigheidsorganisaties.

Miljoenen Amerikanen die bij dergelijke instellingen in dienst zijn, kunnen gedwongen worden hun baan op te geven als zij weigeren te voldoen aan wat Biden eist.

En de regels die de regering Biden aan het bedenken is, zullen van de instellingen eisen dat zij de handhavers zijn van deze draconische nieuwe maatregelen.

Uw bazen zullen gedwongen worden ervoor te zorgen dat u zich aan de nieuwe regels onderwerpt, want zo niet, dan kunnen zij met enorme boetes worden bestraft.

In mijn vorige artikel gebruikte ik het woord “misselijkmakend” om te beschrijven wat Biden ons allemaal probeert aan te doen, maar de waarheid is dat dat woord lang niet sterk genoeg is.

Wat ons te wachten staat is een complete en totale nationale nachtmerrie, en daar komt voorlopig geen einde aan.

De nieuwe mandaten van Biden zijn nog strenger voor werknemers van de federale overheid. Voorheen kregen werknemers van de federale overheid ten minste de optie om zich regelmatig te laten testen als zij zich niet wilden laten vaccineren, maar die optie wordt hun nu ontnomen.

Miljoenen federale werknemers zullen nu dus moeten kiezen tussen hun principes en hun carrière.

En gezien het feit dat veel van deze mensen op dit moment nauwelijks in hun levensonderhoud kunnen voorzien, zullen er heel wat hartverscheurende keuzes moeten worden gemaakt.

Eerder vandaag, plaatste ik een video van een vrouw die werkt voor het Amerikaanse ministerie van Financiën. Na al die jaren heeft ze publiekelijk op sociale media aangekondigd dat ze haar baan gaat opzeggen vanwege de nieuwe mandaten van Biden.

En talloze anderen zullen haar volgen.

De nieuwe decreten van Biden zullen ook bijna iedereen in de hele gezondheidszorg dwingen om zich te laten vaccineren of hun carrière op te geven.

Wat een afschuwelijk wreed ding om te doen.

Biden zet in feite een pistool tegen het hoofd van deze mensen. Velen van hen hebben enorm veel tijd, energie en geld gestoken in hun opleiding, en nu vertelt Biden hen dat ze alles waarvoor ze hebben gewerkt moeten opofferen als ze niet aan zijn eisen willen voldoen.

Zoals ik gisteren al aangaf, zullen gezondheidswerkers niet zomaar uit hun huidige baan worden gezet. Omdat vrijwel elke zorgverlener in het hele land Medicaid en Medicare accepteert, zullen degenen die weigeren mee te werken in feite uit de hele sector worden verbannen.

In een tijd waarin een tekort aan gekwalificeerde werknemers chaos veroorzaakt in onze hele economie, kunnen de tirannieke orders van Biden miljoenen Amerikanen dwingen plotseling hun baan te verliezen. Dit is ongelooflijk dwaas en het kan de komende jaren zeer ernstige gevolgen hebben.

Helaas zullen het niet alleen een paar mensen zijn die hun baan opzeggen. Uit een zojuist gehouden enquête bleek dat 72 procent van de ongevaccineerde Amerikanen zei dat ze liever hun huidige baan zouden opzeggen dan gevaccineerd te worden…

Velen die dit argument aanvoeren, verwijzen naar een opiniepeiling van de Washington Post-ABC News die in het weekend is gepubliceerd. Daaruit bleek dat slechts 18 procent van de niet-gevaccineerde mensen van wie de werkgever momenteel geen vaccinatieplicht heeft, zei dat zij zich waarschijnlijk zouden laten vaccineren als hun werkgever dat zou verplichten. Ongeveer 7 op de 10 (72%) zeiden dat ze, als ze geen medische of religieuze vrijstelling konden krijgen, waarschijnlijk ontslag zouden nemen in plaats van zich te onderwerpen aan de eis.

Ik weet niet wat er zich achter de schermen afspeelt, maar ik ben van mening dat Kamala Harris veel invloed heeft gehad op de recente beslissingen die Biden heeft genomen.

Zij heeft altijd autoritaire neigingen gehad, en als zij ooit president wordt zal dat echt een catastrofaal scenario zijn.

Onnodig te zeggen dat de nieuwe mandaten van Biden grote ongerustheid zullen veroorzaken bij miljoenen en miljoenen mensen, en uit een recente opiniepeiling van CNN blijkt dat de stemming in het land al in een zeer negatieve richting gaat…

Uit de nieuwe peiling blijkt dat 69% van de Amerikanen vindt dat het momenteel slecht gaat met het land. Dat is minder dan de 77% uit het pandemie-tijdperk die in januari werd bereikt net voor het aantreden van president Joe Biden, maar veel meer dan de 60% die er zo over dacht in een peiling van CNN in maart.

En 62% zegt dat de economische omstandigheden in de VS slecht zijn, een stijging ten opzichte van 45% in april en bijna even hoog als de piek van 65% in het pandemische tijdperk die in mei 2020 werd bereikt.

Ik hoop dat de Republikeinse gouverneurs Biden’s nieuwe decreten zullen bestrijden met alles wat ze hebben.

Want de waarheid is dat dit een van de meest kritieke momenten is in de geschiedenis van de V.S.

Onze meest fundamentele vrijheden en vrijheden liggen onder vuur, en we zijn echt aan het afdalen naar een volledige tirannie.

Als de nieuwe mandaten van Biden niet door de rechtbanken ongedaan worden gemaakt, kunnen miljoenen Amerikanen die van vrijheid houden, gedwongen worden hun baan op te geven.

Het zou echt een heksenjacht zijn van ongekende omvang en reikwijdte, en het zou de grootste zuivering zijn van “onruststokers”, “onafhankelijke denkers” en “non-conformisten” die iemand van ons ooit heeft meegemaakt.

About the Author

Michael Snyder is editor of End of the American Dream. His new book entitled “7 Year Apocalypse” is now available in paperback and for the Kindle on Amazon.

DE VIDEO DIE IEDEREEN GEZIEN MOET HEBBEN, … IEDEREEN
wellicht is er nog een enkele oplossing met verboden medicijnen zoals HCQ en Ivermectine


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk