Het -NU- is het enige wat we hebben


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #179


Het verleden is leerzaam, als we weten waar lering uit te trekken. Gelukkig heb ik al heel wat jaartjes ervaring als -Kom-Plot-Denker- en dat voelt steeds comfortabeler aan. Het geeft rust in je hoofd, lijf en leden. Ik kijk met medelijden naar de bange mensen die nog steeds hier in Frankrijk met hun mondkapje op straat lopen, alleen in de auto met kapje en driftig in de weer met hun sanitaire reinigingsmiddelen. 

Nu ik al twee weken aan het vakantievieren ben besef ik hoe goedkoop het leven aan het worden is. Nu het terras en restaurant verboden zones zijn geworden voor de anti-pass-sanitaire burgers kan het zijn dat we ’s avonds weer thuis komen zonder een enkele euro te hebben uit gegeven. 

We nemen koffie en wat lekkers mee van thuis en drinken dat op ergens op een mooi plekje op, vaak nog mooier als dat terrasje wat we ‘vroeger’ pleegden te nemen. Thuis eten we zoveel mogelijk biologisch, wat we maar moeten raden bij buiten de deur eten. Dat je een tweederangs burger bent geworden is absurt maar aan de andere kant wel goedkoop. 

Dat ondernemers zonder protest meegaan in de apartheid is echter wel een surrealistische gedachte !!

Ik neem nooit een mondkapje mee, dat ligt in mijn eigen auto en wordt alleen gebruikt om snel wat te kopen in de bouwmarkt of zo. Snel, niet even snuffelen maar gericht de gewenste spullen pakken en weg wezen.

Zo met vakantie is er nooit de verleiding ergens binnen te lopen en dat went al snel, veel spullen die je nodig hebt zijn ook op de markt te vinden, markten die nog floreren hier in Frankrijk in vergelijking mat Nederland.

Het -NU-, daar moeten we het mee doen.

Ik (we) weten dat er een hele serie domino steentjes op omvallen staan en de eerste reeds is gevallen bij de stemmen telling van de verkiezingen in de VS, daarna gaan steeds meer mensen zien dat ze voor de gek werden gehouden niet alleen in de VS maar bij alle verkiezingen in de gehele wereld.

Met die hele COVID (1)9 /11 valse vlag aanslag wist ik al vanaf dag èèn hoe de vlag erbij hing. Geen momentje zorgen zeker nu ik prima beschermt ben met een paardenmiddel tegen de uitwassen van dit knutsel lab virus, Ivermectine.

Binnen de mogelijkheden van het NU kan ik prima uit de voeten al zijn er ook zaken anders gelopen omdat de mogelijkheden er even niet waren zoals twee keer 8 weken streng huisarrest, 21 weken avondklok, 4 weken gesloten grenzen en beperkte uitloop tot 10 kilometer.

Terugkijkend zal het een peulenschilletje zijn, een veertjes wat we moesten laten als ik denk aan de verwachte ommekeer. Als ik zie dat de vijand zich aan het vernietigen is, zichzelf ten gronde richt. Ook de angstigen en de meelopers krijgen ‘onverklaarbare’ klachten en erger, maar niemand legt het verband met spike eiwitten storm in het lichaam. Spike eiwitten die binnen 48 uur opgeruimd worden door dat ‘paardenmiddel’. (Volgens onderzoek Pasteur Instituut)

Dat zie ik allemaal gebeuren in het -NU- !!

Nu komt nog het voorspelde tijdperk valse vlag aanslagen om het nieuws te beheersen, het kijk hier en niet daar spel. Zo wil men krampachtig zorgen dat het TV-kijk-volkje geen notie neemt van het echte nieuws, de verkiezing fraude, de milieu fraude, de kinder smokkel netwerken, het nep lab virus, en vele vele andere zaken. 

Vele, vele mensen beginnen de onlogische verbanden te zien en worden klets, klets om hun oren geslagen en worden bij wijze van spreken met geweld gedwongen om te zien wat de kom-plot-denkers al jaren zagen.

De komende maanden zullen -onvoorstelbaar- worden, vrienden, familie, collega’s bekenden, acteurs, ‘sterren’, allemaal mensen die hun immuunsysteem uitgeschakeld hebben met een gepatenteerd knutsel virus dat men via de testen of het vaccin binnen kreeg, of wellicht via vlees van geïnjecteerde dieren (?), chemtrails (?) niets is gek genoeg om de doelstellingen te halen.

Ik verwacht ook mensen die geen handen en voeten kunnen geven aan dit nieuws en zelf beslissen om deze planeet te verlaten.

Ik verwacht ook de groep binnen de politie, de gezondheidszorg, de politiek, de rechtspraak die zelfmoord plegen om daarmee de rechtspraak ten aanzien van hun misdaden te ontlopen.

Daarna, …. wordt de wereld weer van ons allemaal, kunnen we puin gaan ruimen en alles van de grond af aan opnieuw op gaan bouwen.

Dit laatste is belangrijk, vertrouwen hebben dat deze tijd eraan zit te komen, zorg dus dat je aan de goede kant van de lijn blijft.

Ondernemers die nu de apartheid ondersteunen gaan geen leuke tijd tegemoet zien en al die anderen die actief deelnamen aan de eugenetica, daar passen alleen nog militaire tribunalen. Neurenberg Code 2.0 !!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk