Klets, Klets, de gedwongen Wake-Up-Call


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #174


Deze maand worden velen om de oren geslagen met de nieuwe wereld die men aan den lijve gaat ondervinden. Hier in Frankrijk liepen ze een paar weekjes voor bij het uitrollen van de dictatuur, en met het uitknijpen van de economische armslag van de bevolking reeds enkele jaren! 

Dit laatste, de economisch kaalslag bracht “Nuit debout” (de gehele nacht wakker) al in 2016 op de been om elke nacht te protesteren tegen de hoge werkeloosheid en de daarmee gepaard gaande armoede. Al snel deden na Parijs tientallen steden mee en verspreidde zich zelfs buiten Frankrijk. Nadat er steeds meer onderwerpen bij de strijd betrokken werden werd ging de uitslaande brand uit tot een smeulend vuurtje.

Een vuur dat opnieuw oplaaide in mei 2018 met de Gilets Jaunes petitie die uitmondt in gewelddadige protesten vanaf november 2018, gewelddadig niet vanuit de protest beweging maar met de inzet van Antifa en het politiekorps die voor enkele 10 tallen doden en + 4.000 gewonden tot zwaargewonden zorgde in een strijd die elke zaterdag  plaatsvond tot aan het instellen van het eerste ‘confinement’ vanwege het “levensgevaarlijk Corona’ virus”. De inzet, het protest begon met de stijgende en onbetaalbare brandstofkosten maar al snel werd dit thema uitgebreid met alle andere maatschappelijke ongenoegens, en dat waren er velen. 

Het basis thema: De eindjes aan elkaar knopen lukte niet meer. 

Met het invoeren van de apartheid maatschappij, het langzaam stap voor stap ontnemen van alle rechten van de ongevaccineerden is de vlam pas echt goed in de pan geslagen.

Een vlam die niet meer te doven valt, de getroffen hebben nu niets meer te verliezen, ze zijn bovendien het laatste restje vertrouwen in een politieke oplossing verloren en de media hebben deze vernietigende hashtag gekregen #Merdia de samenvoeding van Merde = “Shit” en Media. 

Dit alles zorgde ervoor dat een ongekend aantal mensen elke zaterdag en andere ‘feest’dagen het gendarmerie korps bezig houdt met hun massale miljoenen protesten.

Langzaam maar zeker begonnen de economische zaken door te druppelen naar meerdere landen alsof landen als Frankrijk de proeftuin waren om te kijken hoever men de duimschroeven kan aanhalen.

Nu het Corona / COVID 19 / SARS COV nep sprookje steeds meer aan geloofwaardigheid begint in te boeten bij een steeds grotere groep onnadenkende mensen die nu de onlogische tegenstellingen beginnen in te zien begint het verzet te groeien.

Niet alleen begint de medische apartheid onlogische vormen aan te nemen, steeds meer mensen hun vrijheid beperkt zien worden, ondanks het nemen van een vaccin en na het tweede nu weer de mouw moeten gaan oprollen voor nummer drie en daarna nummer vier en vijf die al besteld zijn.

Nu kleine ondernemers in een sneltreinvaart de mogelijkheid ontnomen worden hun onderneming voort te zetten komen ook de werknemers aan de beurt die zich niet wensen te laten behandelen met een experimenteel vaccin waarvan de meerderheid werd voorgehouden dat het veilig was. Meer en meer mensen ervaren nu met schade en schande dat dit verre van de waarheid was, en dit laatste verspreid zich als een lopend voortje, evenals de geneesmiddelen die er altijd al waren zoals HCQ en Ivermectine, recht onder de neus maar verboden werden door de leugenachtige overheid dictators en hun vazallen, de media, de wetenschap en rechtspraak.

Eindelijk,… werd dat verhaal ook zichtbaar in het nuchtere Nederlandse landje in Amsterdam gisteren waarvan de media een getal noemde van 20.000 betogers waar echter met gemak een nulletje en meer bijgeplaatst kon worden. Maar dat zal alleen maar meer vuur teweeg gaan brengen bij de deelnemers en getuigen. En de sociale media zijn wel-eens-waar geblokkeerd voor de burgerjournalisten, maar volkswoede mennen zal een onmogelijke opgave worden voor facebook en de andere ’sociale’ media. 

Het kantelpunt zal nog deze maand bereikt worden dat deze volkswoede laat ontbranden.

De mensen die al langer bezig waren met de ontdekkingsreis, het zij luidruchtig of uiterst voorzichtig om niemand tegen de haren in te strijken zullen moeiteloos de richting kunnen vertellen en wijzen naar de informatie die zij al tot zich genomen hadden. 

Daarmee de weg openend naar de alternatieve media of zo je wilt naar de samenzwering websites en, … bevestigen dat de overheid, de medische instellingen, de media, de multinationals, de rechtspraak, de financiële instellingen etc allemaal van samenzweringen aan elkaar hingen.

Klets, Klets, de gedwongen Wake-Up-Call

Ontreddering, wat nu te doen, wie kan ik nog wel geloven, … ?

Het pad, … nodig om alle neuzen weer de goede kant in te krijgen om samen ten strijde te trekken tegen het kwaad. Ik hoop dat iedereen woedend wordt, maar vooral tot inzicht komt dat een deel van die woede hen laat zien dat ze zich al die tijd welwillend voor de gek hebben laten houden. Een -hoe is het mogelijk moment- voor hen dat de vraag inhoudt; “Hoe nu verder?”,  geen woede laten verzanden in zinloos geweld tegen de verkeerde mensen, … maar een ogenblik van bezinning en een lijn in het zand trekken. Tot hier en niet verder, wij willen al onze rechten en vrijheid weer terug, wij willen zelf weer mee regeren, eerlijk, oprecht. Er zullen straffen moeten komen, … en een nieuwe samenleving opgebouwd moeten worden. De oude kankergezwellen zullen eruit gesneden moeten worden en vernietigd, … voorgoed zonder genade. Dit is nu de derde keer binnen ruim honderd jaar. Drie keer is scheepsrecht. 


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk