Dandelion / paardebloem blokkeren Spike Eiwitten


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #113


UPDATE 12-08-2021 onderaan | Gisteren 06-07 zat ik te luisteren naar een podcast van Mike Adams waarin hij de opmerking maakte dat hij een onderwerp in een podcast van vorige week had behandeld over spike eiwitten te bestrijden met de Dandelion / paardebloem. Vorige week bleek dus 2 juli te zijn en enig zoekwerk om de podcast te vinden, er bleek ook een artikel te bestaan van zijn hand.

Dat de paardebloem geneeskrachtig en eetbaar is dat was bekend. Bij ons volkstuin complex waren ze er kien op dat je de zaak onder controle hield want het werd beschouwd als een woekerend onkruid. Dat blijkt dus iets anders in elkaar te steken blijkt nu.

Covid-geneesmiddelen groeien letterlijk als onkruid, maar de meeste mensen kopen gazongif om ze te doden, waardoor ze zichzelf doden

Bron artikel: Covid cures literally grow like weeds, yet most people buy lawn poison to kill them off, thereby killing themselves
Door: Mike Adams (links bij het bron artikel)

In de Situatie-update van vandaag bespreken we de verbazingwekkende waarheid dat covid-geneesmiddelen letterlijk groeien als onkruid (zoals paardenbloem onkruid), maar de meeste mensen haasten zich naar Home Depot om giftige, kankerverwekkende herbiciden te kopen, zodat ze hun eigen gazons kunnen vergiftigen en de paardebloemen en daardoor op den duur zelfmoord plegen.

Moeder Natuur verbouwt gratis anti-covid medicijnen, gewoon in uw tuin, zonder enige inspanning van uw kant. Anti-covid fyto chemicaliën worden gesynthetiseerd door de paardenbloemplant, waardoor een natuurlijk medicijn ontstaat dat kan voorkomen dat spike-eiwit nanodeeltjes zich binden aan ACE2-receptoren, volgens baanbrekend nieuw onderzoek.

Paardebloem bladeren kunnen eenvoudig en snel worden omgezet in natuurlijke geneeskunde door het eenvoudige gebruik van een ultrasone reiniger. In de volgende video uit mijn PrepWithMike.com-serie, onthul ik hoe je een ultrasone reiniger gebruikt om medicinale componenten uit rozemarijn kruid te extraheren. Precies hetzelfde proces kan worden gebruikt met paardenbloem bladeren om uw eigen anti-spike-eiwit kruidenextract medicijn te maken:

Brighteon.com/c61b0f84-3f4d-4a76-b2a9-2a3b7a72cf1c

Zelfs zonder ultrasone reiniger kun je tinctuur van paardenbloem bladextract maken met alleen een glazen pot, water en wodka. Het duurt langer (enkele dagen tot een paar weken) maar is super low-tech en kan zelfs in een grid-down-scenario worden bereikt.

Belangrijk is dat je bij het maken van natuurlijke medicijnen van kruiden niets betaalt aan een apotheek, geen toestemming van een verzekeringsmaatschappij nodig hebt, geen toestemming van een arts nodig hebt en je hebt niet eens de FDA nodig. Het gaat rechtstreeks van God naar Moeder Natuur naar JOU.

Hoe de westerse beschaving een chemische doodscultus werd

Wat me bij dit alles verbaast, is hoe de westerse beschaving zo is gehersenspoeld om te geloven dat medicijnen alleen uit een apotheek of een pil kunnen komen, dat mensen letterlijk het echte medicijn vergiftigen dat in hun eigen achtertuin groeit. En ze doen het met kankerverwekkende chemicaliën (zoals onkruidverdelger) die zichzelf, bodemmicroben en het milieu verder schaden. Het is bijna alsof typische Amerikanen zich hebben aangesloten bij een soort chemische doodscultus die eindigt in lijden en ineenstorting in plaats van te genieten van de gezonde, grenzeloze wereld die Moeder Natuur gratis biedt.

De meeste mensen hebben zo’n verwrongen, irrationeel geloof in geneesmiddelen, chemotherapie en vaccins dat ze letterlijk zelfmoord zullen plegen met de westerse geneeskunde in plaats van een “vuile paardenbloem” aan te raken die een eenvoudige, goedkope, gemakkelijk verkrijgbare oplossing zou kunnen bieden.

Het laat alleen maar zien hoe suïcidaal en irrationeel de samenleving is geworden, onder de vernietigende invloed van Big Pharma en de criminele vaccin industrie. Geneeswijzen en remedies zijn verboden of verboden, terwijl dodelijke injecties met bio-eiwitten met spikes verplicht zijn, zelfs als misschien al 100.000 Amerikanen zijn gedood door covid-vaccins.

Het is bijna vanzelfsprekend, maar deze samenleving zal zichzelf vernietigen omdat ze het contact met de realiteit heeft verloren en nu de dood aanbidt. Met nieuw onderzoek gepubliceerd in de New England Journal of Medicine waaruit blijkt hoe 82% van de vroege zwangerschappen eindigt in spontane abortussen nadat covid-vaccins zijn geïnjecteerd in zwangere moeders, zijn we duidelijk aangekomen bij de “definitieve oplossing” van de Big Pharma-doodcultus tegen de mens agenda.

Luister naar mijn volledige Situation Update-podcast voor meer verbluffende details over dit alles:

Brighteon.com/d01f78fb-584a-4edd-b1cc-57bdc90bedaf

Wikipedia paardebloem


ONDERZOEK: Paardebloembladextract blokkeert de binding van spike-eiwitten aan de ACE2-celoppervlakreceptor

 Bron: uncut-news.ch 29 juni 2021

 De geconstrueerde spike-eiwitten van SARS-CoV-2 kunnen worden gestopt door gewoon “onkruid” dat elk jaar in het veld of op gazons groeit.  Een studie aan een Duitse universiteit (Molecular Preventive Medicine, Universitair Medisch Centrum en Faculteit der Geneeskunde – Universiteit van Freiburg, Engesserstraße 4, 79108 Freiburg, Duitsland) vond dat de gewone paardenbloem (Taraxacum officinale) kan voorkomen dat de spike-eiwitten zich binden aan de ACE2-celoppervlakreceptoren in menselijke long- en niercellen.  Het op water gebaseerde paardenbloemextract verkregen uit de gedroogde bladeren van de plant was effectief tegen het spike-eiwit D614 en een aantal mutante stammen, waaronder D614G, N501Y, K417N en E484K.

 Paardebloemextract blokkeert SARS CoV-2 spike-eiwitten en hun varianten

 De onderzoekers gebruikten verbindingen met een hoog molecuulgewicht van een op water gebaseerd paardenbloemextract en testten ze in menselijke HEK293-hACE2-nier- en A549-hACE2-TMPRSS2-longcellen.  De paardenbloem blokkeerde eiwit-tot-eiwit-interacties tussen de S1-subeenheid van spike-eiwit en de menselijke ACE2-celoppervlakreceptor.  Dit effect gold ook voor de spike-eiwitmutaties van de overheersende varianten in omloop, waaronder de Britse (B.1.1.7), Zuid-Afrikaanse (B.1.351) en Braziliaanse (P.1) varianten.

 Het paardenbloemextract voorkwam dat SARS-CoV-2-spikes pseudo-getypeerde lentivirusdeeltjes zich aan longcellen hechtten en stopte een ontstekingsproces dat interleukine-6-secretie wordt genoemd.  Aangezien de studie in vitro werd uitgevoerd, zijn verdere klinische studies nodig om te begrijpen hoe het paardenbloemextract wordt geabsorbeerd en gebruikt in biologische systemen in het menselijk lichaam.

 Omdat vaccins de immuniteit van de kudde verzwakken, beloven natuurlijke kruiden echte preventie, sterkere immuniteit

 Ondanks tientallen miljarden overheidsgeld dat wordt gestort in experimentele vaccinontwikkeling en propagandacampagnes, blijft de wereld worstelen met nieuwe luchtweginfecties, aangezien SARS-CoV-2 onder druk staat om te muteren in verschillende varianten.  Er is geen bewijs dat het coronavirus van de aarde kan worden uitgeroeid, dus menselijke aanpassing zal in de toekomst van vitaal belang zijn.  Paardebloemextract is een van de vele kruiden die helpen bij een gezonde immuunrespons.  Sterker nog, paardenbloemextract zou nuttig kunnen zijn om infectie volledig te voorkomen door het kanaal te blokkeren waardoor de spike-eiwitten zich hechten en virale replicatie veroorzaken.

 Andere natuurlijke verbindingen zijn onderzocht met behulp van moleculaire docking-onderzoeken.  Nobiletin is een flavonoïde die wordt geïsoleerd uit de schil van citrusvruchten.  Neohesperidine, een derivaat van hesperetine, is een flavanonglycoside dat ook in citrusvruchten voorkomt.  Glycyrrhizine is een moleculaire verbinding die wordt gewonnen uit zoethoutwortel.  Alle drie deze natuurlijke stoffen blokkeren ook de binding van spike-eiwitten aan de ACE2-receptoren.  Hydroalcoholisch extract van granaatappelschil blokkeert het spike-eiwit op de ACE2-receptor met een effectiviteit van 74 procent.  Toen de belangrijkste ingrediënten afzonderlijk werden getest, was de punicalagin 64 procent effectief en het ellaginezuur 36 procent.

 Deze natuurlijke verbindingen (samen met paardenbloemextract) kunnen gemakkelijk in massa worden geproduceerd, gecombineerd en gebruikt als preventief medicijn voor alle toekomstige spike-eiwitvarianten.  Deze kruiden worden algemeen als veilig erkend en er zijn geen gevallen bekend van overdosering met extract van paardenbloemblad.  Volgens de European Scientific Cooperative on Phytotherapy is de aanbevolen dosering van paardenbloemblad 4-10 gram gedrenkt in heet water, tot drie keer per dag.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk