dotcom.radio aflevering 276 van 12-09-2021

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #180


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 276: – Ivermectine verboden – COVID pas in geheel Europa per 1 oktober – Gezondheidsraad lult zich vast – Begrensde vrijheid volgens Hugo – Fauci hangt en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR https://gettr.com/user/gedachtenvoer

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Sander] Waar is Amnestie, nu al onze rechten met voeten getreden worden ?

[Angelface] Zondag: Kom niet meer naar Amsterdam, het is te druk, … oké dan gaan we naar Zandvoort !!
– Volgende ronde op 18 september
– Noot: Waarom niet elke week zoals in Frankrijk, vaste prik, hou de politie van de straat !!

[Marij] Rechter zet streep door ontslag op staande voet wegens weigeren vaccinatie

Een werkgever wilde dat een medewerkster zich inentte ter bescherming van de andere medewerkers op kantoor. Toen zij dit weigerde, liet de werkgever haar contract per direct ontbinden, op grond van gewichtige reden, zonder toekenning van enige vergoeding voor de werknemer.

[Rob] Op het moment, dat iemand de entree wordt geweigerd o.g.v. het niet hebben van een QR code met gro en vinkje, dan kan deze persoon ter plaatse 112 bellen en assistentie van de politie vorderen. Ter plekke kan aangifte tegen de persoon van het etablissement worden gedaan wegens ernstige discriminatie. De politie heeft de eed/belofte of de GW afgelegd. Een van de taken van de politie is bescherming van art. 1 GW. Dit artikel is het enige absolute grondrecht in onze grondwet. Discriminatie is onder alle omstandigheden verboden. Iedere politiebeambte moet, is verplicht in te grijpen. Het zal een hete winter gaan worden. Politiebeambten (en BOA’s) komen steeds meer klem te zitten en – indien hij / zij een normaal mens is – geraken daardoor in gewetensnood …..

[Godsgeschenk] FvD Gideon van Meijeren het gibberige pad van uitsluiting van bevolkinsgroepen en de vergelijking met de aanloop van WOII
– [Mike] Corona pas in geheel Europa vanaf 1 oktober in Cafe / discotheek, ziekenhuis en verpleeghuizen vanaf 12 jaar !!!

* Activist Post: Companies Increasingly Using “Tattleware” To Monitor Employees Working From Home
– Sneek captures live photos of people every minute or so via their laptop webcams – which are then displayed across a wall of a ‘digital conference room’ that everyone else on the team can see. If caught not working, other workers can forward the offending photos to bosses via Sneak Slack chat.
– NSB praktijken in de moderne tijd

* Protesten Frankrijk zijn vaak een veldslag in de grote steden

TRUMP– & –Qanon

[Medusa] Voorpagina nieuws Australië: Biden child porno shock (het verhaal van Hunter, …

[Joost] Opvallend hoeveel bekende Hollywood figuren zich uitspreken tegen Biden en cojona en voor Trump de laatste tijd op Telegram. Er staat iets groots te komen vanuit Hollywood.
– Noot: of volgen ze gewoon de trend met het toenemende ongenoegen uit de bevolking om hun hachje te redden ?

[Mike] While the Biden administration wants to close the Guantanamo prisons, a major construction project is underway — including an additional courthouse for the military trials + expanded classified workspace.

Ingezonden brief van een trouwe luisteraar


Beste Henk en Mike,

Met veel plezier heb ik mijn koptelefoon op en zit ik lekker in het zonnetje. Ik hoor jullie praten in de uitzending (vanaf 20 min) over straling en een oorzakelijk verband met covid/spike eiwitten. Dat dit een dwaalspoor zou zijn. Zelf denk ik dit absoluut niet. En zeker geen verloren tijd om dit te onderzoeken.

De link is m.i. nogal eenvoudig:
EMF verhoogt de bloeddruk (bewezen) > er ontstaat schade aan de kleine bloedvaten > lichaam maakt exosomen aan om bloed te laten klonteren en reparaties uit te kunnen voeren. De ligands van deze exosomen zijn spike-eiwitten. Ook al noem je dit anders, het gedrag is in ieder geval hetzelfde. Het is een compleet lichaamseigen verschijnsel.

De stelling “covid komt door 5G” is natuurlijk klinkklare onzin. Om twee redenen:

  1. 5G is (in NL) nauwelijks uitgerold, zeker niet de hogere gigahertzfrequenties (small cells). Echter, er is géén grote griepgolf, laat staan een ECHTE pandemie geweest. Het zijn louter door de media opgeklopte verhalen gebaseerd op fake rtPCR-testen. Hypothetisch: wat gebeurt er als morgen 5G in zijn potentie in NL geactiveerd zou worden? Dus inclusief alle small cells: bushokjes, putdeksels, lantaarnpalen?
  2. Daarnaast is electromagnetische straling (slechts) één van de stressoren waar we mee te kampen hebben. De link tussen stralingsbelasting en hogere bloeddruk is bekend. Uiteraard zijn er vele andere factoren die bij kunnen dragen aan een gestresst lichaam. Iedere stressor zorgt voor een grotere kans op haarvatbeschadigingen. Daarmee een vergrootte noodzaak voor bloedklontering om herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Hiermee sluit ik niet uit dat er synthetische s-eiwitten kunnen bestaan en dat deze een vergelijkbare uitwerking hebbeb op het lichaam. Namelijk o.a. het klonteren van bloed.

Jullie zullen het compleet niet met mij eens zijn. En dat is ok. Blijf zo doorgaan met het hoge niveau van het radioprogramma! Jullie weten me van begin tot eind te boeien!

Groet, Julian

CORONA

[Mike] Rechtszaken viruswaarheid, gezondheidsraad lult zich helemaal vast in een warnest van tegenstrijdigheden:
* Er moet sprake zijn van een aanzienlijke ziektelast
* Per bevolkingsgroep
* Er zijn 600.000 positieve PCR testen
* Een ander vonnis zegt dat is geen diagnose
* Deze experimentele middelen hadden nooit op de markt mogen komen !!!!!

[Medusa] No More Silence Website has been Launched David Wolfe

[Medusa] IC-verpleegkundige luidt noodklok: ‘Meerderheid patiënten is ingeënt, dit is een nachtmerrie’
– De Delta variant = Vaccinatie schade

* Nog een anti parasitair middel” Artemisia Annua, wat ook al anti kanker eigenschappen bezit en anti covid

* Factsforum afbeelding Ben Garrison Ivermectine paard dat big farma een trap geeft duimpje omhoog van Roli

[Medusa] Minister de Jonge “Vrijheid is nooit onbegrensd”, zeker niet als het anderen beperkt.

[Zathras] Het vaccin kan het virus niet stoppen maar het paspoort wel ?

[Kefirkev] Stormloop in de VS op ‘paardenmiddel’ als corona medicijn baart zorgen
– Ziekenhuis in Oklahoma maakt zich zorgen op toevlucht patiënten met overdosis

[Medusa] Schoolbus chauffeurs nemen massaal ontslag in Chicago

* Reizigers uit veilig-gevaccineerd Israël VERBODEN..!

[Mike] Fauci hangt 900 pagina document

* ZeroHedge: Rutgers Uni Student Banned From Taking Online Virtual Classes Because He’s Unvaccinated – de waanzin wordt steeds meer zichtbaar, zelfs voor de blinden !!

[Geert] Alex Jones Takes Ivermectin Horse Paste ON AIR

[Geert] XanderNieuws: Strafrechtelijke vervolging voor iedere dode als gevolg van WHO desinformatie over Ivermectine

* ZeroHedge: A recent UK study showed 5x as many children have died via suicide since the start of the pandemic than the number who have died from COVID (almost no children – and no healthy children – have died from COVID in the US and UK). And the fact that suicides have increased in Japan over the past year has already been documented.

X22 report vrijdag CLAY CLARK-THE MEDICAL COVERUP IS BEING EXPOSED, CLASS ACTION LAWSUITS IS NOT JUST A CATCH-PHRASE COVID is te genezen – PCR is een nep test – het gevaar van isolatie kampen CDC green zones – en motie HR 666 depopulatie agenda

[Geert] De Prik verandert je DNA zegt Klaus Schwab – Nederlands ondertiteld

Op Herhaling: Betreffende giftigheid ; grafeen en zijn derivaten zijn giftig, ingespoten of ingeademd of hoe dan ook maar bij slechts bij langdurige blootstelling en grote hoeveelheden. Dit wel echter niet zeggen dat jezelf eraan blootstellen goed is. Een vaccinampul is 0.3ml en studies hebben aangetoond dat een rat 50 tot 125mg per kilo kan verdragen. Giftigheid begint bij 10mg/kg (intraveneus ingespòten), maw voor een mens van 70kg zou dit 700mg zijn. Die spaanse studie heeft aangetoond dat er een ongekend element inzit van 747nanogram per microliter, maw 747 microgram per mililiter. Maw als het er al in zou zitten in een ampul (0,3ml) zou dit een hoeveelheid zijn van 224 microgram, ver weg van die 700mg. Als het gewicht van een ampul, 0.3ml gewoon omgezet kan worden als water is dit ook slechts 300mg, maw voor een persoon van 30kg, maar dan zou het volledig grafeenoxide moeten zijn en zou het volgens mij ook grijs/zwart zijn. Maar ik geloof dat er uit 1 ampul ca 6 doses komen, maw /6 geeft 50mg en dus giftig tot 5kg.

* Australië legt nieuwe beperkingen op voor het voorschrijven van Ivermectine voor COVID-19

Ivermectine is niet TGA-goedgekeurd voor gebruik voor de behandeling van COVID-19 in Australië. De TGA zei dat het gebruik ervan voor COVID-19 bij het grote publiek “momenteel sterk wordt afgeraden” door drie entiteiten-de National COVID Clinical Evidence Taskforce (pdf), de Wereldgezondheidsorganisatie, en de U.S. Food and Drug Administration.


De TGA beweerde in zijn aankondiging dat er “een aantal aanzienlijke risico’s voor de volksgezondheid verbonden zijn aan het nemen van ivermectine in een poging om COVID-19-infectie te voorkomen in plaats van zich te laten vaccineren”.

Het agentschap voegde eraan toe dat mensen die denken dat ze beschermd zijn tegen COVID-19 door ivermectine te nemen “ervoor kunnen kiezen om zich niet te laten testen of om medische hulp te zoeken als ze symptomen ervaren,” en beweerde dat door dit te doen “het risico van COVID-19-infectie in de hele gemeenschap kan worden verspreid.”

* GV Financieel omgaan met vaccin mandaten
– Handleiding van Jon Rappoport wat je financieel kan doen om de werkgever klem te zetten

* GV American Medical Association geeft verbluffend document vrij dat dokters leert te liegen tegen patiënten terwijl ze opzettelijk doodsoorzaken overdrijft… de AMA geeft toe medeplichtig te zijn aan misdaden tegen de mensheid

* GV Heers en verdeel in de dagelijkse praktijk

* GV Klets, Klets, de gedwongen Wake-Up-Call

SOCIALE MEDIA

De sociale media kolom blijft steeds meer en meer leeg, de invloed is tanende

GEDACHTENVOER

[Rob H] Overheid geeft Chemelot goedkeuring tot lozing 14.000 kg microplastic in Maas
Chemelot is het grootste industriecomplex van Nederland en produceert veel van het plastic dat in Nederland over de toonbank gaat. Dit bedrijf heeft een vergunning aangevraagd – en gekregen – om de komende 7 jaren ruim 14.000 kilo microplastic per jaar in de Maas te mogen lozen. Deze deeltjes breken niet af en komen in ons oppervlaktewater terecht, dat gebruikt wordt voor drinkwater. Ik kon het zelf niet geloven dat de overheid hier toestemming voor geeft, maar uit een verslag met Kamervragen blijkt dat de keuze bewust is gemaakt. Dit bedrijf staat in de top 10 meest CO2-producerende bedrijven van Nederland, zelfs boven Shell en Nuon. Chemelot doet sinds vorig jaar mee aan Operation Clean Sweep, waarbij het meehelpt aan het opruimen van plastic zwerfafval uit de zee; hypocrieter kan het in mijn ogen niet!

[Marij] Epstein Court Documents UNSEALED

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten