Ivermectine black-out in India


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #151


Het nieuws over India’s overwinning van de Delta-variant zou algemeen bekend moeten zijn. Het is net zo duidelijk als de neus op je gezicht. Het is zo duidelijk als je naar de grafieken kijkt dat niemand het kan ontkennen.

Maar om de een of andere reden mogen we er niet over praten. Zo kan Wikipedia bijvoorbeeld geen melding maken van de peer-reviewed meta-analyses van Dr. Tess Lawrie of Dr. Pierre Kory gepubliceerd in het American Journal of Therapeutics.

Bron artikel the Dessert Review: India’s Ivermectin Blackout
By Justus R. Hope, MD

Wikipedia mag de recente meta-analyse over ivermectine, geschreven door Dr. Andrew Hill, niet publiceren. Verder mag er niets worden gezegd over www.ivmmeta.com waaruit blijkt dat de 61 onderzoeken met 23.000 patiënten een reductie van sterfte tot 96% [profylaxe] met ivermectine laten zien.

Je kunt de vooringenomenheid in Wikipedia zien door naar de “overleg”-pagina’s voor elk onderwerp te gaan en te lezen over de felle pogingen van redacteuren om deze feiten toe te voegen en de weigeringen van de “senior” redacteuren die een agenda hebben. En die agenda is geen loyaliteit aan je gezondheid.

De gemakkelijke manier om de “talk” -pagina over een willekeurig Wikipedia-onderwerp te lezen, is door op de “talk”-knop linksboven te klikken. Iedereen kan dan de discussies van de redactie bekijken.

Er is een stroomstoring in elk gesprek over hoe Ivermectine COVID-19 in India versloeg. Toen ik de moeilijke situatie besprak waarin India zich begin dit jaar bevond met 414.000 gevallen per dag en meer dan 4.000 doden per dag, en hoe dat binnen vijf weken na de toevoeging van ivermectine verdampte, wordt mij vaak gevraagd:

“Maar waarom staat daar niets over in het nieuws?”

Ja precies. Vraag jezelf af waarom India’s succes tegen de Delta-variant met Ivermectine zo’n goed bewaard geheim is door de NIH en CDC. Ten tweede, vraag jezelf af waarom geen grote media dit feit hebben gemeld, maar in plaats daarvan probeerden je te verwarren met valse informatie door te zeggen dat de sterfgevallen in India 10 keer groter zijn dan officiële rapporten.

lees verder bij de bron, de schrijver heeft zijn punt reeds gemaakt in deze eerste regels

Het is immers oorlog en dit moet je weten: SGT report over onvruchtbaarheid na het mRNA vaccin, luister op 31 minuten, deze vaccins kunnen 60 tot 70 procent van de bevolking steriliseren !

mind parachute

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk