Ziekenhuis staf OP CAMERA BETRAPT bij het vervalsen van cijfers om publiek angst aan te jagen!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #182


(Natural News) Toen de covid plandemie voor het eerst begon in 2020, herinner ik me dat ik dacht (in het begin) dat dit op geen enkele manier nep kon zijn, omdat ziekenhuisbestuurders en artsen geen covid sterftecijfers zouden vervalsen of mensen valselijk bang zouden proberen te maken door middel van misleiding.

Maar wat zat ik er naast !!

Bron Natural News: Hospital administrators CAUGHT ON CAMERA scheming to fabricate covid numbers and SCARE the public
Door: Mike Adams

Sinds de begindagen van de pandemie hebben we geleerd dat ziekenhuizen routinematig “valse” coviduscijfers opgeven en heel vaak beweren dat ze overspoeld worden door covid patiënten, zelfs als hun bedden bijna leeg zijn. Veel ziekenhuisdirecteuren, dokters en verpleegsters zitten in de zwendel en lijken klaar en bereid om het publiek te misleiden door aantallen te vervalsen en letterlijk patiënten te doden om de aantallen “doden” op te pompen.

Nu hebben we bewijs van dit alles, vastgelegd op een zoom video.

In een schokkende videoclip (opgenomen in de Situation Update podcast hieronder), met een begeleidend transcript met dank aan InfoWars.com, zien we ziekenhuis marketing en administratie personeel toegeven dat ze van plan zijn om op bedrieglijke wijze alle patiënten in het ziekenhuis te tellen als “covid” patiënten. Ze discussiëren openlijk over het vinden van een manier om covid “enger te maken voor het publiek” als een tactiek om het publiek te terroriseren om meer vaccins te nemen (wat natuurlijk de zaken voor het ziekenhuis zal doen toenemen als gevolg van door vaccins veroorzaakte bloedklonters).

Deze verbluffende video is een open expositie die onthult dat ziekenhuizen psychologische terroristische organisaties zijn geworden die doelbewust psy-op tactieken gebruiken om het publiek te terroriseren. Is dit de juiste rol van ziekenhuizen en artsen in de samenleving? Wanneer hebben ziekenhuisbestuurders besloten dat het doel de middelen heiligt, zelfs als daarvoor het terroriseren van het publiek nodig is om meer zaken te doen, zodat ze Medicare nog meer winst kunnen aanrekenen?

Belangrijker nog, waarom zou een verstandig mens ooit nog een ziekenhuis vertrouwen na het zien van deze video? Als ziekenhuizen samenspannen tegen het publiek, zouden ze dan waarschijnlijk ook niet bereid zijn hun eigen patiënten te schaden of zelfs te doden om hun winsten te verhogen?

Maak je geen illusies: Dit is precies wat er op dit moment in Amerika en de rest van de wereld gebeurt, waar ziekenhuizen moordfabrieken zijn geworden en dokters seriemoordenaars zijn geworden. Het is niet eens meer een geheim. Ze bespreken dit openlijk in hun “marketing” vergaderingen.

Ziekenhuisbestuurders en marketeers zijn doodscultusisten geworden, die hun doodscultus-agenda doordrukken zonder enige aandacht voor medische ethiek of eerlijkheid. Nu geven ze openlijk toe dat het ze niet kan schelen of er een eindeloze stroom leugens nodig is om het publiek te terroriseren. Want daar is de pandemie tenslotte op gebaseerd, en deze krankzinnigen in de gezondheidszorg zijn het blijkbaar voor 100% eens met het genocidale bedrog. (Je zou je moeten afvragen hoe je eigen dokter wordt omgekocht om een bepaalde mijlpaal te bereiken in de vaccinatiegraad van patiënten…)

95% van de wetenschappers die het Lancet-artikel schreven waarin de theorie van het lab lek werd verworpen, hebben banden met het door de CCP geleide Wuhan Institute of Virology

Tegelijkertijd onderzocht The Telegraph de achtergronden van alle 27 virologen/wetenschappers die meeschreven aan de brief van februari 2020 die in The Lancet verscheen en waarin werd beweerd dat SARS-CoV-2 niet in een lab kon zijn ontstaan, en dat dit slechts een “samenzweringstheorie” was. Verbazingwekkend genoeg ontdekte The Telegraph dat 26 van de 27 co-auteurs banden hadden met het Wuhan Institute of Virology. Met andere woorden, The Lancet was gewoon een spreekbuis voor de Chinese Communistische Partij (CCP), die de misdaad van de eeuw in de doofpot stopte door de wereld voor te liegen via de stemmen van gecompromitteerde, corrupte wetenschappers die allemaal voor de belangen van China werkten.

Anders gezegd, het lijkt wel of het hele instituut “wetenschap” nu wordt gecontroleerd en bestuurd door communistisch China, en alle grote wetenschappelijke tijdschriften, de Wereldgezondheidsorganisatie, CDC, FDA, Biden regime, etc., werken allemaal voor China.

Ik heb alle details over dit verbijsterende verhaal van corruptie, fraude en genocide in de Situation Update van vandaag via Brighteon.com: Brighteon.com/0341ddc2-5128-473e-a83b-ebadd22d2090

Noot: Helemaal eens met Mike Adams tot 25 minuten, daarna vervalt hij in de er is geen toekomst meer val. Hij ziet geen enkele toekomst meer, … helaas dat deel onderschrijf ik niet. Voor de mensen die mij en Mike volgen weten dat.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk