“Wij”, … hebben oorlog, niet onze dictators


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #161


Wij zijn de swamp, het moeras in gedreven en zie er maar weer uit te komen? Met een informatie oorlog waar een ieder een doos kreeg met puzzelstukjes, niet van een enkele puzzel maar meerdere tegelijk en van geen van deze puzzels kregen we een duidelijke afbeelding. Zo kan ik het probleem het beste omschrijven.

Een gezondheid puzzel, een virus puzzel, een vaccinatie puzzel, een gezonde voeding puzzel, een milieu puzzel, een opwarming van de aarde puzzel, een economische puzzel, een werkgelegenheid puzzel, etc, etc.

Allemaal op een hoop gegooid en om het helemaal compleet te maken weet je ook dat de puzzels niet compleet zijn. Ga het dan maar uitzoeken.

Velen richten vertwijfeld hun handen omhoog, “Ik weet het niet meer”, en zien wel wat er komen gaat. 

De propaganda machine draait intussen door en roepen iedereen op om -NU- actie te nemen.

Vele wappies weten wat te doen en zijn moeilijk of totaal niet te beïnvloeden, die weten waar Abraham de mosterd haalt. Maar wappies, daar hebben de propagandisten voor gewaarschuwd, dat zijn die complotdenkers, dus dat is een en het zelfde pot nat en nu zitten we ook nog eens tezamen met die wappies in het moeras, … HELP !!

“Wij”, hebben oorlog, oorlog in ons hoofd, ‘we’ weten het niet meer, …

En intussen spelen de dictators ons tegen elkaar uit, gaan jullie maar op de vuist met elkaar, dat gaan wij als jullie moe gestreden zijn wel even vertellen hoe jullie het moeten gaan doen.

—> Daar, op dat moment in tijd zijn we nu aangeland.

De Wappies denken, waarom zien die stommelingen nu niet wat wij al jaren zien, waar wij al jaren naar aan het puzzelen zijn geweest.

De, we zien het wel medeburgers, die pas recent zich afvragen, ‘zou ik -wellicht- ook iets kunnen doen’, beginnen nu pas te puzzelen maar de media hebben alle bijbehorende afbeeldingen weg gecensureerd en anderen kunnen dus nooit meer ‘zien’ wat de Wappies al jaren geleden hebben gezien.

Wat gaan we vanaf -NU- meer en meer zien, er gaan mensen dood, veel mensen dood en omdat we nog steeds de mogelijkheid hebben met elkaar te communiceren vinden we het meer en meer verdacht als mensen niet vertellen waarom iemand dood is gegaan? We gaan dan raden, puzzelen en de dood door vaccinatie zal steeds meer op de verdachtenlijst komen te staan.

Maar intussen draait de propagandamachine op volle toeren en de niet nadenkende, de mensen die nooit puzzelen geloven die onzin zelfs.

Ik heb drie zwem diplomas maar nu duwen de ongevaccineerden me in het water en zal ik verdrinken. In deze orde van grote moet je deze onzin zien, maar voor mensen die voor deze berg met puzzelstukje zitten te staren zal dat onzin verhaal een aanknopingspunt zijn om ten ‘strijden’ te gaan.

Gelukkig is een duwtje voldoende om deze zombies uit hun evenwicht te brengen, ze zijn immers nog nooit ten strijde getrokken, hebben nog nooit gepuzzeld, maar ze zijn wel een -sta in de weg- voor de echte strijd.

De dictators proberen dus een wig tussen ons te drijven, een wig zodat wij een oorlog onder elkaar uitvechten en zij, de dictators ons de scherven bij elkaar te laten vegen en de overwinning te claimen en daarmee de nieuwe orde waar men al zo lang van droomt, die nieuwe wereld orde droom waar ik niets over kan vertellen want dat puzzelstukje hebben jullie nog nooit gezien dus weet je ook niet als er zo’n puzzelstukje voorbij komt dat het ‘dit’ is waar je naar zoekt.

Intussen slaat de angst wild om zich heen want het ‘virus’ in al zijn varianten claimt nu bosjes doden, de ziekenhuizen zijn half leeg wegens personeelsgebrek, help, help, help. Je belt 112; “Er zijn nog zoveel wachtende voor u, we gaan de verbinding verbreken”.

En dan komt daar ineens weer die gek die vier jaar afgeschilderd was in de media als een oplichter, belasting ontduiker een oorlog ophitser in Noord Korea, een Parijse milieu ontkenner, die man die de WHO niet meer steunde, die man die ons vertelde; “Take the vaccin” Neem het vaccin zoals ik ook deed, het echte vaccin, het veilige vaccin, neem hydroxychloroquine of Ivermectine. Trump; “Ik was binnen een paar dagen helemaal genezen”.

Ja mijn hoela, wij zagen op TV mensen dood gaan en weken op het randje van de dood aan de zuurstof liggen.

Kijk mensen, als je dat puzzelstukje gemist hebt dan heb je de gehele essentie van deze crisis gemist. Een crisis die nooit een crisis was, die mij als Super Wappie ook geen seconde in angst heeft laten zitten, geen seconde.

Ik wacht nu rustig af tot men nog wat nieuwe puzzels bij jullie komen afleveren, over jullie hoofden uitstorten, en nu met de plaatjes erbij. Maar of je moe gestreden daar de energie voor kan opbrengen, ik betwijfel het.

Maar de Wappies lijken opgelucht en blij, misschien moet ik ook maar blij zijn.

Eerst was je bang en toen wist je eigenlijk ook niet waarom je bang moest zijn want die doden langs de kant van de weg zag je immers ook alleen maar op TV.

Van de week ga ik maar weer eens protesteren hier in Frankrijk en wellicht vraagt dan wel iemand, net als die journalist twee weken geleden, “waarom protesteer je eigenlijk precies”. Toen heb ik dat helemaal uitgelegd, dat alles met die ‘virus’ crisis slechts een dekmantel is om de wereldbevolking klaar te stomen voor het Sociaal Krediet Systeem en gelijk de eugenetica agenda uit te rollen. Die journalist heeft dat toen niet opgeschreven in de krant zag ik nadien. Dus als je mij zaterdag, of daarna vraagt waarom ik ga protesteren dan vertel ik wellicht;

“Omdat ik mensen wil leren puzzelen”.

mind parachute

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk