112; “We gaan de verbinding verbreken er zijn teveel wachtenden”

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #184


Dat zei ik in een uitzending van dotcom.radio en schreef in een artikel over o.a. personeel tekort in de zorg als de experimentele gentherapie weigeraars (ook wel vaccin genoemd) in grote getallen ontslagen worden cq ontslag nemen.

Dat was niet echt een hoogstaande voorspelling op 24 augustus maar het verbaasde mij niettemin dat ik dit nu al las; “5-Minute-Plus Wait-Time For 911 Calls In Portland Amid Staff Shortages, Efforts To Defund Police” “Meer dan 5 minuten wachttijd voor 112-oproepen in Portland door personeelstekort en pogingen om de politie te korten”

Volgens The Oregonian moeten mensen die 911 bellen vaak meer dan twee minuten wachten voordat hun oproep wordt beantwoord, veel langer dan de nationale norm van 15 tot 20 seconden.

Mensen die 911 belden om een schietpartij in een restaurant in het Pearl District op 4 september te melden en andere noodgevallen in het daaropvolgende half uur, moesten gemiddeld meer dan 7,5 minuut wachten voordat een dispatcher opnam, meldde The Oregonian, eraan toevoegend dat dit slechts “het laatste voorbeeld was van ernstige problemen die het noodoproepsysteem van de stad teisteren”.

Portland heeft te maken gehad met onrust te midden van aanhoudende rellen die voor het eerst uitbraken in het voorjaar van 2020. Sommige van de mensen die misdaden hebben gepleegd zijn leden van het extreem-linkse, anarcho-communistische Antifa-netwerk. Anderen hebben zich geïdentificeerd als Black Lives Matter-activisten.

Bob Cozzie, directeur van Portland’s Bureau of Emergency Communications, zei dat zijn bureau ongeveer een miljoen 911-oproepen per jaar beantwoordt, waarvan ongeveer 550.000 noodoproepen en 450.000 niet-spoedeisende oproepen.

Over de dramatische toename van de wachttijden zei Cozzie dat de situatie “verschrikkelijk” is, en hij voegde eraan toe: “Ik kan het niet anders zeggen. Hij merkte op dat het tijd is dat Oregon andere opties en oplossingen gaat zoeken voor de toenemende vertragingen, zoals het elders onderbrengen van niet-spoedeisende oproepen.

Hij merkte op dat meer dan een dozijn werknemers “de afgelopen zes maanden met pensioen zijn gegaan, verlof hebben genomen, zijn bevorderd of ontslag hebben genomen”, wat bijdraagt tot personeelstekorten en dus langere wachttijden”.

Met geen woord wordt gerept over gedwongen vaccinatieplicht in het artikel. 

Zoekend op; “mandatory vaccination 911 employees” kwam ik dit tegen; “Vergaande nieuwe vaccinatieplicht voor 100 miljoen Amerikanen, AP News)

De uitgebreide regels schrijven voor dat alle werkgevers met meer dan 100 werknemers hen moeten laten vaccineren of wekelijks op het virus moeten laten testen, wat ongeveer 80 miljoen Amerikanen betreft. En de ruwweg 17 miljoen werknemers van gezondheidsinstellingen die federale Medicare of Medicaid ontvangen, zullen ook volledig moeten worden gevaccineerd.

Biden eist ook vaccinatie voor werknemers van de uitvoerende macht en aannemers die zaken doen met de federale overheid – zonder de mogelijkheid om zich te laten testen. Dat zijn nog eens enkele miljoenen werknemers”.

Dit verklaard voor mij het oplopende personeel tekort wat je overal zal gaan zien vanaf deze week als in Frankrijk deze regels al van kracht worden en later in geheel Europa.

Wees hier dus op voorbereid en leer zelf je boontjes te doppen.

Wees er mentaal ook op voorbereid dat het een hete herfst gaat worden.

De samenleving gaat in elkaar storten, exact zoals het de bedoeling is, wanorde an chaos om op deze manier er het vaccin verplicht door te drukken, om de totale dictatuur te bespoedigen in faveure van de uitrol van het Sociaal Krediet Systeem, nu nog vermomt als de vaccin QR code.

Daarom loop ik zaterdag al weer voor de achtste week mee te protesteren in de Franse straten tegen de Nieuwe Wereld Orde. Daarom publiceerde ik sinds september 2018 -ELKE- dag een nieuw artikel op gedachtenvoer en elke week een bomvolle podcast.

Zo’n 10% van de bevolking zijn nodig om een kantelpunt te bereiken, 20% om zaken in gang te zetten, Daar zijn we nu, maar verwacht geen of spaarzame hulp van deze mensen. Die hebben het druk om te vechten voor de vrijheid. Probeer ook zelf de goede richting in te lopen, dan loop je in ieder geval minder in de weg. 


In Frankrijk lopen elke zaterdag + 3 miljoenen mensen te demonstreren en zo’n 5% heeft op enig moment al eens aan zo’n manifestatie deelgenomen. Reken er op dat jij dat ook wil gaan doen want in het najaar is het “the shit hits the fan” – “de stront raakt de ventilator”, een mooie uitspraak in het Engels wat betekend, er is geen ontkomen aan. Voor het goed komt zullen we door deze zure appel heen moeten bijten, het criminele zooitje dat nu de wereld regeert zal ontmanteld moeten worden!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk