Het oorlogsjournaal van 09-08-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #146


Schaduw, het gebied tussen licht en donker, tussen stekeblind, iets zien en ziende ! 21 jaar probeerde ik mensen te laten zien wat ik zag, de dialoog aangaan om samen op ontdekkingsreis te kunnen gaan, sommige reisden mee, anderen haakten stilzwijgend af en weer anderen gingen zich verschuilen door mij een complotdenker en wappie te noemen. Elf jaar geleden schreef ik het liedje; “Hope Comes In The Dark”. Als ik die tekst nu terug lees lijkt het of hij geschreven is voor dit tijdstip in de geschiedenis. Gisteren moest ik daar weer aan denken toen ik dit plaatje zag. 

Tussen licht en donker, bestaat dus niet

Je ziet in de wereld wat er gebeurd of je ziet het niet, een schemer gebied bestaat er niet, of zou het je eigen onzekerheid zijn die je zelf in stand blijft houden met twijfel? Jezelf voor de gek houden om de realiteit niet onder ogen te durven zien?


Met een beetje humor en spot kan je problemen benaderen die er niet zijn zoals het klimaat, als mondkapjes zouden werken tegen een virus, dan kunnen ze nog beter werk verrichten tegen het Co2 sprookje, geniale vondst !!


Het is oorlog

Het is oorlog roepen we al vele weken op dotcom.radio vandaag 9 augustus gaat Frankrijk weer verder op slot voor de ongevaccineerden, afgelopen zaterdag betogingen in 168 steden en alleen in Parijs waren er al zes betogingen door de gehele stad. Hoeveel betogers, 2 / 3 miljoen (?), we zullen het nooit weten, de media spreken niet over de nummers of verzwijgen het totaal. Komend weekend verwacht ik chaos in het land, betogingen nog massaler, de brandweer in staking en het transport die tevens blokkades gaan opwerpen. Dames en heren, het is oorlog !!

Het protest in Parijs van vorige week, de beelden heb ik niet meer gezocht van deze week
Protesten 07-08-2021 in 168 steden en plaatsen

HCQ HYDROXYCHLOROQUINE en IVERMECTINE zijn beiden als geneesmiddel tegen het gepatenteerde chemische experiment wat men een vaccin pleegt te noemen bewezen effectief. Beide middelen zijn verboden door iemand die meent ons te regeren, te vertegenwoordigen, wordt het niet eens tijd dat die mensen voor het gerecht komen. Het militaire gerecht want het is immers oorlog !!


De oorlogsdoden en gewonden

Zijn er zo weinig mensen met een pass sanitaire of is iedereen solidair ?

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk