American Medical Association geeft verbluffend document vrij dat dokters leert te liegen tegen patiënten terwijl ze opzettelijk doodsoorzaken overdrijft… de AMA geeft toe medeplichtig te zijn aan misdaden tegen de mensheid

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #175


De zelfvernietiging sequentie die de doodscultus cabal van anti-menselijke globalisten ten val zal brengen is al geactiveerd. Met hilarische nepnieuws pogingen zoals het recente Rolling Stone hit stuk tegen ivermectine, is de cabal media zichzelf met de dag verder aan het vernietigen. Met het eindeloos drukken van fiat valuta door de Fed, implodeert de hele financiële onderbouwing van de onwettige Regering. En met de lachwekkende, wanhopige pogingen om de “goedkeuring” van covalente vaccins te suggereren, terwijl ze volstrekt onbewezen nieuwe vaccinaties promoten die door geen enkele gegevens worden ondersteund, rukt Big Science zijn eigen oogballen uit en gooit ze door de kamer.

Bron NaturalNews: American Medical Association releases stunning document teaching doctors to LIE to patients while deliberately exaggerating covid death claims… the AMA admits to its own complicity in crimes against humanity
Door Mike Adams

We zijn getuige van de totale zelfvernietiging van Big Pharma, Big Science, Big Media en Big Government, terwijl ze over elkaar heen struikelen in hun pogingen om ivermectine en vitamine D in diskrediet te brengen, terwijl ze vaccins doodspuiten en medisch autoritarisme pushen. Het enige wat ze echt bereikt hebben is het versneld ontwaken van de massa’s die getuige zijn van de autoritaire waanzin en de junk science doodscultus die overal om ons heen wordt geparadeerd, waarbij ten onrechte wordt beweerd dat onze vrijheden moeten worden uitgewist in de naam van “veiligheid”.

In Victoria, Australië, heeft de krankzinnige premier Daniel Andrews zojuist verklaard dat niet-gevaccineerde mensen zullen worden “buitengesloten” van alle gezondheidszorg en ziekenhuisdiensten. Gezien hoe giftig, dodelijk en incompetent de reguliere artsen zijn geworden, is dat waarschijnlijk een zegen. Misschien zullen de vrije mensen van Australië zich eindelijk wenden tot voeding en natuurlijke geneeskunde, en zullen zij daardoor de vaccin-zombies die medische zelfmoord plegen, overleven.

Noot: Persoonlijk heb ik sinds 02-2020 hier in Frankrijk nooit de moeite genomen een huisarts te zoeken, geen vertrouwen in de door hen gehanteerde behandelingsmethoden !!

De AMA geeft document vrij waarin ze artsen leren hoe ze patiënten kunnen misleiden met desinformatie die hen kan doden

De American Medical Association – die nu bezig is haar leden te trainen om tegen patiënten te liegen terwijl ze hen vermoorden – heeft een wenkbrauw-verhogend document vrijgegeven dat beweert dat “ongebreidelde desinformatie” “het vertrouwen van het publiek in de wetenschap aantast en het vertrouwen in artsen en medische instellingen ondermijnt.” En om dat verloren vertrouwen terug te winnen, gaat de AMA verder met artsen te leren hoe ze tegen de wereld moeten liegen over covid.

Op pagina 9 van het document wordt artsen verteld om de uitdrukking “hospitalisatiecijfers” te vervangen door de bewering dat alle gehospitaliseerde patiënten “sterfgevallen” zijn, waardoor het aantal sterfgevallen door covid sterk wordt overdreven om massahysterie te bereiken. Vergist u zich niet: Dit is de AMA die artsen opdraagt te liegen over sterfgevallen. Dit is regelrechte medische fraude.

Op dezelfde manier wordt artsen ook verteld om het woord “lockdown” te vervangen door “stay-at-home order”, omdat dat op de een of andere manier minder totalitair klinkt.

In hetzelfde document, op pagina 8, worden artsen geïnstrueerd hoe zij vragen kunnen blokkeren, afbuigen en omleiden om de waarheid over verwondingen door en sterfgevallen onder vaccins te verdoezelen. Ze worden specifiek geïnstrueerd om van onderwerp te veranderen en vragen van verslaggevers of patiënten af te wijzen, terwijl ze door de AMA goedgekeurde “officiële” propaganda pushen door te beweren dat het allemaal gebaseerd is op “feiten”, niet op “wetenschap” of “geneeskunde”.

In wezen probeert de AMA nu om artsen te veranderen in propagandapoppen voor de agenda van wereldwijde depopulatie. Het uitoefenen van echte geneeskunde is niet langer de prioriteit van de AMA, lijkt het. In plaats daarvan moeten artsen liegen om een goed AMA-lid te blijven.

Hier is een gedeelte uit het document, getiteld, “COVID-19 Taalverwisselingen”

De AMA heeft zojuist bewijs geleverd dat kan worden gebruikt om zijn eigen corrupte ambtenaren te vervolgen voor misdaden tegen de menselijkheid

Lees / kijk verder


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk