Sommige dingen zijn voorbestemd, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #181


Geïnspireerd door de eenvoudige opmerking in een meme “I Told You So” was ik begonnen hier een artikel over te schrijven, in gedachten verzonken zag ik een popup rechts verschijnen in mijn scherm; “Je hebt een nieuw eMail bericht van Mark Devlin”. Hier was ik op exact dat moment met het schrijven van het artikel, …

“Ik zei het je toch” is totaal onbelangrijk want, …

Als je samen het ravijn in dondert maakt het niets meer uit wie als eerste te pletter slaat. Lekker belangrijk om tijdens de val nog je gelijk proberen te halen. Maar wat zou ik nu nog kunnen roepen aan de rand van het ravijn? Ik denk dat al mijn kruit al grotendeels verschoten is, 21 jaar probeerde ik via allerlei artikelen, vertalingen of zelf geschreven artikelen mensen inzicht te geven, inzicht in de reis als complot onderzoeker die ik zelf aan het maken was.

Op dat moment kwam de mail van Mark Devlin, ….

Ik keek gelijk even want ik had Mark al enkele maande geleden mijn protestliedje uit 2011 gestuurd “Hope Comes In The Dark“. (de tune van onze dotcom.radio podcast) Mark is een Engelse top DJ die al lang op mijn netvlies staat. Hij schreef het boek; “Musical Truth” waarvan de Nederlandse vertaling “de Muzikale Waarheid” al sinds 2019 op mijn site staat. Zelf al als DJ actief sinds 1970 maakte dat ik na het lezen van zijn boek heel wat artiesten in de blacklist moest plaatsen of gewoon draaien met de vermelding van een passage uit Mark zijn boek “de muzikale waarheid”. Dat laatste heb ik vele malen gedaan op de radio

Hieronder het programma; “Essentiële bewuste muziek voor moeilijke tijden. Deuntjes die in een paar minuten uitdrukken wat anders hele boeken en lezingen zouden kunnen uitdrukken, en, naar mijn bescheiden mening, een van de beste selecties van dit spul die ik heb verzameld. Er zijn een aantal GROTE zinvolle muziekmakers die er nu zijn.

Bedankt voor de erkenning Mark – Thanks for the recognition

Het moraal van dit verhaal, mijn beste tekst had ik al geschreven 11 jaar geleden en opgenomen een jaartje later met de River Zydeco Band en speciale dank aan Edwin Balogh Hope Comes In The Dark gratis download


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk