Let op: Want de niet gevaccineerden gaan de schuld krijgen van de vierde COVID golf, variant X !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #149


Je kan het al lezen in de media dat de ongevaccineerden een gevaar gaan opleveren voor de gevaccineerden en dat deze groep de toegang tot het openbare leven zoveel mogelijk ontzegd moet worden. 

Deze gedachten worden al in de napraat generatie geplant op de plaats waar onafhankelijk functionerende hersenen horen te zitten. 

Van enige logica is totaal geen sprake, de door het vaccin “beschermde” mensen worden bang gemaakt voor mensen die er voor kiezen hun eigen immuunsysteem in te zetten tegen dit kunstmatig gepatenteerde laboratorium vergif of dit zelf aanvullen met krachtige medicijnen die al binnen 48 uur werken en verboden zijn door de krachten achter de schermen. Vertrouwen in het vaccin, …. of gewoon losgelagen imbecielen die totaal niet meer kunnen nadenken en helemaal afhankelijk zijn geworden in hun eigen denken.

En half jaar geleden had ik het met een kennis over de werkzaamheid van HCQ tegen COVID. “Ja dat ken ik, gebruik het zelf tegen de reuma”. Onlangs hoorde ik dat ze toch gevaccineerd was, hersenloos, iets anders kan ik er niet van maken. Dovemansoren is niet het juiste woord want het was een vrouw in dit geval. 

Deze quote kwam ik tegen van een zeer gewaardeerde medestrijder; P.A. Triot; “Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts geen vooruitgang!

In deze fase van de strijd, de oorlog tegen de mensheid, denken nog veel te weinig mensen in deze termen. Nee wij [ik] zijn niet de doemdenkers maar die realisten die hier al jaren op voorbereid zijn zover dat zelfs maar mogelijk is. We zien echter nog steeds dat de strijd in ons voordeel beslecht gaat worden maar voor miljoenen zal dit een eersteklas ramp worden. 

Nog steeds hebben we te maken met het zogenaamde “Stockholm Syndroom”, Het verschijnsel houdt in dat de gegijzelde sympathie voor de gijzelnemer krijgt. De gijzelnemer is in deze de Deep State vertegenwoordigd door de ‘lokale’ regeringsleiders die als marionetten dictators hun meesters mogen vertegenwoordigen en als schietpop fungeren voor de lokale bevolking waardoor de kopstukken buiten schot blijven.

En intussen ligt in de gehele wereld de focus op pandemietje spelen en die oh zo gevaarlijke anit-vaccers.

ZeroHedge kopte; The Pandemic Of The Scared Vaccinated 

“De pandemie van de bange gevaccineerden”, Wat de mensen verdeelt, is angst. De gevaccineerden zijn bang voor wat ze niet kunnen beheersen, wat op dit moment in de pandemie gewoon de gezondheidsbeslissingen van andere mensen zijn. Ze worden gedreven door emoties, niet door feiten.

Feit is dat er nooit sprake is geweest van enige vorm van een pandemie maar hooguit een kleine epidemie waarbij de media en politiek alles uit zijn proporties blies. Vergelijk het met het hoorspel uit 1937 waar mensen dachten aan een invasie van marsmannetjes inmiddels is deze H.G Wells productie verre verslagen door het COVID hoorspel waarbij de dagelijkse science fiction afleveringen in sneltreinvaart opvolgen sinds 17 maart 2020.  

De mensheid wordt in een constante vecht of vlucht emotie gehouden waarbij de lafheid het voortouw heeft genomen in een vlucht, vlucht status en iedere ongevaccineerde is tot een gevaar gebombardeerd in de media. 

Maar: “Bewijs dat het niet de ongevaccineerden zijn die het gevaar vormen: ALLE passagiers en bemanning volledig gevaccineerd – toch COVID uitbraak op cruiseschip (bron Frontnieuws)

Hier wat headlines:

CNN: Unvaccinated Covid-19 patients are filling up hospitals, putting the care of others at risk, doctors say

– Noot: wat men er niet bijverteld is dat mensen met slechts èèn in plaats van twee vaccinaties meetellen als ongevaccineerd !

BBC news: Jennifer Aniston explains cutting off unvaccinated friends

CNS News: Fauci says unvaccinated Americans are “propagating this outbreak” as Delta spreads

NBC News: As Covid cases surge, unvaccinated Americans trigger scorn, resentment from many vaccinated people

En de Nederlandse media doen vrolijk mee:

EenVandaag: Uit principe een prik weigeren, brengt dat de groepsimmuniteit in gevaar?

RTL Nieuws: Mijn collega laat zich niet vaccineren tegen corona, wat nu?

NRC: Zijn de gevaccineerden straks solidair met de niet-gevaccineerden?

HIN.be: Expert: “Niet-gevaccineerde mensen zijn variantenfabriekjes”

… als al die journalisten en experts eens kwamen met solide wetenschappelijk bewijs dat een levend virus überhaupt bestaat. Maar nee ze gaan door de normies bang te maken.

Gelukkig is elk artikel voorzien van een naam en datum voor bewijslast bij de komenden Neurenberg trails en dat gaat geen jaren duren met burger rechtspraak maar via militaire tribunaal met dito strafmaat. 

Ik belde gisteren naar een Nederlandse kennis in Frankrijk, bakkie doen, bij jou of mij?

Hij; “Dat gaat nog even duren, ik zit al zes weken in Spanje en Portugal, ik werd de regen in Frankrijk spuugzat, zit nu lekker op een terrasje in de zon”.

Ik; “Nou geniet ervan want bij ons zijn de terrassen verboden voor de ongevaccineerden nu het Pass Sanitaire is ingevoerd in Frankrijk”

Hij; “ Waar heb je het over?”

Ik; “uitleg van de situatie”

Hij; “Nou ik weet echt van niets, geen controle gezien al die weken”

Zou het dan toch waar zijn dat het virus alleen verspreid wordt via de TV en de Media?

Ga dat maar eens uitleggen aan de zombies, … succes!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk