Hèt strijdtoneel in Frankrijk

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #152


Hier in Frankrijk is men tot het uiterste gegaan met de “Health” -pas. Vorige week op de 21e restaurants, bars, coffeeshops, en elke vrijetijdsactiviteiten zoals sportevenementen, theaters, bioscopen, musea, werden gesloten voor iedereen zonder “het pass sanitaire” en alle medewerkers op deze plaatsen zijn verplicht om de jab te nemen voor het laten behouden van hun baan.

Bron artikel the Burning Paltform: MESSAGE FROM FRANCE
Door: Hardscrabble Farmer

Er is nu een gevangenisstraf van 6 maanden als je wordt betrapt in een van deze plaatsen zonder het pas (de man die de president in het gezicht heeft geslagen, kreeg slechts 3 maanden gevangenisstraf). Bedrijfseigenaren krijgen een boete van 45.000 euro en 1 jaar gevangenisstraf als ze niet voldoen aan het gebruik van “Het Pass” en al hun werknemers dwingen om het vaccin te nemen.

Dus het resultaat? Alle lage betaalde medewerkers stoppen, ze kunnen hier meer via een uitkering krijgen (voorlopig) kunnen we nog steeds technisch “voeding afhalen”, maar ik heb het net geprobeerd gisteravond en elk restaurant in onze stad (dat is dineren met Take Out) heeft hun deuren gesloten vanwege het gebrek aan personeel.

Vanaf vorige week zijn alle artsen, verpleegkundigen, verpleegkundigen en gezondheidsverpleegde arbeiders verplicht om de jab te krijgen of hun licentie, praktijk, werk, bedrijfsleven, enz. niet te verliezen (alle gezondheidszorg hier zijn overheid betaalde posities en er zijn geen particuliere gezondheidszorg of ziekenhuizen enz.)

Aangezien het gezondheidszorgsysteem via de staat is gefinancierd, is het in de grond in gedreven. Alle goede artsen verlieten Frankrijk 5 jaar geleden, alle ziekenhuizen zien eruit alsof het 3e Wereld-ziekenhuizen zijn, want er is geen geld om ze te repareren, de helft van de apparatuur werkt niet en niet elk ziekenhuis is gevuld met benodigdheden die nodig zijn voor dagelijkse behoeften ( Maskers, gels, wegwerpjurken, enz.). (Noot: Nog geen tien jaar geleden was de Franse gezondheidszorg hoog aangeschreven in Europa)

Al 5 jaar zijn verpleegkundigen onderbezet en het verdubbelen van het werk omdat het gezondheidszorgsysteem bijna failliet is …. Voeg daarom dit de verplichte vaccinatie (jab) toe.

Dus het resultaat? Nou, ze gingen de straat op met miljoenen en nu verloren alle ziekenhuizen net nog eens 50% van het personeelscapaciteit. Mijn dokter ging gewoon in vervroegde pensionering (A.K.A. Hij stopte) en ik moet nog een vervanging vinden.

Vanaf 1 augustus: Alle grote winkelcentra, ‘Malls’ en supermarkthouders en hun personeel worden verplicht en is de Health Pass vereist om in te voeren voor werknemers en klanten. Dit zou het equivalent zijn aan het sluiten van alle Targets, Walmarts, Costcos, Home Depots en alle belangrijke supermarkten. (in principe een gebouw meer dan 20.000 vierkante-meters)

Resultaat.? … 15 augustus truckers gaan landelijk staken; Alle toegangswegen gaan ze blokkeren in en uit Parijs.

Gisteren is een hele luchthaven in Noord-Frankrijk gesloten vanwege het staken en ontslag nemen van het personeel.

Vanaf 15 september zijn alle openbare ruimtes en gebouwen niet meer toegankelijk. Geen boerenmarkten, geen parken, geen nationale parken, meren, rivieren, stranden, recreatiegebieden, campings etc. en geen bijeenkomst van meer dan 100 personen, geen kerken, geen bruiloften, enz.

Vanaf 1 oktober alle kleine verkopers zoals, Delis, pizza-trucks, sandwichwinkels, slagers, bakkers, marktkramen etc.

Dus vanaf 1 oktober zal ik alleen voedsel kunnen kopen via internet en ophalen (indien toegestaan).

Voedingstekorten, truckers staking, ziekenhuizen en luchthavens die sluiten en werkeloosheid die door het dak gaan. Het wordt een hobbelige rit mensen.

Ben ik het, of lijkt dit allemaal een beetje extreem voor een “pas” die niet precies werkt?

Amerika Canada Engeland Australië Nieuw-Zeeland, de rest van Europa, … Je kunt beter wakker worden.

President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator

Noot: Ik gebruik al jaren Google translate maar bij sommige berichten worden hele zinnen bewust door elkaar heen gegooid, dit was zo’n artikel

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk