Wat ben je dom, … [geweest (?)] 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #183


Wellicht begin je in te zien dat het hele COVID verhaal rammelt aan alle kanten? Kan ik je boos krijgen door je dom te noemen? Dat is precies de bedoeling dus vooruit, laten we eens kijken hoe boos ik je kan krijgen of wellicht woedend en razend is nog beter? Maar vergeet niet voor de spiegel te gaan staan want jij was dom en ik vertel het alleen maar hoe dom je was, of erger, hoe dom je nog steeds bent (?)

Negentien hele lange maanden heb jij jezelf bang laten maken door al die sprookjes en dikke vette leugens te geloven over het dodelijke virus dat niet eens bestond, dat levende besmettelijke virus waar je zomaar dood aan kon gaan. Waardoor je alle logica uit het oog verloor en de media verslond die dit angstige nieuws elke avond tot in den treuren herhaalde.

Maar er zijn toch mensen dood gegaan? Ja maar niet meer als normaal elk jaar met de griep en, … er zijn wat mensen onder valse voorwendselen van deze planeet afgeholpen door dokters en verpleegkundigen. De bewijzen zijn links en rechts al gevonden.

Al die mensen in het ziekenhuis en op de buis die je dacht te kunnen vertrouwen, die journalisten, politici, virologen, verpleegkundigen en dokters op ‘uitpuilende’ IC’s.

Maar de eerste de beste wappie of complotdenker had je kunnen vertellen dat dit verschrikkelijke virus in een laboratorium gemaakt was, immers anders kan je het nooit patenteren, en alle virussen lijken dit zelfde pad bewandeld te hebben als we de patenten bekijken. 

Je zag op Facebook, YouTube en Instagram al die video’s voorbij komen met dansende verpleegkundigen en nooit kwam de gedachte bij je op met de vraag; “hoe hebben ze daar in hemelsnaam tijd voor nu de IC’s uitpuilen?

Wat dom was je, heel dom dat je daar niet aan gedacht hebt.

Je moest afstand houden, mondkapjes gaan dragen na verloop van tijd. Wel gek dat dit de eerste maanden niet het geval was en dat dit nooit het geval is geweest in een ander land als Zweden. En ook niet vergeten je handen te wassen. Maar de caissière in de supermarkt zat aan -AL- jouw spullen, ja met handschoenen, maar is een levend virus, als dat zou bestaan, bang voor handschoenen, deurklinken etc en hoeven alleen de winkelwagentjes maar ontsmet te worden?

Wat ben je dom dat je al die onzin geloofd hebt. 

En dan waren er de dagelijkse besmettingen van mensen die te horen kregen na een PCR test dat ze ziek waren terwijl zij zich kiplekker voelden. Mensen die zich na een dag nog niet ziek voelden maar wel 14 dagen in isolatie moesten, echt hé, dat geloofde je ook nog!

Wat dom!

Je hoorde al die dodencijfers langs komen en niet èèn keer kwam de gedachte bij je op om eens even bij het CBS op de site te kijken wat de cijfers van de afgelopen jaren waren vergeleken met 2020. Dat zou duidelijkheid hebben verschaft want de mensen die je dood zag gaan waren al ziek of oud. Ging er geen belletje rinkelen of waren je hersenen op vakantie, de vakantie die je wel heel graag weer wilde gaan beleven. Dus stonden velen zonder nadenken in de rij met opgestroopte mauwen om het vakantie prikje dan maar snel te halen. 

Dat was nog wel het domste van allemaal want nu lees je de ongelofelijke gedachte dat het hier om een experiment gaat en jij bent het proefkonijn. Wat oer dom, als je nu eenmaal bij zinnen terugkijkt, vindt je dat zelf nu ook niet?

En dat terwijl je wist van Donald Trump dat er een veilig alternatief was in de vorm van het 65 jaar oude HCQ / hydroxychloroquine, waarom moet ik deelnemen aan een experiment terwijl er een veilig alternatief bestaat? Maar dat laatste heb je wellicht nooit aan gedacht, je wilde immers zo snel mogelijk op vakantie, … niet ?

Wat dom was je, heel dom dat je daar angst voor had en mee deed, vindt je dat nu zelf ook niet?

Maar het wordt nog erger nu blijkt dat die volle IC’s vrijwel leeg waren, er waren namelijk van die complotonderzoekers die gewoon met camera het ziekenhuis binnenliepen, niet alleen in een ver land maar in alle landen de fraude in beeld brachten. Jammer dat je alleen naar dat TV kasje zat te kijken en nooit alternatieve media volgde anders had je het geweten. Niet slim van je. 

Nu we toch in dat ziekenhuis zijn, er blijkt nog meer fraude plaats te vinden, de cijfers worden groter omdat daar meer geld mee te verdienen valt. Als je denkt dat dit niet waar is dan is dat opnieuw een domme gedachte, heb je het al uitgezocht, …. voordat je iets gaat zeggen want dat komt nogal dom over.

Evenals de gedachte dat al die mensen die nu op de IC’s liggen en dood gaan allemaal ongevaccineerd zijn, waardoor je bang wordt gemaakt om met deze om te gaan, als waren het melaatsen. Bedenk dat iemand pas als gevaccineerd te boek staat een volle week na het tweede vaccin en als ongevaccineerd in de statistieken komen bij overlijden voor die tijd.

Je ik weet het, dat klinkt dom maar toch is het zo. En opnieuw, zeg niets voordat je dit zelf onderzocht hebt anders klinkt dat nogal dom in de oren van de wappies.

En denk je nu dat ik dom ben als ik beweer dat er al meer als 1 miljoen vaccinatie doden te betreuren zijn en vele miljoenen met lichte tot ernstige vaccinatieschade?

En denk je dat ik dom ben als ik vrees dat het ergste nog moet komen bij al die gevaccineerde mensen die allemaal een immuunsysteem hebben dat ten eerste al niet best was en nu nog meer op zijn donder heeft gekregen. Wat gaat er gebeuren als er deze winter een licht griepje overheen komt?

Daar zijn eveneens de alternatieve media die nog een oplossing aandragen, al maanden lang maar er lopen nogal wat domme, bange mensen rond want dit is schijnbaar het best bewaarde geheim. Ik gebruik dat geheime medicijn al twee maanden en niemand wil het weten, Wat super dom, als je een laatste kans krijgt je gezondheid te redden.

En dan krijgen we nu de hetze tegen de ongevaccineerden, de mensen die de oorzaak zouden zijn van het falen van jouw vaccin. Dat is nog wel de aller domste gedachte die ik hoor, dit terwijl mijn geheime medicijn beschermt tegen alle komende varianten. Hoe ik dat weet? Omdat een levend virus nog nooit heeft bestaan en dat wisten sommige arme wetenschappers al 200 jaar geleden en enkele rijke nep wetenschappers dachten daar anders over en konden die leugen omzetten in grof geld, niet waar Louis?

Als jij je nu ergens tussen dom, heel dom of super dom voelt en je gaat de woede, kwaadheid, razernij omzetten naar positieve energie dan ben je al weer snel welkom in ons midden. We kunnen je hulp goed gebruiken want,….

Dit hele virus sprookje werd uitsluitend aangewend om de dictatuur uit te rollen via een Sociaal Krediet Systeem en de apartheid die in Frankrijk al een maand een feit is gaat dat deze maand ook in de rest van Europa zijn intrede doen.

Ik hoop dat ik je razend gemaakt heb en eindelijk actie gaat ondernemen -nu- het nog kan.

De kans om je gezondheid te redden tel ik eerder af in weken dan in maanden of jaren als je al twee van die experimenten in je lichaam hebt zitten, twee tijdbommen.

Qua vrijheid is het een tijd van maximaal een jaar voordat alles dichtgetimmerd zit en wij allemaal het nakijken hebben.

We staan we er niet alleen voor, tezamen gaan we winnen, maar de achterblijvers kunnen we niet redden, dat kan je alleen maar zelf bewerkstelligen. 

succ6 en ervaar hoe het voelt een wappie of complot onderzoeker te zijn, iemand die je geen rad voor de ogen kunt draaien, iemand die niet vatbaar is voor propaganda, iemand die leert zelf de touwtjes in handen te nemen, iemand die leert terug te vechten. Want, … vergeet niet, het is oorlog tegen de bevolking van de gehele wereld.

Voordat je nog meer domme dingen doet en zegt, kijk op de website van David Wolfe No More Silence en lees de verhalen van de slachtoffers en achterblijvers

Een levend virus bestaat niet en heeft nog nooit bestaan.
De grootste fraude ooit in de medische wetenschap


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk