Waarom, en door Wie, wordt JIJ belazerd ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #164


In deze video wordt duidelijk en zakelijk uitgelegd dat iedereen zonder uitzondering, deelnemer van het grootste complot is aller tijden, of zo je wilt het slachtoffer. Voor de club van uitverkorenen werden geen uitnodigingen verstuurd. De vraag is niet meer, of je mij wilt geloven, of niet? De vraag is, wil je bij de mensen behoren die -kans- maken dit te overleven. We zitten midden in een transitie tussen leven en dood, je doet mee, of je doet niet mee? Een -ieder- maakt -zelf- de -keuze- !!

Video Duitstalig, ondertittels in het Nederlands met groot lettertype


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk