dotcom.radio aflevering 272 van 15-08-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #152


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 272 betekenis FEAR – Mike Lindell symposium – Hoe vrij voel ik mij nu (nog) tussen de zombies? – Hoezo demissionair kabinet – Het oorlogsjournaal – verbot op demonstreren ongevaccineerden – Open brief vaccineren – COVID kampen – Weer manipulatie – Microdust – en veel meer … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Een tsunami aan nieuws waarvan ik duizel
Gelukkig is er ook nog de advocaat van de duivel
Als ik een dagje niet kijk doet hij een duitjes in de buidel
Goed om bij de les te blijven, anders valt de toekomst in duigen

-HM

[Belangrijk] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR https://gettr.com/user/gedachtenvoer

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[PA Triot] Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts geen vooruitgang!

Hoe vrij voel ik mij nu (nog) tussen de zombies?
Een discussie is -totaal- onmogelijk geworden al lange tijd, maar de media na pratend worden de ongavaccineerden steeds vijandelijker benaderd, logisch denken is een onmogelijkheid. Ik vertel nu dat ik Ivermectine neem, dat door het Pasteur Instituut goedgekeurde medicijn is dat al 45 jaar veilig op de markt is en binnen 48 uur werkt volgens recent gepubliceerd onderzoek. Bovendien de nobelrpijs heeft gewonnen in 2015. Maar dat kan ook niet werken want “ZIJ” weten dit niet en als dit zo zou zijn zouden ze dat geweten hebben via de media … toch !!!

* Het oorlogsjournaal
– Je ziet in de wereld wat er gebeurd of je ziet het niet, een schemer gebied bestaat er niet, of zou het je eigen onzekerheid zijn die je zelf in stand blijft houden met twijfel? Jezelf voor de gek houden om de realiteit niet onder ogen te durven zien?

[PA Triot] Is Victor Orban de wolf in schaapskleren ?

[Geert] Burgers bestormen BBC studio, de media krijgen het nog moeilijk

[Geert] Het Merkel-regime wil in de herfst een wet uitvaardigen die in strijd is met het in artikel 3 van de Grondwet vastgelegde gelijkheidsprincipe. Dat is nog een aanval van Merkel op de liberaal-democratische fundamentele orde. Tegen een ieder, die pogingen onderneemt om deze orde uit de weg te ruimen, hebben alle Duitsers het recht tot verzet wanneer andere hulp niet helpt.

* Pope Francis Sent ‘Bullets In Envelope’ Death Threat As Financial Scandal Trial Underway
– The suspicious envelope was reportedly sent from France but left few other details in terms of the identity of the sender.
– The financial scandal-related message is interesting given that an unprecedented Vatican trial is still underway, likely to result in the downfall of a very senior cardinal. It’s centered on shady London real estate purchases and mismanaged funds that were intended for charity.

* 9forNews Demissionair kabinet-Rutte benoemt doodleuk 3 nieuwe bewindslieden: ‘Ongehoord’
– In het demissionaire kabinet-Rutte zijn vandaag drie nieuwe bewindslieden benoemd. Tom de Bruijn (D66) wordt minister voor Buitenlandse Handel. Verder krijgt het kabinet twee nieuwe staatssecretarissen: Dennis Wiersma (VVD) voor Sociale Zaken en Steven van Weyenberg (D66) wordt staatssecretaris voor Infrastructuur. “Ik zie uit naar een goede samenwerking en wens hen veel succes,” twitterde premier Rutte.

* Er wordt nu in Frankrijk al gesproken over een verbod op staking / potest recht door niet gevaccineerden

* Natural News Red Alert: Covid internment camps announced in America

Nieuwe partij in Nederland 1 ste Demokritische Partij van Riens Hofstra

GEDACHTENVOER

[Voorbij het Journaal] De nieuwe video gaat over de “Chinese overstroming: natuurramp of door mens veroorzaakt?”

* ZeroHedge Prince Andrew Sued By Epstein Accuser Over Alleged Sexual Abuse

* De werk verhouding in Frankrijk, men neemt geen drinken aan als ze voor je huis aan het werk zijn in de pikkende zon. Kwam van de week een radio collega tegen waar ik een vraag aan wilde stellen. Kort want ik ben aan het werk, en nu lees ik dit, …
– US The Future Of Work At Home: Mandatory AI Camera Surveillance

[Rob] Het weer is in de war – wat imkers voor zaken waarnemen – weermanipulatie

TRUMP– & –Qanon

[Romagni]Captain Kessel heeft de eerste verkiezingsfraude getoond, nog zonder de stemcomputer uitslag heeft Trump al gewonnen

* Pentagon Pulls Trigger: Will Order All Troops To Get COVID Vaccine By Sept.15

[Ragner] Cuomo Resigns Following Sexual Harassment Allegations

* Mike Lindel, … BREAKING NEWS!!! REPOST LIKE CRAZY. From the Cyber Symposium analysis of two Dominion servers from Mesa County, they just discovered a batch file on both servers – dated 10/19/2020 (right before the election) – that REMOVES SECURITY RESTRICTIONS FROM SQL SERVER – enabling ANYONE to manipulate the vote totals!
– Code Monkey: Een Election Integrity Caucus bestaande uit wetgevers uit alle 50 staten is officieel gevormd.

* The US Army just conducted a three-day exercise in collaboration with the New York City Police and Fire Department. The exercise simulated a nuclear and biological event on the NYC subway system and Yankee Stadium. Similar drills are scheduled for Philadelphia and Los Angeles in the coming months of September and October.

[PA Triot] Elise Nijmegen: Canada, waar de rechtbank niet heeft kunnen aantonen dat Covid-19 bestaat en alle maatregelen zullen nu moeten worden opgeheven.

– Op 2 november 2020 vervaardigde president Donald J. Trump een EO (Executive Order) uit om de Grondwet van 1776 in de VS te herstellen. Deze grondwet zal, u kunt in het artikel lezen waarom, ook gelden voor bezet Europa.
de-nieuwe-media.nl

* Het schijnt nodig te zijn om Q weer eens negatief in het nieuws te brengen

* Mike Lindel China Puts Biden in the White House

CORONA

* Vergelijk het met het hoorspel uit 1937 waar mensen dachten aan een invasie van marsmannetjes inmiddels is deze H.G Wells productie verre verslagen door het COVID hoorspel waarbij de dagelijkse science fiction afleveringen in sneltreinvaart opvolgen sinds 17 maart 2020.  
GV Let op: Want de niet gevaccineerden gaan de schuld krijgen van de vierde COVID golf, variant X

* 20 september gezondheidspas in Nederland

GV: Verloren voor altijd, de nieuws napraat generatie !

GV: Het oorlogsjournaal van 09-08-2021

[Geert] De Prikpooier humor

[Medusa] FvD Thierry Baudet “NO FUCKING WAY DAT IK ME GA LATEN “VACCINEREN”. OPDONDEREN MET JE INJECTIESPUIT!” duidelijke taal

[Marij] Freedom Fighter Court VICTORY! Ends Masking, Shots, Quarantine in Alberta! to support a good plausible defence. The material Patrick requested was ‘isolation’ of the SARS-COV2 virus. Patrick wanted it isolated not in a lab setting, nor in a PCR test that is over spun.

[Rob] Een neusspray met #Hydroxychloroquine en #Ivermectine
– Finnish company has been granted a patent for a covid nasal spray. You know what it contains? Hydroxychloroquine and ivermectin!

[Rob] overal zag je ze opduiken GGD depopulatie locatie aanplakbiljetten

* GV Open brief aan de gevaccineerden & ongevaccineerden

[Medusa] Ze noemen het dus: microdust. Wie kan hier meer over vinden?
Chemtrails smart microdust
XanderNieuws: Covid in lab gecreëerd en verspreid via griep vaccinaties Een topviroloog die voor de Amerikaanse overheid werkte en haar hele leven virussen bestudeert om vaccins te ontwikkelen bevestigt dat er geen bewijs is van een geïsoleerd SARS-CoV-2 virus – een feit dat ook de CDC onlangs heeft moeten toegegeven -, en levert een sterke onderbouwing voor haar these dat Covid-19 vooral ontstaan is door recente griepvaccinaties.

* Artsen zijn allemaal aangeschreven voordat de vaccinatie campagne begon met voorlichting aangaande de rechten van de mens en de Neurenberg Code, de meeste zijn gewoon gaan vaccineren zonder de patiënten te informeren !! zie video verlag:
GV

* Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC2020) eist onmiddellijke schorsing van het covid-19 vaccinatieprogramma Ze openden een eigen melding en kwamen al ver boven de 1.000 vaccin doden in NL

[Geert] Denemarken zal vanaf 1 oktober alle corona-beperkingen opheffen. Dat heeft het Deense parlement volgens de “Lübecker Nachrichten” met een grote meerderheid besloten.

* De vergoedingen voor “gezondheid” personeel De gekochte loyaliteit

[Luz] Bericht voor Horeca eigenaars: Diegene die blij zijn dat er vaccinatiepaspoorten zijn waren de mensen die blij weren dat je failliet dreigde te gaan omdat ze een jaar bang waren om uit te gaan, diegene die nu verbannen worden waren de mensen die je in business hielden !!

[Marij] Australië zit sinds kort weer in een strenge Lockdown en dat suggereert een epidemiologische ernst die gek genoeg ver te zoeken is. Sterker nog…het Kangaroo eiland ging op slot n.a.v. een hand vol besmettingen en slechts 1 dode! Een zero-tolerance policy die maar moeilijk te bevatten valt omdat in Australië – met ruim 25 miljoen inwoners – over 2020 en 2021 slechts 922 doden vielen die aan Covid-19 worden toegeschreven.

[Sailor] In Australie is er nu de Coronasutra: Welke standjes zijn geschikt in de 1,5 mtr samenleving

* Zereohedge Fauci Tells MSNBC Who’s Next For Vaxx Mandate: “I’m Going To Upset People On This” First it was all federal workers, and then then all service members of the military, and now a national vaccine mandate is being discussed for all school teachers. Or rather, the federal government would encourage and back state and local government efforts to require that teachers get vaxxed. 

[Telegram] Video: het blijkt dat de posters voor het Pass Sanitaire reeds gedrukt zijn in januari van dit jaar

[Kefirkev] Vaccinatie pas verbranding in Italië uit solidariteit

* Zerohedge CDC Forced To “Adjust” Sunday’s Florida “Record” COVID Count Lower By Almost 50% After State Health Department Cries Foul On Data

[Marij] fraude met de cijfers in de zorg, de normies kunnen het niet geloven, nou geweld dan ? eh, .. kijk zelf maar

[Marij] Persbericht: In dit gesprek met het ministerie van VWS hebben wij de meldingen overlegd die wij hebben binnengekregen op het meldpunt vaccinatie van de Stichting BPOC2020, te weten meer dan twaalfhonderd overlijdensgevallen opgetreden kort na vaccinatie en meer dan elfhonderd gezondheidsklachten opgetreden kort na vaccinatie.

[Geert] Marines Rebuke Def. Sec.: “No Mandatory Vaccinations for My Marines.

* ZeroHedge Fauci Confirms “Likely, Inevitable” Everyone Will Need COVID Vaccine Booster Shot
– Na de 2 eerdere vaccins is het immuunsysteem verzwakt en ….

* A British law firm is seeking a second judicial review of the government’s hotel quarantine policy.

[Assie] SGT report over onvruchtbaarheid na het mRNA vaccin, luister op 31 minuten, deze vaccins kunnen 60 tot 70 procent van de bevolking steriliseren !

[Zathras] … lees even dit over het grandiose effect van ivermectine
– ZeroHedge up to a 96% reduction in death [prophylaxis] with Ivermectin.
GV Ivermectine black-out in India

* Zerohedge A Bill Has Been Introduced In Congress That Would Ban Tens Of Millions Of unvaccinated Americans From Flying

SOCIALE MEDIA

Bron Dr Mercola

PayPal is vowing to block transactions and cancel accounts held by “extremists” and anyone endangering “at-risk communities,” which could include just about anything, including anti-vaccine rhetoric

CNN anchor Don Lemon has suggested unvaccinated people ought to be barred from buying food in grocery stores and have their driver’s license taken away

– Zijn CNN en talloze anderen het die daadwerkelijk zeggen dat het aanvaardbaar is om de helft van de Amerikaanse bevolking dakloos te maken en ze te verhongeren tot de dood om de verspreiding van een infectie dat, tot nu toe, het overlevingspercentage van 99,85% heeft, te voorkomen ?

[Pa Triot] Heb je je sociale media ingelogd staan dan ben je overal te volgen met al je data

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten