Verloren voor altijd, de nieuws napraat generatie !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #148


Vorige week ben ik weer eens vol in gedoken, ten aanval, gewoon om eens te kijken hoe en waar mensen staan op dit moment in tijd, of ze al -een beetje- bij de les zijn, of ze al een beetje twijfelen, of ze al wat onlogische tegenstellingen waarnemen waar ze hun bedenkingen bij hebben.

Helaas vele vragen en inzichten delen verder kwam het hoge woord eruit; “Ik denk dat jij (ik) tunnelvisie hebt, in sprookjes geloofd, totaal losgeslagen bent van de wereld, in onrealistische complotten geloof zoals die satanische eh dingen en dan heb ik ook nog iets over Q anon gehoord” -Daar ben ik ook actief mee, zeer actief zelfs- “Dat meen je niet, echt?”

Ik; “Wat als wij met internet en sociale media, met forums en eigen websites de mogelijkheid hebben gekregen net als bijvoorbeeld de CIA gegevens uit wisselen en zo net als de geheime dienst aan het puzzelen te gaan en zo vragen te stellen bij alles wat de media en politiek ons vertellen en te onderzoeken of dit waar is of niet. Onder deze mensen zitten Jan-met-de-pet die ook van alles waarnemen tot wetenschappers die niet gehoord worden, juristen, ex-journalisten, schrijvers, artsen en eigenlijk met elke denkbare achtergrond, iedereen en alles is daarbij vertegenwoordigd. Miljoenen mensen hebben zich zo verbonden en werken samen om niet alleen de waarheid boven tafel te krijgen maar ook al juriste stappen ondernemen tegen overheden, media en alles wat zich ook maar misdraagt”

Hij; “Daar geloof ik echt niets van, (hoofdschuddend) allemaal van die wappies”

Daarna was de tijd aangebroken om van onderwerp te veranderen na mijn opmerking, je gaat wellicht misschien nog wel eens denken aan deze discussie, (als je het tenminste een discussie kan noemen?)

Er werd nog een uurtje over koetjes en kalfjes gesproken en in redelijk goede verhouding werd afscheid genomen, maar ik denk dat over een paar weken iedereen in zijn kennissenkring weet dat ik een super wappie ben waar je voor op moet passen !!

Nou zijn er al vele mensen die dat van mij denken alleen komt het nu wat dichterbij.

Hieronder een video die ik kreeg toegezonden van Marij, met een voorwoord van Mike Donkers

Om depressief van te worden, deze presentatie. Deze mensen denken alleen maar in problemen en niet in oplossingen. Ik heb begrepen dat hij ook de advocaat is van Elke de Klerk, ook zo’n doemdenker.

Deze mensen bedoelen het allemaal goed, maar eigenlijk zijn ze gewoon intelligentere versies van Wouter Raatgever, Don Quichottes die tegen de windmolens van de Staat vechten. Ze koesteren de illusie dat als ze hun zaak bij het Internationaal Strafhof neerleggen het allemaal goed gaat komen. Het systeem beschermt zichzelf en denken vanuit het systeem om je ertegen te keren is een valstrik waar ze je maar wat graag in willen laten lopen. Ze hebben niets liever dan dat we ons scharen achter dit soort ‘vechters’, zodat wij zelf geen actie hoeven te ondernemen, het is passiviteit vanuit negativiteit.

Deze mensen strijden

Om depressief van te worden, deze presentatie. Deze mensen denken alleen maar in problemen en niet in oplossingen. Ik heb begrepen dat hij ook de advocaat is van Elke de Klerk, ook zo’n doemdenker.

Deze mensen bedoelen het allemaal goed, maar eigenlijk zijn ze gewoon intelligentere versies van Wouter Raatgever, Don Quichottes die tegen de windmolens van de Staat vechten. Ze koesteren de illusie dat als ze hun zaak bij het Internationaal Strafhof neerleggen het allemaal goed gaat komen. Het systeem beschermt zichzelf en denken vanuit het systeem om je ertegen te keren is een valstrik waar ze je maar wat graag in willen laten lopen. Ze hebben niets liever dan dat we ons scharen achter dit soort ‘vechters’, zodat wij zelf geen actie hoeven te ondernemen, het is passiviteit vanuit negativiteit.

Deze mensen strijden TEGEN iets i.p.v. VOOR iets en ze strijden zich uiteindelijk kapot. Jeroen van Burgerfront is ook zo iemand. Ook hij doet nog een duit in het zakje met zijn foutief onderscheid tussen een ‘mens’ en een ‘persoon’. Juridisch gezien bestaat de mens niet onder maritieme wetgeving, maar als ‘natuurlijk persoon’. Jeroen heeft deze flauwekul van Luca van Dinther, bekend van de ‘soevereine mens’. Die hele soevereiniteitsbeweging, en nu weer die geboortetrust van die Bossmaker, het is allemaal loze energie waarmee je jezelf helemaal stuk vecht. Ik weet van mensen die alles zijn kwijtgeraakt omdat ze zichzelf ‘soeverein’ waanden en zich dachten te kunnen onttrekken aan het systeem. Ook weet ik van mensen die van hun huis een ‘ambassade’ hebben gemaakt en nu ineens bijv. geen hypotheek meer kunnen krijgen.

Het systeem vermorzelt je, als je niet uitkijkt. Dat betekent niet dat je geen strijd moet leveren voor het behoud van je grondrechten en burgervrijheden, maar dat kan alleen maar als je de ILLUSIE opgeeft dat je op de een of andere manier kunt ontsnappen aan de matrix waarin we zitten, dat kun je namelijk niet en het is een vorm van wegkijken. Ik zie dat ook bij Zathras met zijn bijna obsessieve weerstand tegen fiat-geld. Wie zo fel ‘anti’ is vergeet helder na te denken over waar je VOOR zou moeten zijn. Loop niet leeg op je eigen weerstand, want in werkelijkheid ben je een egostrijd aan het voeren en handel je vanuit angst. Het systeem kan alleen maar bestaan vanuit ego en angst, vergeet dat nooit. Los je eigen kindertrauma’s op, bijv. middels de 12 stappen, en denk en handel vanuit hoop door te vechten voor iets groters en hogers dan jouzelf i.p.v. wanhoop, enkel en alleen ingegeven door jouw eigen kleine ‘ik’.

De verloren generatie

Een kleine herinnering aan de meest fragiele denkers en pessimisten onder ons die de cabal op een voetstuk zetten en denken dat ze machtiger is dan ze is.

Als het plan van de cabal was verlopen zoals gepland, zouden we nu allemaal zijn gevaccineerd en zou het niet eens bij ons zijn opgekomen om het vaccin aan te vechten.

Als de cabal de situatie onder controle had, zouden we niet via Telegram informatie kunnen uitwisselen.

Als de cabal de situatie onder controle had, zou er geen mogelijkheid zijn om zoveel klokkenluiders te hebben als nu, anders zouden ze allemaal dood zijn of in de gevangenis zitten.

Ik zou door kunnen gaan met deze lijst. Het staat buiten kijf dat de kliek een enorme macht heeft, maar het is ook onbetwistbaar dat ze stervende is.

Na verloop van tijd zul je leren om minder bang voor haar te zijn en meer op jezelf te vertrouwen, ook al zal ze tegen de tijd dat het gebeurt waarschijnlijk al dood zijn

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk