In september breekt de pleuris uit in de gehele wereld


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #168


Waren het eerst landen als Hong Kong en ergens heel ver weg in Zuid Amerika en Zuid Africa waar de pleuris uitgebroken was, nu zien we al maanden massa betogingen in Griekenland, Oosterijk, Spanje, Italië, en met name steden als Londen, Berlijn en Parijs. In geheel Frankrijk waar men de deelnemers overal telt bij elke manifestatie waren afgelopen zaterdag 28 augustus 3,609.200 miljoen mensen op de been tijdens de manifestaties in meer als 300 steden en plaatsen.

Deze maand gaat de pleuris uitbreken, alle maatregelen komen nu in het eigen domein. Net als in Frankrijk gaan steeds meer mensen hun vrijheid beperkt worden, geen toegang meer bij verschillende facetten van het ‘leven’. Recht in je gezicht ga je het zien, “Tweederangsburgers van nu af aan”. Ontdaan van alle logica worden deze maatregelen opgelegd met hoge straffen door de dictatuur. 

De eerste mensen moeten de keuze gaan maken tussen ‘de spuit’ en ontslagen worden in september, tussen deelnemen aan het experiment en hun baan behouden, tussen een onzeker bestaan en het ‘experiment’. Velen hebben die keuze reeds gemaakt, uit angst het vaccin genomen en deze mensen zullen hun best gaan doen je in de zelfde krabbenmand te trekken, een groep van mensen die elkaar niet vooruit helpen, in tegendeel als er iemand vooruitkomt in het leven wordt hij of zij door de andere leden weer omlaag gehaald, daarmee voelen ze zich niet alleenstaand in de beslissing die ze genomen hebben. 

Nog voordat het moderne ‘internet of things’ volledig is uitgerold, waarbij allerlei apparaten met elkaar kunnen communiceren krijgen we het ‘internet van bodies’ waar lichamen via het internet communiceren via de “COVID app” het Pass Sanitaire of hoe het ook mag heten in andere landen.

De ‘Bodies’ voorheen gekend als mensen zullen bij elke stap gevolgd worden in hun doen en laten en alarmsignalen afgeven wanneer een van de regels van de meester, de handelaar worden overschreden. Met wat kleine software aanpassingen zal het ‘gezondheid pas’ worden uitgebreid tot het Chinese stijl; “Sociaal Krediet Systeem” eh voila, je volledige slavendom is een feit. Welkom in de openlucht gevangenis zonder tralies, of juist digitale beperkingen gevangenis, waar en wanneer de dictator ook maar wil.

Pas wanneer je bovenstaande gaat beseffen kom je in actie. 

Met het gepatenteerde ‘experiment’ wat voor het gemak een ‘vaccin’ genoemd wordt is de farmaceutische industrie technisch gezien al mede eigenaar geworden van je lichaam en om je “vrijheidspas” te behouden komt er in het najaar een boostershot verplicht bij en daarna halfjaarlijkse of seizoen boosters, ze zijn reeds besteld bij big farma. Het idee van keuze zal dan genegeerd worden, alles is verplicht of je vrijheid wordt nog verder beperkt. Voordeeltjes worden slechts verstrekt aan de modelburgers die zelf geen woord verkeerd zeggen op de ‘sociale media’ en als volleerde NSBers medeburgers aangeven voor hun gevaarlijke ‘wangedrag’. 

Dat is de nabije toekomst voor komend najaar, of wellicht, misschien, is het -eventueel- toch maar beter in actie te komen (?)

Nou heb ik daar wel gedachten over, mensen willen wel de helpende hand toesteken voor hen die zoekende zijn. Dat zit in de menselijke aard. Maar zullen ze nog wel tijd hebben als ze met alle macht bezig zijn het eigen hachje te redden en de mensen van het eerste uur laten prevaleren ?

ZAL DAT HET MOMENT ZIJN DAT DE WERELD GAAT KENTEREN ?

Tot steun gaat zijn voor leiders die hardhandig de Deep State elementen op gaat ruimen, letterlijk, elimineren, de doodstraf met volledige steun van het volk?

… of heb jij nog gevoelens van enig mededogen voor mensen die verantwoordelijk zijn voor miljoenen doden. Miljoenen doden?

Ja wat dacht je dan dat er gaat gebeuren met al die spike eiwit stormen die het experiment gaat ontketenen in de lichamen van de experiment deelnemers. Velen waarschuwen niet voor niets al langere tijd wat er te gebeuren staat en wat er al gebeurd is tot op heden, … een expert als Reiner Fuellmich stelde dat het miljoen vaccinatie doden al lang is gepasseerd. 

Of dacht je dat de farmaceutische industrie nog nooit met mensen geëxperimenteerd heeft, neem de pijnstillers als Vioxx, miljoenen doden, een perfecte pijnstiller, niemand voelde meer pijn behalve de nabestaanden!! En wat te denken van de chemo en bestraling doden, vijf miljoen kanker doden per jaar of meer, zinloos vermoord met een wapen dat men gewoon ‘therapie’ noemde. 

De wereld is keihard voor de slapers, de meegaanden, de gelovigen, de matrix slaven. Met afgrijzen heb ik al die jaren al toegekeken hoe mensen vrijwillig die weg ingingen. Waarschuwingen, informatie verstrekken, het was allemaal aan dovemansoren. 

Niets nieuws onder de zon dus met het experiment, nieuwe wijn in oude zakken. Nu nog verfijnder en uitgebreiden ten uitvoering gebracht bij de gewilligen, de slaafse volgers. 

De eindstrijd is ingezet, je gaat mee naar de andere kant om een nieuwe wereld mee te gaan bouwen, of …

Gisteren al in het nieuws: ENKELBANDEN VOOR FRANSEN IN QUARANTAINE: SENAAT ZIET HET WEL ZITTEN

‘Vaccineren’ ruilen voor ‘Vrijheid’, je staat nu met totaal lege handen.

dotcom.radio aflevering 274 van 29-08-2021

Open brief aan de gevaccineerden & ongevaccineerden

*** SINDS 18-Mei PROMINENT HIER: “Wat als de dokter een leraar zou zijn?” (tip)


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk