dé Verborgen oorsprong van de mensheid


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #150


Ga op reis naar het verre verleden Engelstalige video presentatie met Michael Tellinger. Ondertiteld, dus ook de keuze mogelijkheid om iedere taal in te stellen YouTube ondertittels in elke taal [tutorial]

De wereld is heel anders dan ik dacht dat hij was

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk