Eugenetica het plan voor de wereld


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #160


Vandaag ging ik zoeken met deze woorden: “eugenics the plan for the world”. Ingegeven door de realiteit van het moment, de gebeitelde woorden in de Georgia Guide Stones, en de intense druk om vooral het vaccin te ‘nemen’

Eugenetica wordt zo mooi aangeduid als zijnde ras verbetering maar in de praktijk is het niets anders als onvruchtbaarheid teweeg brengen van ongewenste ‘rassen’ en het uitmoorden om de zaak wat te versnellen. De Duitsers onder het bewind van Hitler waren hier openlijk grote voorstanders van, de veredeling van het Duitse ras. 

Als je deze verhalen gaat lezen lopen de rillingen je vaak over de rug waar mensen toe in staat zijn en hun gedachtenwereld tot ‘leven’ brengen. Toen ik voor het eerst de Georgia Guide Stones zag kon ik het ook niet geloven maar het stond er toch echt in steen uitgebeiteld.

Jaren geleden heb ik tot twee maal toe de video “Lethal Injections, the story of vaccination bekeken en de experimenten die men uitvoerde op wilde paarden om die onvruchtbaar te maken en zo ‘een probleem’ aanpakten.

Nu heb ik al getuige verklaringen gezien/gehoord dat 60 tot 70 procent van de mensen met de genetische prik experimenten ook onvruchtbaar zullen zijn. Tel daarbij op dat er ontstekingen in het bloed waargenomen worden door artsen na de prik en zij hangen daar verwachtingen aan vast die zo ook zien bij patiënten met bloedkanker. Eugenetica, … op grote schaal.

Jaren geleden kwam ik op internet een artikel tegen met afbeeldingen van het Eugenetica plan en daarbij de te verwachten bevolkingsdaling per land. In mijn herinnering kwam dat uit op een 50% reductie van de bevolking. Ik heb er nu spijt van dat ik het artikel niet heb opgeslagen als pdf zo’n tien jaar geleden.

Onvoorstelbaar was het eigenlijk, je wilt er je ogen voor sluiten maar dat gaat niet meer, het is nu op dit moment in de geschiedenis aan het gebeuren.

De derde wereldoorlog is een feit, de oorlog tegen de wereldbevolking, het houdt me dag en nacht bezig en ik verbaas me dat velen dit nog niet zo zien.

De nazi’s hebben de oorlog nooit verloren maar zijn ondergronds verder gegaan met hun plannen, agenda 2021 en 2030 zijn het gevolg.

Ik heb vorige week al wat headers van de website aangepast aan die gedachte en ook de banner van dotcom.radio is onderhanden genomen vandaag, het laat aan duidelijkheid niets meer te wensen over.

dotcom nieuws podcast
ga je mee op reis of heeft het ‘lot’ al anders bepaald ?

* Breaking: FDA to give full approval to COVID vaccines; no public hearing; no transparency; no open review of vaccine data noot: wat maakt het nog uit, de meute is gevaccineerd en de rest zal men moeten dwingen terwijl de tegenstand groter en groter zal worden, te beginnen in Frankrijk, … volgende week !!

Ik ga er in ieder geval alles aan doen om niet te behoren tot de mensen die de pech hadden niet tijdig wakker te zijn, de pech of het lot dit alles over zichzelf af te roepen. 

Ik ben er tevens van overtuigd dat dit alles zal gaan lijden tot de ondergang van de elites, of liever gezegd al aan het leiden tot die ondergang. Hun lot is reeds bezegeld. Het internet is de grootste fout geweest die ze gemaakt hebben. het heeft ons de mogelijkheid gegeven de matrix te doorzien, in grote getallen en een maal wetende kan je niet meer in deze hypnose teruggebracht worden.

We gaan met z’n allen werken aan een betere wereld, alleen niet iedereen gaat die reis meebeleven omdat ze het ‘lot’ over zichzelf hebben afgeroepen, niet willen horen, niet willen zien en met alle geweld hun ‘veilige wereldje’ willen koesteren.

In Frankrijk beginnen ze te snappen wat er gaande is, …
negatief positief

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk