Medische Apartheid in de gehele wereld


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #125


19-07-2021 | update 15-09-2021 | Als ik het woord “apartheid” hoor dan denk ik gelijk aan Zuid Africa en daarmee ook aan Nederland. Het feit dat dit woord in het Engels, Frans en vele andere talen hetzelfde is duid dat bij apartheid Nederland een dikke vinger in de pap had bij de ‘uitvinding’. Met name het ontnemen van rechten van een andere groep mensen is de betekenis van het woord apartheid. In het geval van Zuid Afrika was het natuurlijk racistische apartheid. Het bekendste voorbeeld was natuurlijk de gele Joden ster in de tweede wereld oorlog. Nu in 2021 worden de tegenstellingen tussen de huidskleur van zwart en wit van mensen in het extreme getrokken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.

Maakt Medische apartheid,
een einde aan iedere gelijkheid ?

Deze ‘apartheid’ is nu aan het uitgroeien tot ‘medische apartheid’ gezien door de ogen van een niet gevaccineerd logische denkend persoon en bovendien complot onderzoeker, die ervan gruwelt om mee te gaan in de waanzin van de dag; “Verplicht vaccineren”.

De niet gevaccineerden geloven de media en leggen hun gezondheid en toekomst in de handen van de door de media gepresenteerde experts en hun waarheid is wet. Ze vertrouwen op de overheid met de gedachte dat deze gekozen volksvertegenwoordigers het beste met hen voorhebben.

Dat al die ‘vreselijke’ ‘virussen’ en ziekten zoals Ebola, H1N1, BSE, AIDS, Swine flu, Zika, Sars en COVID allemaal gepatenteerd zijn en dus door mensenhand kunstmatig in een laboratorium gefabriceerd zijn gaat totaal aan de groep gehoorzame burgers voorbij. 

Eigen onderzoek bij achterdocht zet immers hun wereldbeeld op zijn kop, dat schept te veel verantwoording in het eigen ‘ik’ en men wil gewoon weer verder met het leven ‘in het oude normaal’.

Dat iets wat een ‘virus’ genoemd wordt niet eens besmettelijk is en nog nooit is geweest is opnieuw een aanslag op het denkvermogen, hun ‘waarheid’, referentiekader en de daarbij behorende eigen verantwoording !!

In mijn ogen zijn misinformatie, onkunde en angst juist de besmettelijk zaken die ziekelijke vormen hebben aangenomen, verspreid door de misdadige politici en hun media handlangers.

Zoals in elk najaar gaan mensen weer de griep krijgen dankzij een ondervoed immuunsysteem die de dagelijkse taak niet meer kan vervullen en nu verder verzwakt is door de ongekende aanvallen van giftige stoffen binnen gekomen via “het experiment”, ook wel een vaccin genoemd.

Op de website XanderNieuws konden we deze week lezen: Een Duitse arts die onlangs zijn gevaccineerde patiënten aan een veelgebruikte standaard bloedtest onderwierp, schrok zich een hoedje toen hij ontdekte dat bij 30% tot 40% van hen reeds bloedpropjes beginnen te vormen (trombose). De Canadese arts dr. Charles Hoffe heeft nu hetzelfde gedaan met zijn patiënten, en kwam op een nog veel hoger percentage uit: 62%.

Is het gek dat ik als weldenkend logisch nadenkend persoon denk dat veel van die gevaccineerden deze herfst ziek gaan worden en zelfs gaan overlijden omdat dit al velen is overkomen direct na de vaccinatie?

Ik weet ook al wat de reactie zal zijn van de politiek en de media, dat komt door het onverantwoordelijke gedrag van de ongevaccineerden. 

Ik had mij voorgenomen niets meer te schrijven gericht aan de gevaccineerden, maar ik zie en hoor het al gebeuren dat zij meegaan in de waan van de dag en ongevaccineerden gaan beschuldigen voor hun veiligheid en daarmee voor hun eigen domheid.

Die ongevaccineerden zullen voor een groot deel ook zoals elke winter griepverschijnselen hebben vanwege hun slechte voedingsstatus, tenminste als ze niet bij de 0,15% groep behoren die elk jaar dood gaan aan een griepje net zoals alle jaren daarvoor inclusief 2020. ‘n Griepje (?), ja want een griep is een rood waarschuwingslampje dat aangeeft dat het immuunsysteem zijn dagelijkse werk niet naar behoren kan uitvoeren. Een vaccin is dan net als het rode lampje in de auto uitschakelen en denken dat het probleem is opgelost. Het idee van aan vaccin was ooit het immuunsysteem een training te geven maar waar zijn dan de benodigde gereedschappen voor de training, de vitaminen en mineralen? 

Voor de ‘mogelijke’ dokters onder de lezers, lees dat laatste nog eens en ga je schamen voor het amateurisme !! Logisch denken, helaas leert men dat ook al niet in de farmaceutische opleiding.

De medische apartheid slaat nu al toe

De overheden zetten in op verplichte vaccinaties, in de hoop dat niet iedereen aanspraak gaat maken op hun rechten, de grondwet, en vooral de Neurenberg Code waar medische experimenten verboden worden.

Mensen die kennis hebben genomen van de misstanden in 2020, 2021, en lang daarvoor maken een verstandige keuze en nemen geen experimentele injectie maar komen onder een vergrootglas te liggen van de misdadige politiek en media die mensen die denken onschendbaar te zijn en bescherming te kunnen vinden onder de komende nieuwe wereld orde, hun gedroomde Great Reset, ervan uitgaande dat er alleen maar bange slaafse mensen leven op deze planeet. Omdat het in China ook gelukt is met het Sociale Krediet Systeem?

Het is in mijn beleving al vanaf 17 maart 2020 oorlog, toen de Great Reset middels een nep virus ons de oorlog verklaarde.

Dit gaat gegarandeerd tot chaos leiden en ja die Medische Apartheid. Maar in sneltreinvaart zullen de feiten op de wereldbevolking afgevuurd worden en met geweld inslaan. Hele groepen die dermate gehersenspoeld zijn en de kracht van logisch nadenken verleerd zijn of nooit geleerd hebben zullen onder dit geweld, deze informatie oorlog gebukt gaande zelfmoord als enige uitweg gaan zien, zoals nu reeds gebeurd !!!

Het is oorlog, het is oorlog, het is oorlog !!!

Zolang je dit niet gaat inzien ben je weerloos. Hoe ga jij je verdedigen, je zoekt niet eens een vluchtweg omdat je niet weet dat het oorlog is.

Die vluchtweg is aanwezig, maar je ziet hem niet omdat, …

het gevaarlijke virus is reeds geïsoleerd

Verzin maar een excuus, het maakt mij niet zoveel meer uit, ik heb inmiddels een weerbaarheid schild opgebouwd, een hoofdstuk afgesloten van complot onderzoeker, ik weet inmiddels in grote lijnen wel wat er speelt en iedereen redden is onmogelijk. Goede raad is duur en nu is het ieder voor zich, redden wie zich redden kan, …

Tot die tijd begeef ik mij onder de gevaccineerden en drink gezellig een glaasje, zorgvuldig de waan van de dag vermijdend en wachtend op een signaal voor hulp, verder ga ik niet meer, laten we het vooral gezellig houden voordat ik uit de groep verstoten ga worden, dat dit gaat gebeuren is eigenlijk al wel zeker, ik stel het nog even uit en kijk wie er in onze club zit. Medische Apartheid !

… en mijnheer Rutte, je mag nog niet eens in de schaduw staan, ….

[Geert – bijdrage dotcom.radio] Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins – [XanderNieuwsAantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000 – Spike proteïne circuleert al zeer kort na vaccinatie in bloed, wat bloedpropjes veroorzaakt – ‘Voordelen van Covid vaccins zeer bedenkelijk, schade door vaccins zeer goed bewezen’ – ‘Mogelijke gevolgen beangstigend’ Het onafhankelijke Doctors for Covid Ethics heeft tienduizenden artsen in Europa een brief gestuurd met daarin de nieuwste wetenschappelijk bevestigde feiten over de Covid-19 ‘vaccins’. De belangrijkste bevindingen zijn zowel ontluisterend als schokkend; ontluisterend, omdat het menselijke immuunsysteem SARS-CoV-2 meteen blijkt te herkennen, wat bevestigt dat we niet met een ‘novel virus’ te maken hebben, zoals al anderhalf jaar wordt beweerd, en een vaccin dus helemaal niet nodig is. Schokkend, omdat nu is aangetoond dat de mRNA injecties het menselijke immuunsysteem juist veel kwetsbaarder maken, wat voor ontelbare gevaccineerden afschuwelijke gevolgen kan gaan hebben.

Inmiddels is het 15 september.

In Frankrijk heb ik al een maand ‘ervaring’ met de apartheid, ik mag niet meer deelnemen aan het openbare leven. Bijna geen van mijn ‘VRIENDEN’ op enkelen na hebben eens geïnformeerd hoe het met ons gaat. Nu we nog visite hebben valt het minder op maar de winterdagen en avonden zullen stil worden. Hele bosjes vrienden zullen gaan afvallen als we ze zien voorbijkomen op de sociale media waar ze open en bloot gaan vertellen dat ‘wij’ eigenlijk ons verdiende loon krijgen. Nu zijn wij beter beschermt en vooral veiliger met Ivermectine, maar dat weten ze niet eens en bovendien tellen deze middelen natuurlijk niet mee. Uitsluitend het vaccin telt, maar wat zij eveneens niet weten is het dodental wat dat experiment gaat kosten en al gekost heeft, we houden ons hart vast, ….

Het is oorlog tegen de wereldbevolking en het doel is totale controle met het Sociale Krediet Systeem. Nu met de QR code is de eerste stap reeds gezet.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk