Dé gezondheid springploeg loopt ver voorop, … ver voor ’t peloton.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #171


Als je de huidige gezondheidscrisis vergelijkt met een ‘Tour de France’ etappe dan krijgen we een wedstrijd beeld wat nog nooit vertoont is in de gehele geschiedenis. Een bezemwagen die hulp in moet roepen van extra eenheden omdat ze de massa “afstappers” niet meer mee kunnen nemen, overal langs de route vindt je de uitvallers, her en der langs het parcours.

Ziekenwagens rijden af en aan, de ploegleiders weten niet waar ze het eerst op moeten acteren. Een massale valpartij is nog niet voorgekomen maar het aantal uitvallers stelt de organisatie voor een raadsel, niet alleen in de klim maar zelfs bij de afdeling vallen er rijders stil, waarom, … ?

Er zijn echter, en dat is vreemd, een behoorlijk aantal rijders die wel op volle snelheid door koersen, nog vreemder is de kopgroep, die welhaast over bovenmenselijke krachten lijken te beschikken alsof ze een verboden dopingmiddel hebben genomen, althans daar lijkt het haast op! Zij stormen af op een glorieuze overwinning. 

Zo ‘zie’ ik deze etappe voor mijn ogen zich ontwikkelen.

Terwijl de meerderheid zich afvraagt hoe het komen dat nu opeens, door een volslagen onbekend fenomeen, er het en der rijders uitvallen terwijl, …

Terwijl anderen floreren en een relatieve kleine kopgroep schittert, is niet de vraag, wat doen zij wat anderen verzaken? Dat lijkt niet eens de vraag want iedereen lijkt bezig gehouden te worden te kijken naar de verliezers en niet zoals gebruikelijk naar de winnaars.

Terwijl de winnaars aan de horizon verdwijnen zijn de verliezers al hun wonden aan het likken en bezig uitvluchten te verzinnen om het verlies goed te praten. De verslaggevers gaan geheel mee in dit verhaal, nog voor de winnaars de finish passeren en zich kunnen laten lauweren zijn de krantenkoppen al geschreven en doorgezet naar de media. “Het verlies van vandaag is de overwinning van morgen” en “Dit kunnen de winnaars van vandaag nooit meer evenaren”. En zo lijken al die andere verliezers er eveneens over te denken, waardoor ze het geheim, het -legale doping middel- niet ontdekken, althans voorlopig nog niet, ….

De ongekende uitval in het peloton vergelijk ik met de gevaccineerden, ze denken er niet eens bij na dat de tegenvallende prestaties daar mogelijk aan ten grondslag kunnen liggen. Dat het zelfs de uitval hebben kunnen veroorzaken, nee dat kan niet, daar moet iets anders gebeurd zijn. 

En dan die toppers die ver voor het peloton achter de kopgroep lagen, de mensen die zo slim waren ver van dat vaccin vandaan te blijven. Zij beschikten over een boven gemiddeld immuunsysteem en kregen daardoor nooit de griep, ze wisten wel het belang van optimale voeding en de daarmee gepaard gaande goede gezondheid en energie, … maar toch, …

“Hoe kwam het, dat ineens van welhaast het niets, die kopgroep zo hard gingen, ongeschonden overal tussendoor laveerden en onvermoeibaar aan de finish verschenen?”

Dat zouden wij el eens willen weten vroegen enkelingen zich af, maar dat hoeven we niet te vragen, dat gaan ze waarschijnlijk toch niet vertellen. Een hoewel de winnaars steeds opnieuw hun geheim prijs wilden geven een de aanwezige journalisten kregen ze steeds opnieuw op dat moment afleidende vragen gesteld. Enkelen vragen zich nog steeds af hoe het nu zit (?), zonder de vraag ook daadwerkelijk te stellen, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk