Dr. Mercola verwijdert 15.000 artikelen (zelf censuur)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #141


Bron artikel: Dr. Mercola: Why I Am Deleting All Content After 48 Hours

Vandaag heb ik de belangrijkste aankondiging in de geschiedenis van een kwart eeuw van deze nieuwsbrief. Mijn doel en passie is altijd geweest om u te ondersteunen en u te helpen de controle over uw gezondheid te krijgen. Ik ben buitengewoon enthousiast dat er tientallen miljoenen mensen zijn die hebben geprofiteerd van wat ik in de loop der jaren heb gedeeld.

Elke keer als ik reis en lezingen geef, ben ik vervuld van vreugde en dankbaarheid, omdat steevast veel mensen me vertellen hoe ik hun leven heb veranderd door essentiële informatie te verstrekken die ze nergens anders konden vinden en nog beter, dat was helemaal gratis.

Dit waren de momenten waarop veel van de standpunten die ik presenteerde bekritiseerd werden, maar dat is te verwachten. Dat was een van de grote vrijheden die we genoten. We zouden verschillende opvattingen kunnen hebben en we zouden openlijk over deze opvattingen kunnen spreken zonder angst voor vergelding.

Maar we leven nu in een andere tijd. Een veel donkerdere tijd. De stilte van de vrijheid van meningsuiting is nu oorverdovend.

Niet alleen wordt flagrante censuur getolereerd, het wordt zelfs aangemoedigd door de mensen aan wie de bescherming van onze vrijheid van meningsuiting is toevertrouwd.

We leven niet van de lessen die we eerder hebben geleerd. Nooit in mijn leven zou ik geloven dat de zittende president van de Verenigde Staten 12 Amerikanen heeft opgeroepen in een McCarthyisme-achtige aanval in de Verenigde Staten. Zoals je weet, stond ik bovenaan deze lijst.

De afgelopen week heeft me enorm veel reflecties gebracht, en veel onaanvaardbare bedreigingen voor een bedrijf vol geweldige mensen die me hebben geholpen om je te ondersteunen tijdens deze reis.

Inmiddels weet je zeker dat er een recent artikel in de NY Times was waarin ik werd aangevallen en dat het een van de meest verspreide verhalen ter wereld was. Het artikel stond vol met valse verklaringen over mij en mijn organisatie.

Het rapport zou worden uitgelachen als het zou worden ingediend voor peer review, de groepen die het hebben gemaakt, worden gefinancierd met zwart geld en worden beheerd door een illegale buitenlandse agent. De pers trok het nooit in twijfel, maar liep met hun bevelen van bovenaf.

Ik kan omgaan met de CNN-crews die me met de auto achtervolgen terwijl ik vanuit mijn huis fiets. Ik heb medelijden met de mensen in de media die de bevelen moeten opvolgen die ze krijgen.

Het is gemakkelijk om de pionnen van de media af te wijzen, maar de machtigste persoon ter wereld heeft mij als zijn voornaamste obstakel dat moet worden verwijderd, als doelwit gekozen. Elke drieletterige instantie staat tot zijn beschikking, en de uitvoerende bevoegdheden zijn verder gegroeid dan waartegen de rechten van een individuele Amerikaan kunnen beschermen.

Een dissident van medische mandaten is nu een doelwit en obstakel dat moet worden verwijderd. Ik weet het – dat is 25 jaar aan bloed, zweet en tranen die naar beneden komen.

Ik kan nauwelijks geloven dat deze woorden uit mijn mond komen. Het is een bewijs van hoe radicale dingen in het recente verleden zijn gedegenereerd. Ik zal echter doorgaan met het publiceren van nieuwe artikelen, MAAR in de toekomst zal elk artikel dat ik publiceer slechts 48 uur beschikbaar zijn en zal dan van de website worden verwijderd.

We staan ​​op het kruispunt waar verandering onvermijdelijk is. We moeten allemaal keuzes maken die onze toekomst bepalen. Voor velen lijkt dit een oorlog… maar wat we moeten vinden is vrede. Ik ga vrede vinden door dit offer.

Voor alle duidelijkheid: AL mijn inhoud wordt verwijderd. Dit omvat artikelen over:

  • Geweldige reset
  • Algemene voeding
  • Het coronavirus
  • Mijn interviews met experts

Deze zullen worden verwijderd om de machthebbers te sussen die een arsenaal aan overweldigende hulpmiddelen tot hun beschikking hebben en die actief betrokken zijn bij het gebruik ervan. COVID-19 heeft noodbevoegdheden geactiveerd en geautoriseerd die onze grondwettelijke rechten hebben verzwakt. Helaas zijn cyberoorlogvoering en autoritaire krachten buiten ons vermogen om te weerstaan, en dit is nu onze enige weg vooruit.

Meer dan 15.000 artikelen vol essentiële informatie die tientallen miljoenen mensen over de hele wereld hebben geholpen om hun gezondheid onder controle te krijgen, zullen worden verwijderd. Er was een tijd dat mensen vrij konden debatteren en elkaar respecteren. Die tijd is nu voorbij. Ik geloof dat wetten het beste kunnen worden toegepast zoals medicijnen – lokaal en specifiek.

Lokaal voedsel, lokale democratie – de kracht van onze lokale gemeenschap is de beste manier om vrede te bereiken en om autoritaire technocratie te stoppen. Ik geloof ook dat we op ons sterkst zijn als we elkaar kunnen, verzorgen en respecteren. Dit is hoe we onze belangrijkste beslissingen in het leven kunnen nemen.

Nogmaals, ik zal nog steeds mijn dagelijkse artikelen schrijven die ik 25 jaar geleden begon, MAAR ze zullen slechts 48 uur beschikbaar zijn voordat ze worden verwijderd. Op deze manier hoop ik mijn missie voort te zetten om u te helpen controle over uw gezondheid te krijgen – maar het is aan u om deze inhoud te downloaden, te delen en opnieuw te plaatsen. Ik zal mijn auteursrecht op deze informatie niet afdwingen, zodat u deze vrijelijk kunt delen.

Moedig anderen ook aan om “De waarheid over COVID-19” te lezen, waar u veel van de informatie van de afgelopen twee jaar zult vinden die mensen moeten lezen om wakker te worden en hun ogen te openen. Ik doneer alle inkomsten aan het National Vaccine Information Center.

Ik wil jullie allemaal bedanken die mij de afgelopen jaren hebben gesteund. Ik hoop dat u begrijpt waarom ik heb besloten deze dramatische beslissing te nemen en ik hoop dat de resterende kortstondige artikelen nuttig zullen zijn voor degenen die ze willen lezen.

We gaan samen door deze uitdagende tijden en onthoud dit:

Je lichaam is gemaakt om gezond te blijven.

Je hebt de macht in handen om de controle over je gezondheid te nemen.

Laat nooit iemand uw recht op gezondheid van u afnemen.

Science can flourish only in an atmosphere
of free speech. ~ Albert Einstein

censuur sociale media

Een volk dat voor TIRANNIE ZWICHT
zal meer als lijf en goed verliezen
Dan dooft het LICHT

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk