Kan ik maar beter empathie voor een jaartje in de ban doen voor mijn -eigen- bestwil?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #157


Empathie  is inlevingsvermogen, het vermogen om zich in te leven in de situatie en gevoelens van anderen. Ik kan maar beter dat gevoel zoveel mogelijk onderdrukken. Dit is waarom ! (update)

De media en politiek hebben er enkele jaren op los kunnen liegen met toestemming van de media en politiek om hun Sociaal Krediet Systeem wereldwijd uit te kunnen rollen. 

De angstgolf van een niet bestaand ‘levend’ virus en een niet bestaande pandemie waren de gereedschappen om de bevolking van hoog geleerd tot -Jan met de pet- in angst te houden. De gezondheidszorg speelde vrolijk mee in dit verhaal, ten eerste omdat ze geen verstand hebben van gezondheid, anders dan met giftige medicijnen, ten tweede omdat ziekenhuizen en medisch personeel op sleutel posities financieel omgekocht werden. 

Het ‘vaccin’ zoals men het grooste medische experiment uit de gehele geschiedenis pleegt te noemen moet nu zijn werkzaamheid aantonen door o.a het verminderen van het aantal cycli van de PCR nep test. Het niet melden van de bijwerkingen en doden en de ziekenhuis opnames van slechts èèn maal gevaccineerde COVID patiënten te tellen / vermelden als zijnde ongevaccineerd en niet als gedeeltelijk gevaccineerd. En eigenlijk klopt dat wel want de werking van een vaccin, elk vaccin is wetenschappelijk nog nooit dubbelblind onderzocht en aangetoond in de gehele geschiedenis.

Bovendien dekt geen enkele verzekeringsmaatschappij een medisch experiment dus ook daar moet gelogen worden in het belang van de voortgang om zoveel mogelijk mensen te besmetten en op een geslepen en weldoordachte manier van deze planeet af te helpen op een manier dat er ook nog even geld verdient kan worden en de angst alle functionele hersencapaciteit totaal lam legt bij zowel laag als hoog opgeleide mensen. 

Alleen mensen met een gezonde dosis achterdocht en logisch denken ontsnappen de waanzin, en dat is dan weer positief dat er nog zoveel weerstand is, maar de echt wakkeren schat ik echter nog steeds op zo’n 20 procent.

Het positieve is verder ook dat een omslagpunt vanaf 10 procent in gaat en de wet van Pareto, de grofweg 80/20 regel inhoud dat de 20% die zijn hersenen gebruikt de 80 procent de weg moet wijzen.

In de situatie waarin we nu zitten is in mijn beleving het tonen van empathie een emotionele reactie die maakt dat de slachtoffers van het experiment in hun comfort mode blijven zitten. 

Een schokeffect lijkt mij nog een allerlaatste optie om iemand bij de les te krijgen, de enige optie voor mogelijke/waarschijnlijke ernstige bijwerkingen en de dood. Het woord ‘mogelijk’ moet ik eigenlijk al schrappen want daar wek ik al empathie mee op. De getuigenissen van vele artsen die exact -van de hoed en de rand weten- en de gevolgen van spike eiwitten onderzochten spreken ook niet in termen van ‘mogelijk’ maar – we zien het overal fout gaan- !

Deze week kon ik al even oefenen toen ik een Nederlander tegenkwam en ik de opmerking maakte “Hoe gaat het allemaal in deze vreemde tijden?” Boom, dat was gelijk de gevoelige snaar, hij vertelde dat zelfs zijn eigen zoon tegen vaccineren is”. Ik gaf zijn zoon groot gelijk en zijn opmerking was; “Ik hoor het al, ik kan het beter laten rusten want wij komen hier nooit uit”. En daarmee hield ik het gesprek ook voor gedaan !

Dit gesprek heb ik nadien vele malen in gedachten genomen. 

Want al die bange mensen gaan uiteindelijk mee in de -ongevaccineerde mensen zijn een gevaar- propaganda. In deze mind-fuck-oorlog heb ik door het tonen van een klein spoortje empathie, door geen laatste opmerking te plaatsen die kans verloren laten gaan. Ik zit nu immers in de groep die van hun vrijheid beroofd worden, beloont voor al mijn inspanningen de laatste 25 jaar gezonder te leven?

Volgende keer ga ik zeggen in vergelijkbare omstandigheden; “Ik zou maar snel eens naar je zoon gaan luisteren want de kans dat je ongeschonden gezond uit dit experiment komt is gelijk aan -NUL- en voor velen zal de dood al deze herfst intreden afhankelijk hoe gezond je immuunsysteem was voor het experiment”. – “Met het prik experiment heb je verreweg de domste beslissing van je leven genomen!” “Ik weet nog een mogelijke oplossing afhankelijk van hoe lang de spike eiwitten al huishouden in je lichaam, die ga ik je echter niet vertellen want ik heb geen zin in een ‘ja maar’, ‘ja maar’, discussie. Maak er nog een leuke dag van.

Afhankelijk van de reactie gaan we een echt gesprek aan of in het geval van een vijandelijke opstelling kan ik nog een opmerking toevoegen; “Nee wij zullen geen vrienden worden, ik zoek namelijk vriendschappen die nog wat langer kunnen duren”. 

Dit is zo’n beetje de allerlaatste optie om zo-iemand nog bij de les te krijgen !!

Alle andere opties heb ik al proberen te verzinnen in de plus 4.000 artikelen die ik schreef of vertaalde in de voorbije 21 jaar.

Ik heb in dit geval de mind-fuck controle in dit gesprek, met al die empathie ondermijn ik anders mijn eigen emoties en emoties kunnen dodelijk zijn in tijden van oorlog.

Daar blijkt zelfs een boek over geschreven te zijn; “Dr. Don Colbert: Wist je dat negatieve emoties je gezondheid negatief kunnen beïnvloeden? Depressie, woede, schuld, veroordeling, een laag zelfbeeld… Dat zijn slechts enkele van de dodelijke gifstoffen die een bedreiging vormen voor je lichaam en geest.

In een bubbel zit de halve wereld met hun vaccinatie apathie
De bovenkamer op slot voor enige vorm van empathie
Dus zeg ik alles maar heel direct
Voor het gewenst schok effect
Als ze de toekomst verklooien
Helpt alleen een bommetje gooien

Kan ik maar beter empathie voor een jaartje in de ban doen voor mijn -eigen- bestwil? Mijn gedachte is; “JA”. Bekijk deze video 6 mnd of maximaal 3 tot 5 jaar, langer leven de gevaccineerden niet

Spreek je geen Engels, het gehele video script is in het Nederlands uitgeschreven

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk