Autun Fr: Duidelijk maken waartegen men moet protesteren: Systeme de Credit Social


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #145


Op mijn tweede anti-pass-sanitaire demonstratie 7 augustus in Autun Fr. waaraan ik deelnam was mijn doel om duidelijk te maken aan iedereen dat het gehele pandemie verhaal een afleiding is om het Sociaal Krediet Systeem wereldwijd uit te rollen en iedereen tot slaaf te maken. 

Vorige week had de locale krant een artikel over de manifestatie geschreven en zich verbaast over de opkomst in dit kleine stadje (meer als 300 deelnemers). Deze zaterdag waren er evenzovele mensen op de been, alle deelnemers werden geteld. Je wordt door velen begroet met een blik van waardering; “Goed dat je er weer bent”. Sommigen komen een praatje maken of je krijgt een hand. Dat stomme vuistjes geven doe ik niet aan mee, en van iedereen krijg je dan ook een warme handdruk. mensen die elkaar kennen worden gezoend al zijn er toch nog deelnemers bij die een mondkapje dragen. Dat zou eigenlijk ook wat aandacht moeten krijgen, …

Zaterdag was mijn doel om mijn verhaal te doen aan de locale krant. Er waren nu al een stuk of tien Nederlanders, ik heb gesproken met iemand uit Duitsland en een Amerikaan. Daar stond ik net mee te praten toen een dame aangaf een foto te willen nemen van mijn bord met daarop de tekst; COVID Brevet US Patent 10130701 Créé à Wuhan Chine Institut Pasteur l’Invermectine guérit en 48 heures / en aan de andere zijde / Pandemie cible: Systeme de Credit Social. De dame bleek de honneurs waar te nemen voor de krant dus ik hoefde de journalist niet op te zoeken maar die kwam zelf naar mij toe! (telepathie) Zij sprak ook een beetje Engels en met mijn steenkool Frans kwamen we daar samen prima uit, al weet ik al vele Franse woorden om mijn ongenoegen duidelijk te maken en ze moest zeker niet vergeten duidelijk te maken dat de gehele pandemie een afleiding is om het Sociaal Krediet Systeem wereldwijd uit te rollen en ons allemaal slaaf te maken !! “Voor de mensen die zich zorgen maken om het ‘virus’ zoek informatie over Ivermectine”, dat maakte ik de journaliste nog duidelijk

Mijn Amerikaanse buurman deed ook nog wat duiten in de zak, hij beheerste de Franse taal wel vloeiend en had een rond verbodsbord gemaakt met het woord “PASS”, waarbij de twee letters SS afgebeeld waren als het logo van de Duitse paramilitaire nazi troepen, “Mijn vader heeft daar nog tegen gevochten dus ik neem wat er nu gebeurd hoog op”, zo stelde hij.

Later die dag was er de gebruikelijke mogelijkheid de microfoon te nemen wat ik ook even deed om te zeggen dat ik juist op dit moment in historie, dit moment in tijd, wel trots was in Frankrijk te wonen, het land waar men niet schuwt om actie te voeren. Volgende week ga ik dat weer doen maar dan even met mijn Amerikaanse vriend als tolk. 

Volgende week zijn we er weer in Autun !!

-HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk