Medische monsters op vrije voeten

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #162


Hebben we niet genoeg manieren om mensen te doden? Dus wat voor soort mensen zijn bezig om nieuwe manieren toe te voegen om anderen te doden? En zullen zij op een dag de ultieme prijs betalen? In zijn nieuwe boek noemt Robert Kennedy Dr. Anthony Fauci misschien wel de meest succesvolle massamoordenaar in de geschiedenis, de “belangrijkste architect van “agency capture” – “de ondermijning van de democratie door een geneesmiddelenindustrie die regelgevers manipuleert als marionetten”. Fauci heeft niet alleen de verkeerde potentieel desastreuze pandemie-oplossing gepusht, hij heeft ook de juiste geblokkeerd.

Bron artikel Dr. Sircus: Medical Monsters On The Loose
24-08-2021 links bij het bron artikel

Het is al erg genoeg dat de vaccins meer dan 50.000 sterfgevallen veroorzaken volgens de meldingssystemen voor vaccins in Amerika, de Europese Unie, Engeland en Schotland, die allemaal officiële meldingssystemen voor vaccins hebben. Velen denken dat deze aantallen te laag zijn gerapporteerd en 5 tot 10 keer hoger liggen. Weet u dat er mensen zijn die het niet kan schelen, zelfs niet een beetje, hoeveel mensen er gedood (vermoord) worden door vaccins? Fauci is een van hen.

De editie van juni 2021 van het International Journal of Infectious Diseases is getiteld: “Het eerste geval van postmortaal onderzoek bij een patiënt die gevaccineerd is tegen SARS-CoV-2.” Het meest verontrustende deel van hun studie was dat bij tests SARS-CoV-2 werd aangetroffen in bijna elk getest orgaan, waaronder de hersenen, longen, luchtpijp, nieren en het hart van de man. Kortom, zijn hele lichaam werd overspoeld met hoge ladingen door vaccin veroorzaakte spike-eiwitten of viraal RNA. Het lichaam van de man werd overspoeld met door vaccinatie veroorzaakte spike-eiwitten

Nieuwe manieren om de dood te veroorzaken

Het aantal doden als gevolg van de pandemie zal blijven stijgen, en niet de minste reden daarvoor is het ontslag van artsen en verpleegkundigen omdat zij weigeren een experimentele dodelijke genetisch veranderende injectie te nemen. Er is een aanzienlijke kans op een aanzienlijk tekort aan verpleegkundigen vanaf 1 oktober, heeft voormalig journalist Alex Berenson van de New York Times gemeld, omdat zij hun baan opzeggen in plaats van experimentele coronavirus vaccins te nemen.

1 oktober is de voorgestelde deadline voor verplichte vaccinaties voor personeel in veel ziekenhuizen, zei Berenson, en de situatie is zo ernstig dat hij waarschuwde, “als je ziek moet worden, doe het dan voordat de mandaten op 1 oktober ingaan.”

Een cardioloog die een kind behandelde dat leed aan myocarditis – een ontsteking van de hartspier – nadat het was ingeënt tegen het coronavirus (COVID-19), vertelde de moeder van het kind dat “geen enkel geval van myocarditis mild is”.

De 150 verpleegsters en andere ziekenhuismedewerkers van het Houston Methodist Hospital die werden ontslagen omdat ze weigerden een van de experimentele COVID-vaccins te krijgen, werden door de beheerders blijkbaar beschouwd als wegwerpartikelen.

Maar twee maanden later is het ziekenhuis een van de ziekenhuizen in de regio die een ernstig tekort aan medisch personeel hebben nu de media berichten dat de plaatselijke ziekenhuizen een “breekpunt” hebben bereikt als gevolg van een vloedgolf van COVID-19-gevallen, aldus de Foundation for Economic Education.

Hoeveel mensen zijn er sinds het begin van de pandemie gestorven omdat ze bang waren om naar het ziekenhuis te gaan of omdat kankertests niet beschikbaar waren? Hoeveel mensen zijn er niet gestorven door maskers die de zuurstof verminderen en de CO2 verhogen? Hoeveel mensen zijn er gestorven omdat ze opgesloten zaten (gebrek aan zon en vitamine D) of omdat ze zich sociaal afzijdig hielden? We weten zonder enige twijfel dat het aantal zelfmoorden drastisch is toegenomen als gevolg van dit

Angstzaaierij van journalisten, wetenschappers,
en politici deden meer kwaad dan het virus.

Wij weten dat de geestelijke en emotionele gezondheid heeft geleden, maar voor de mensen die de toenemende sterfte door vaccins niet meetellen, is niets belangrijker dan het bevorderen van vaccins, zelfs als geïnformeerde toestemming en de code van Neurenberg worden genegeerd.

Hoeveel zullen er uiteindelijk sterven als gevolg van bloedtekorten? De gevaccineerden kunnen geen bloed meer doneren! Hoeveel zullen er sterven door veranderingen in hun bloed nadat ze gevaccineerd zijn? Het zijn niet alleen de triljoenen spike-eiwitten, maar ook de stapeling van rode bloedcellen, waardoor de zuurstofafgifte vermindert.

Hoeveel zijn er gestorven omdat regeringen, de pers en de sociale media een vroegtijdige behandeling van COVID met stoffen als Ivermectine hebben ontkend? We mogen nooit vergeten dat Dr. Fauci de kruistocht leidde om functionele middelen als Ivermectine en hydroxychloroquine te onderdrukken, die 80% van de sterfgevallen en ziekenhuisopnames als gevolg van COVID hadden kunnen voorkomen en de pandemie van de ene dag op de andere hadden kunnen beëindigen.

En ze zijn er nog steeds mee bezig. Op 21 augustus lazen we dat de U.S. Food and Drug Administration er bij mensen op aandringt te stoppen met het innemen van diergeneesmiddelen om Covid-19 te behandelen of te voorkomen, nadat ze meerdere meldingen hadden ontvangen van patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen na “zelfmedicatie met ivermectine bedoeld voor paarden,” aldus het federale agentschap.

“Je bent geen paard. Jij bent geen koe. Serieus, jullie allemaal. Stop ermee,” tweette de FDA vanaf haar officiële account op zaterdag, naast een consumentenupdate waarin gedetailleerd wordt uitgelegd waarom het medicijn onveilig kan zijn voor mensen. Als ze deze week volledige goedkeuring geven, zal de FDA voor altijd bewijzen dat ze de meest verwoestende terroristische organisatie in de wereld zijn, samen met de CDC.

Ze worden wanhopig om ongewenste COVID vaccins te verkopen. Miljoenen mensen vragen zich angstig af wat de latente effecten van deze vaccins zijn nu er bijna 40.000 doden zijn gerapporteerd en er miljoenen bijwerkingen van de vaccins officieel zijn geregistreerd. Verwacht wordt dat de FDA de COVID-prik van Pfizer deze week volledig zal goedkeuren zonder openbare discussie, zonder transparantie.

Het agentschap vindt het niet erg om Amerikanen te verminken en te doden. De FDA is zich er volledig van bewust dat vaccinatie geen bescherming biedt, maar gezondheidsletsels en sterfgevallen veroorzaakt en het virus verspreidt.

“Miljarden mensen geïnjecteerd met we weten niet wat. De immoraliteit van zo’n massale inenting van een ongetest en niet goedgekeurd experimenteel vaccin is een aanklacht die de corrupte volksgezondheidsautoriteiten willen ontlopen door de nog ongeteste vaccins volledige goedkeuring te verlenen, niet alleen voordat de vereiste tests zijn uitgevoerd, maar ook in het gezicht van het falen van het vaccin. De onwettige, corrupte president van de Verenigde Staten dient als een ingehuurde stem voor zowel farmaceutische winsten als een geheime agenda,” schrijft Paul Craig Roberts.

Roberts schrijft in een ander essay: “De hele vaccinatiecampagne met veel geld is gebaseerd op de leugen dat er geen geneeswijzen zijn. De beweerde afwezigheid van kuren is de enige reden voor het noodgebruik van een niet getest en niet goedgekeurd experimenteel vaccin. Het gebruik van HCQ en Ivermectine is voorkomen door protocollen opgesteld door NIH, CDC, en WHO.”

Kennedy schrijft: “Hoe kunnen we het lijden en de doden tellen van een man die “gedurende zijn 50-jarige carrière bij het National Institute for Allergy and Infectious Diseases (NIAID) schandelijk gefaald heeft in het aanpakken van de oorzaak, het voorkomen of het genezen van de exploderende epidemieën van allergieën en chronische ziekten die het Congres hem opdroeg in te dammen. De pandemie van chronische ziekten is zijn blijvende nalatenschap. Deze aandoeningen maken nu 54% van de Amerikaanse kinderen ziek, vergeleken met 6% toen hij bij het NIAD kwam.”

“Dr. Fauci en zijn bende farmaceuten en profiteurs uit Silicon Valley – in samenwerking met corrupte politici, omgekochte federale agentschappen, en de gekochte en hersendode mainstream media – hebben de COVID pandemie gebruikt om miljarden te verdienen aan vaccins en andere winstgevende medicijnen. Zijn rampzalige wanbeleid heeft geleid tot een van de grootste aantallen COVID-doden onder alle naties.”

Dr. Vanden Bossche, die een Ph.D. in Virologie heeft behaald aan de Universiteit van Hohenheim, Duitsland, zegt: “Elke persoon die ‘gedeeltelijk’ of ‘volledig’ gevaccineerd is, is een wandelend incubatiesysteem voor ziekten dat alle anderen in gevaar brengt om een dodelijke, door vaccinatie veroorzaakte ‘variant’ op te lopen die hen zou kunnen doden. De ‘gevaccineerden’ zijn wandelende moordenaars die ziekten verspreiden onder anderen. Zich laten inspuiten tegen de griep van Fauci is niet alleen dwaas, het is ook een vorm van moord omdat niet-gevaccineerden nu het risico lopen de dodelijke ziekten op te lopen die in de lichamen van de gevaccineerden worden geproduceerd. Als Trump het vaccin nooit had geïntroduceerd, zou de pandemie allang zijn uitgewoed. Omdat zijn vaccins echter blijven worden gepusht … verspreidt de ‘Delta’-variant zich als een lopend vuurtje, spoedig gevolgd door andere ‘varianten’ als we het herfstseizoen ingaan.”

Dr. Luc Montagnier, een Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de Geneeskunde 2008, noemt het massale vaccinatieprogramma een “onaanvaardbare vergissing” en zijn een “wetenschappelijke fout evenals een medische fout.” Hij beweert dat “de geschiedenisboeken zullen aantonen dat…het de vaccinatie is die de varianten creëert.” Met andere woorden: “Er zijn antilichamen, gecreëerd door het vaccin,” die het virus dwingen “een andere oplossing te vinden” of te sterven. “Dit is waar de varianten worden gecreëerd. Het zijn de varianten die “een productie en resultaat zijn van de vaccinatie.”

Geen van ‘s werelds slechtste mensen zit in de gevangenis.

Dr. Paul Craig Roberts stelt: “Ze onthouden mensen genezingen zodat ze kunnen blijven verdienen aan vaccins. Dit is reden voor arrestatie en aanklacht tegen ieder van hen: Fauci, het hoofd van de FDA, het hoofd van de CDC, en iedereen die erbij betrokken is. Dit is legitiem bewijs om hen te arresteren, aan te klagen en voor de rechter te brengen. Ze hebben mensen vermoord voor de winst van vaccins door genezing achter te houden. De doden door Covid, maar ze lieten hen geen HCQ gebruiken, Ivermectin, en nu blokkeren ze een geneesmiddel van Eli Lilly. Dit is, denk ik, de enige zaak die we hoeven te maken. We hebben bewijs dat ze de behandeling hebben tegengehouden. Dat weten we. Het is niet speculatief en geen theorie. Het is een absoluut bekend feit. Ze hielden behandeling achter, en ze blijven behandeling achterhouden zodat ze een vaccin kunnen verkopen.”

Conclusie

Minstens honderd miljoen mensen in Amerika houden van en vertrouwen op een menselijk beest. En minstens honderd miljoen zien Fauci voor wat hij is. Hij is sluw, en net als veel andere dokters, kan hij vertrouwen winnen wanneer het niet verdiend is.

We hebben allemaal gehoord over de wreedheden begaan door artsen tijdens het Nazi regime. Deze verschrikkelijke daden worden meestal verpersoonlijkt door Josef “Engel des Doods” Mengele en een handvol andere, minder bekende artsen uit het Derde Rijk, zoals Erwin Ding-Schuler. Daarnaast is er echter een hele reeks van vrijwel onbekende Nazi-artsen die onuitsprekelijke misdaden begingen tegen de mensheid gedurende de Tweede Wereldoorlog en de gebeurtenissen die daaraan voorafgingen.

Fauci zal mettertijd herinnerd worden als de slechtste mens die ooit onze planeet bewandelde, samen met Bill Gates, wedijverend met de ergste monsters uit de geschiedenis. Ze kunnen zeggen wat ze willen, maar hun daden spreken meer dan hun woorden. De geschiedenis zal niet vriendelijk voor hen zijn, en dat zouden wij ook niet moeten zijn. De Gates Foundation is een belangrijke investeerder in Pfizer.

Dr. Mark Sircus
AC., OMD, DM (P)

Professor of Natural Oncology, Da Vinci Institute of Holistic Medicine
Doctor of Oriental and Pastoral Medicine
Founder of Natural Allopathic Medicine


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk