“Er wordt in de media nauwelijks aandacht besteed aan het grote schandaal van het ‘dansen met Janssen’ bedrijf. Wat is er gaande?” 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #147


Door: Mike & Gretta – Leef Bewust Nederland
Brief aan ‘Piki’ (pseudoniem) doorgeplaatst op gedachtenvoer

Ik zie en voel dat er heel veel angst, onzekerheid en boosheid leeft onder de mensen die graag een beroep willen doen op hun zelfbeschikking om niet te vaccineren. Wellicht voel jij je ook moe ‘gestreden’? Moe van het constant maar uitleggen en het idee dat je jezelf moet verantwoorden voor je keuze. 

Ik praat je eerst kort bij over het laatste gezondheidsnieuws, maar wil er niet teveel woorden aan vuilmaken. Ik wil je vooral inspireren en motiveren om in je kracht te blijven staan. Om je fysieke en mentale gezondheid prioriteit nummer 1 te maken en te behouden. 

Er zijn namelijk genoeg manieren om dicht bij jezelf te blijven, wat voor regels men ook gaat verzinnen de komende tijd. Ik zal je zometeen mijn twee meest belangrijke inzichten geven om in totale rust en ontspanning te blijven. Wat er ook gebeurt in die buitenwereld. 

Als we in onze eigen kracht kunnen blijven staan, is er niets of niemand die je aan het wankelen zal krijgen. Hierover zometeen meer. 

Leugen en nog meer leugens

Eerst even dit. Weet je nog? Die rijen aan ambulances en overvolle ziekenhuizen in Londen? Dat was dus niet waar. Meer dan de helft van de ‘corona patiënten’ in de UK lag helemaal niet voor corona in het ziekenhuis. Dit laat de Volkskrant weten in een nieuw persbericht. Hoe dit kan? De patiënt wordt opgenomen voor een andere aandoening waarna een routinetest uitwees dat hij of zij ook het coronavirus in het lijf had. 

We komen nu pas achter deze misleiding omdat de NHS (Britse RIVM) weigerde deze cijfers vrij te geven. The Daily Telegraph wist er toch de hand op te leggen. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel. 

Er wordt constant maar herhaald dat de corona vaccins ‘veilig en effectief’ zijn, maar is dat wel zo? Hoe kan het dan dat vele volledig gevaccineerde bewoners van een Vlaams zorgcentrum zijn overleden? De Telegraaf meldt dit in een persbericht. De reden? Hier komt ie dan: *trommel, trommel: de Colombiaanse variant! 

“Het is een variant die we goed in de gaten moeten houden, omdat die in de laatste weken ook in andere landen opduikt”, zegt Viroloog Marc Van Ranst. Bijzonder dat ze dat weten, terwijl het virus nooit geïsoleerd is. Een paar dagen geleden heeft vrijheidsstrijder ‘Patrick King’ uit Canada een rechtszaak gewonnen tegen de staat in Alberta. Precies om die reden! Het maakt een direct einde aan quarantaine en mondkapjes daar. 

Ook het Gents dansevenement ‘Modul’air’ heeft bewezen dat dubbele vaccins geen enkele zekerheid bieden. De Morgen zegt er in een nieuw persbericht het volgende over: “Een vaccin als sleutel voor het rijk der vrijheid. Dat is wat we anderhalf jaar hoopten. Maar dat de realiteit complexer is dan dat, bewijst dit testevenement”. 

Wat blijkt? “Twee van de drie positief geteste bezoekers bleken volledig gevaccineerd te zijn, één van hen bleek ook zeer besmettelijk te zijn”. Hoeveel van dit soort voorbeelden moeten er nog komen voordat men het licht gaat zien? 

Ondertussen wordt er in de media nauwelijks aandacht besteed aan het grove schandaal van het bedrijf Johnson & Johnson. Het bedrijf van het ‘dansen met Janssen’ vaccin. Wat er is gebeurd? Wellicht ben je op de hoogte van de opioïde crisis in Amerika. Farmaceutische bedrijven zijn verantwoordelijk voor duizenden doden door het voorschrijven van ‘morfine pijnstillers’ die net zo verslavend zijn als heroïne. 

In het persbericht van het AD blijkt dat deze bedrijven hun moorden afkopen met schikkingen. “Ze brachten zware opiaten jarenlang aan de man zonder waarschuwingen of beperkingen en manipuleerden dokters en toezichthouders. Hun pillen waren nodig en heus veilig, hielden ze vol.” 

Dit is hetzelfde bedrijf waar wij alle vertrouwen in moeten hebben over de ‘effectiviteit en veiligheid’ van hun vaccins. Als je dit toch weet, hoe kun je dan ooit nog zo’n bedrijf vertrouwen? Het gaat hier om je gezondheid, je hoogste goed! 

Gelukkig is er ook steun vanuit de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie. De advocaat van deze commissie heeft middels een brief minister de Jonge gesommeerd de vaccinatiecampagne onmiddellijk stil te leggen.

Die bewijsstukken bestaan, behalve uit ruim 2000 meldingen (waaronder 1137 sterfgevallen) gedaan bij het meldpunt vaccinatie van de BPOC2020. Uit het onderzoeksrapport wordt aangetoond dat de vaccinaties tot aanzienlijke gezondheidsschade en zelfs de dood kunnen leiden.

Sta voor je waarheid!

Hoe moeilijk het ook is in deze tijd, blijf staan voor je principes en zelfbeschikking. In het volgende voorbeeld zit een krachtige boodschap. Een boodschap over jouw autonomie. De kracht en macht die jij in je draagt! Hier het voorbeeld in de vorm van een conversatie: 

Overheid: je kunt geen concert of voetbalwedstrijden meer bijwonen
Ik: Dat is geen probleem voor mij

Overheid: Je kunt ook niet naar een groot winkelcentrum gaan
Ik: ik overleef het wel

Overheid: Ja, maar je mag ook niet drinken in de kroeg
Ik: ik drink toch al niet meer

Overheid: Je mag ook geen nachtclubs betreden
Ik: ik ga ‘s avonds toch niet uit

Overheid: Dan vertellen we het je werkgever
Ik: ik heb geen werkgever

Overheid: We gaan je korten op je salaris
Ik: ik heb geen salaris

Overheid: Je kunt niet naar je werk gaan
Ik: ik heb of wil je baan niet

Overheid: Je mag ook niet in de stad zijn
Ik: Ik woon liever in de natuur

Overheid: Je kunt niet naar McDonald’s of Burger King
Ik: Daar kom ik al jaren niet meer

Overheid: Maar je kan ook niet meer in restaurants eten
Ik: ik bestel liever afhaalmaaltijden

Overheid: Maar straks kun je ook niet meer zomaar winkelen bij grote supermarkten
Ik: ik verbouw mijn eigen voedsel en koop bij lokale boeren

Overheid Luister nou! Je kunt geen deel meer uitmaken van de samenleving!
Ik: Dat deed ik toch al niet

Overheid: Je kinderen kunnen ook niet naar school komen
Ik: ik zal thuisonderwijs geven

Overheid: Je staat er dan echt alleen voor
Ik: Ik ben omringd met familie en ‘tribe’ aan mensen die over de hele wereld tot dezelfde conclusie als mij komen

Overheid: Je kunt gewoon niet voor jezelf kiezen
Ik: Dat heb ik al gedaan

Overheid: Waar kunnen we je alsnog mee verleiden?
Ik: Met niks!

Boodschap van deze conversatie? Als autoriteiten niets hebben van wat jij wil hebben, hebben ze geen enkele macht.

Natuurlijke immuniteit

Vind je het geen teken aan de wand? Geen enkele overheid, in de hele wereld heeft de corona crisis aangegrepen als kans. Een kans om haar burgers massaal te onderwijzen over het voorkomen van ziekten, hoe je gezond moet leven, dat we zijn wat we eten en de enorme kracht van onze geest. 

Dit betekent dat niemand anders dan wijzelf hier tijd, energie en aandacht naar mogen brengen. Mijn grote held en voorbeeld Dr. Joseph Mercola zei ooit mooi: ‘natuurlijke immuniteit is de enige echte immuniteit. Al het andere is slechts een kunstmatige poging de natuur te foppen. En de natuur heeft men nog nooit kunnen foppen’. 

Laten we daar dus vooral op in blijven zetten. Een krachtige natuurlijke immuniteit. In deze tijd is het bijna een doodzonde wanneer je ziek wordt. Terwijl ziekte juist nodig is voor de meest krachtige immuniteit die er bestaat. 

Steeds vaker krijg ik dan ook de vraag of ik een antivaxxer ben. Mijn antwoord: ‘iemand die geen coronavaccin wil is geen antivaxxer, net zoals iemand die geen varkensvlees eet geen vegetariër is. 

“Ja maar Mike, heb je dan geen vertrouwen in de wetenschap”? Mijn vertrouwen in de wetenschap van vaccins is net zo groot als mijn vertrouwen in de coca cola wetenschappers, opioïden wetenschappers, bio-industrie wetenschappers, olie-industrie wetenschappers en aardgas wetenschappers. 

Objective wetenschap kom ik vandaag de dag maar weinig tegen. Neem als voorbeeld de universiteit van Nijmegen. Deze universiteit noemt Dick Bijl (epidemioloog, voormalig huisarts en voormalig voorzitter van het geneesmiddelenbulletin) niet voor niets de Farmaceutische Universiteit Nijmegen Wiens brood men eet…

Met al deze schandalen en belangenconflicten, wie kun je nog geloven? Het antwoord is jezelf! 

Focus op preventie en gezondheid

Wanneer leren we eens op onze eigen wijsheid te vertrouwen in plaats van het oeverloze gezwets van ‘deskundigen’? De Noord-Amerikaanse indianen vonden van ons blanken dat we teveel uitgingen van wat ze ‘geleende kennis’ noemden. 

Hiermee bedoelden ze dat we teveel leunden op autoriteitsfiguren en te weinig bouwden op wijsheid opgedaan uit eigen ervaring. De indianen zagen dit als een vorm van krankzinnigheid. Ze vertrouwden op eigen wijsheid. ‘Eigenwijs’ en ‘eigenzinnig’ zijn dus helemaal geen negatieve begrippen. Het gaat om geleefde kennis, geen geleende kennis.

De overheid heeft niets te maken met wat wij doen met ons lichaam en mag daarom in geen enkel opzicht een oncoöperatieve burger bepaalde rechten ontnemen. Doet het dat wel, is het tijd om een eigen plan te gaan trekken. Deze hele situatie kunnen we aangrijpen als een enorme kans of als een enorme bedreiging. 

Veel mensen zien enkel het negatieve van wat er nu gaande is in de wereld, maar is het allemaal wel zo slecht? Ken jij het verhaal van de Chinese boer? Dit mooie verhaal laat ons goed zien dat het geen zin heeft om deze tijd te labelen in ‘goed’ of ‘slecht’……

De Chinese boer

Er was eens een Chinese boer wiens paard op een dag wegliep. Die avond kwamen al zijn buurtgenoten bij elkaar in medelijden met de man. Ze zeiden: ‘wat vreselijk om te horen dat je paard is weggelopen. Dit is hoogst ongelukkig.” De boer zei: “Misschien.” 

De volgende dag kwam het paard terug met zeven wilde paarden en ‘s avonds kwamen alle buurtgenoten terug en zeiden: “Oh, wat een geluk heb jij! Wat een geweldige samenloop van omstandigheden. Je hebt nu acht paarden!” De boer zei opnieuw: “Misschien.”

De volgende dag probeerde zijn zoon één van de paarden te berijden en tijdens het rijden werd hij van het paard gegooid en brak zijn been. De buren zeiden: “O jee, wat een pech”, en de boer antwoordde: “Misschien.” 

De volgende dag kwamen twee dienstplichtige officieren langs om mensen in het leger in te lijven, en ze wezen zijn zoon af omdat hij een gebroken been had. Weer kwamen alle buren bijeen en zeiden: “Is dat niet geweldig, wat een geluk zeg!” Weer zei de boer: “Misschien.”

Moreel van het verhaal?

De ‘werking’ van het universum is een geïntegreerd proces met een enorme complexiteit. het is echt onmogelijk om te zeggen of een gebeurtenis goed of slecht is. Waarom? 

Omdat je nooit weet wat het gevolg zal zijn van het hebben van ‘ongeluk’. En je weet nooit wat de gevolgen zijn van het hebben van ‘geluk’. Stop dus met het labelen van ‘goed / slecht’ en ‘geluk / ongeluk’ in je leven. 

‘Life is not happening to you, but happening for you’. Nog een fantastische dag Pi!

Mike & Gretta – Leef Bewust Nederland – “Nederland het gezondste land ter wereld maken”


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk