Gevaarlijke hoeveelheden ‘ethyleenoxide’ in de voeding, …

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur plus dag #80


Diverse media zijn gisteren met het nieuws naar buiten gekomen dat veel voedingsmiddelen in de supermarkt gevaarlijke hoeveelheden ‘ethyleenoxide’ bevatten. Hoe is dit mogelijk en wat zijn de gevolgen hiervan? 

Beste Pi, 

In de afgelopen weken zijn nu al bijna 50 producten teruggeroepen. Steeds vaker worden levensmiddelen, vooral ‘healthfoods’, teruggeroepen omdat er een te hoog gehalte van het ontsmettingsmiddel ‘ethyleenoxide’ wordt aangetroffen. Het is zeer opmerkelijk dat bij verschillende fabrikanten en totaal verschillende voedingsmiddelen dit nu wordt aangetroffen. 

Het omstreden product ethyleenoxide zit niet alleen in voedingsmiddelen, maar ook in PCR-testen, wellicht heb je de naam dus eerder voorbij horen komen. Waarom is deze stof zo gevaarlijk? 

“Als de mens wordt blootgesteld aan voldoende hoge concentraties dan worden er kankers ontwikkeld”, zegt hoogleraar Meulenaer in de media. Daarom is het gebruik ervan binnen de Europese Unie verboden. “De terugroepacties zijn terecht om twee redenen. Er is een overtreding van de wet en het gaat om een molecule die ernstige gezondheidsschade kan toebrengen”. 

Deze stof zit dus ook in de bekende PCR wattenstaafjes. Maar als het in PCR wattenstaafjes zit is het allemaal niet schadelijk? Het antwoord daarop lijkt me geen hogere wiskunde. We worden aan alle kanten vergiftigd. Het Nederlandse Tijdschrift voor Geneeskunde waarschuwde in 1987 al over de grote risico’s van dit goedje, ook bij medische hulpmiddelen. 

Hoewel de huidige factcheckers er het volgende over zeggen: “We vroegen ook aan wetenschappers naar de gevaren van EO bij coronatesten. Zij waren het erover eens dat er geen gezondheidsrisico bestaat omdat het gas op de juiste manier wordt verwijderd”. Allemaal leuk en aardig denk ik dan, maar in het Tijdschrift voor Geneeskunde staat iets anders namelijk: 

“Er wordt ervan uitgegaan dat er geen dosis zonder effect is, d.w.z. dat er geen drempelwaarde of ‘veilige dosis’ bestaat zoals die voor andere toxische effecten meestal wel wordt aangenomen.” Wat waarheid is? Die conclusie mag je zelf trekken. 

Ik heb trouwens ook niet zo’n hoge pet op van de gratis coronazelftesten die vandaag of morgen op je deurmat komen te liggen. Het AD meldde gisteren dat een hond bijna is overleden na het kauwen op één van deze testen. Uit het artikel:

Tot verbazing van de dierenarts staat er op de bijsluiter van de Covidtest geen informatie over de samenstelling van de vloeistof of een waarschuwing dat er giftige stoffen in zitten. ,,Na wat zoeken, kwam de eigenaar erachter dat de buffer het zeer giftige sodium azide bevat.” Lekker dan! 

Maar voor mensen die het in hun neus geduwd krijgen is het niet gevaarlijk zegt men. Ik zeg, een gewaarschuwd mens telt voor twee! Terug naar de vervuilde voedingsproducten….

Na onder andere druk van voedselwaakhond Foodwatch, gaat de Europese Commissie een grote terughaalactie uitvoeren van producten met het levensmiddelenadditief E410 (johannesbroodpitmeel). Deze producten zijn namelijk zeer verontreinigd met deze toxische ethyleenoxide. In welke voedingsproducten dit allemaal zit? 

Johannesbroodpitmeel zit onder andere in vegetarische snacks (kroketten, bitterballen), ijsjes, roomkaas, sauzen/dressings en in een aantal voedingssupplementen. Nog een reden waarom wij onze supplementen nauwkeurig inkopen, betrokken zijn bij de productie en uitvoerig laten testen. 

Het is namelijk ook gevonden in Kurkuma supplementen blijkt uit een artikel van Tros Radar. Ook bevat het kruid vaak lood als het uit Bangladesh komt. Vraag dus altijd om analyse rapporten bij het gebruik van Kurkuma en check of het niet uit Bangladesh komt! 

Zo is er een analyse rapport te vinden bij onze Kurkuma Booster om je te verzekeren van een schoon en gezond product zonder zware metalen en andere giftige stoffen. In deze tijd is er niemand die zich zorgen maakt over onze gezondheid. We worden dus aan alle kanten vergiftigd en ondertussen zijn het de niet-gevaccineerden die het probleem zijn. 

Geen anti-vaxxer

Als je geen corona prik wil nemen kun je helemaal geen anti-vaxxer zijn. Weet je waarom? Omdat het officieel helemaal geen ‘vaccin’ is maar gentherapie. Ok, beetje flauw maar je snapt mijn boodschap. Ik vind het ongelofelijk dat de nieuwe zondebok van de media de niet-gevaccineerden zijn geworden. 

Als mensen mij vandaag de dag vragen waarom ik niet prik, vertel ik het volgende verhaal: ‘Als jij mij een schaar zou geven om iets door te knippen en de schaar komt niet door het papier heen, wil ik je schaar niet hebben. Niet omdat ik anti-scharen ben, maar omdat ik niet geïnteresseerd ben in producten die niet werken of doen wat ze horen te doen.’ 

Klinkt logisch toch? Dat is het ook! Want weet je wat AstraZeneca-wetenschapper Andrew Pollard hierover te zeggen heeft? In een artikel op MSN vertelt deze professor aan de Universiteit van Oxford, dat het bereiken van groepsimmuniteit “geen mogelijkheid” is nu de Delta-variant circuleert. 

“We weten heel duidelijk met coronavirus dat deze huidige variant, de Delta-variant, nog steeds mensen zal besmetten die gevaccineerd zijn”, aldus Pollard. 

Hij zegt dat het onwaarschijnlijk is dat groepsimmuniteit ooit zal worden bereikt op deze manier. Hij voegt eraan toe dat de volgende variant van het nieuwe coronavirus “misschien zelfs nog beter zal zijn in het besmetten van gevaccineerde populaties”. Ja, je leest het goed! 

Als klap op de vuurpijl laat ook de bekende mediazender CNBC weten dat ongeveer driekwart van de mensen die besmet waren met een Covid-19-uitbraak in Massachusetts, volledig gevaccineerd waren. 

Het artikel vertelt ook dat de nieuwe gegevens, gepubliceerd in het ‘Morbidity and Mortality Weekly Report’ van de Amerikaanse RIVM (CDC), aantonen dat volledig gevaccineerde mensen die besmet raken evenveel van het virus in hun neus hebben als niet-gevaccineerde mensen. 

En dan nog de volgende feiten die naar voren zijn gekomen uit het verzamelen van uitgebreide onderzoeken door Maurice de Hond. 

  • Het doormaken van een infectie van Covid-19 geeft een betere bescherming tegen weer geïnfecteerd worden of ernstig ziek worden dan vaccinatie.
  • Ook als het een asymptomatische infectie was (dus je er niets of amper wat van merkte) ben je toch beschermd.
  • Het effect van een vaccinatie wordt minder in de tijd en lijkt ook (wat) minder te zijn bij nieuwe varianten. Dat is na het doormaken van een infectie veel minder het geval.
  • Het geven van een vaccinatie aan iemand die al een infectie heeft doorgemaakt geeft geen/weinig extra bescherming.

Met al deze informatie uit ‘officiële’ bronnen vraag ik me af waarom er nog steeds mensen heilig geloven in deze prikjes. Maar goed, het is ieder zijn eigen keuzen en dat zou het ook moeten blijven! 

Wat is nog gezond?

Wellicht vraag je jezelf af wat je nog kunt doen om gezond te blijven in deze toxische tijd. Als ons voedsel, water, lucht en medicijnen ons ziek maken, wat heeft het dan nog voor zin? Ik snap deze reactie van sommige mensen, maar je kan echt nog heel veel doen! 

Je lichaam is zo ontzettend intelligent en is in staat zichzelf te ontgiften. Ik blijf het bijzonder vinden om mensen te spreken die al 40 jaar een pakje sigaretten per dag roken, drinken en nog steeds op deze aardbol rondlopen. Dit geeft wel aan hoe enorm veerkrachtig het lijf is. 

Gezonder leven hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De bekende historicus en filosoof Plutarch zei in het jaar 100: ‘In plaats van medicijnen, vast voor een dag’. Hij wist toen al dat vasten een enorme geneeskracht heeft. Dit zie je ook in de natuur bij dieren die stoppen met eten wanneer ze ziek zijn. Ook honden en katten doen dit. En wij maar aanmoedigen om te eten! 

Dit is juist wat het lichaam nodig heeft. Zelf heb je ook geen honger als je ziek bent, ontken deze intelligente signalen van het lichaam niet. ‘The body knows best’! Zelfs het programma ‘Dokters van Morgen’ beaamde de helende kracht van vasten. Iedereen weet dat chemotherapie ook gezonde cellen dood en je immuunsysteem enorm aantast, maar wat bleek? 

Door 2 dagen voor een chemokuur te vasten, bleven gezonde cellen beschermd tijdens de toxische chemokuur. Dat is de kracht van niet-eten. Vaak zijn we zo erg gefocust op de voeding die we van dag tot dag eten, zonder te beseffen dat een dag niet eten, je veel meer gezondheid brengt. 

De dagen dat je wel eet, zijn natuurlijk niet onbelangrijk omdat dit ook voor mensen die vasten 95-99 procent van de tijd omvat. Om op een gezond gewicht te blijven is het belangrijk om suikers en bewerkte koolhydraten zoveel mogelijk te vermijden. Ook fruitsuikers zijn vaak funest als je insulineproblemen of overtollig vet hebt. 

Vetverbranding doe je zo

Je lichaamsvet zal nooit en te nimmer verbranden als je lijf altijd genoeg glucose voorraden heeft. Dit geldt voor 90 procent van alle Nederlanders. Niet voor niks heeft bijna 50% van alle Nederlanders in meer of mindere mate overgewicht. Ons is verteld minder te eten en meer te bewegen en toch blijven we op hetzelfde gewicht. 

Logisch! Je lichaam doet simpelweg geen beroep op je vetenergie omdat glucose (suikers) de primaire energiebron is. Als je echter in staat bent om periodiek je glucose levels naar beneden te brengen, zal je lijf overschakelen naar vet-verbranding, ook wel ‘ketose’ genoemd. Met een beetje hulp kun je zelf ervaren wat het doet voor je gezondheid. 

Eén keer per jaar organiseren we daarom onze Gratis Smoothie Challenge

Tijdens deze 3-daagse gratis challenge ga je zelf ervaren hoe het is om je lichaam te leren overschakelen van suiker- naar vetverbranding met behulp van zelfgemaakte ‘keto-smoothies’. Inmiddels hebben meer dan 50.000 mensen deze challenge met succes volbracht. 

Ook (weer) meedoen? We gaan 27 augustus van start. Klik hier om je Gratis aan te melden. 

Er zit een limiet aan het aantal aanmeldingen en we zitten altijd vol, dus wacht niet te lang als je mee wil doen. 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk