Biden promoot ‘sociaal krediet’-systeem China-stijl


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #142


Nog steeds heeft de meerderheid van de bevolking niet door dat het hele COVID / Corona / Sars-COV toneelspel (met doden als bijwerking) slechts een doel heeft, èèn. Het uitrollen -wereldwijd- van het Sociale Krediet Systeem en daarmee de meest geavanceerde socialistische openlucht staatsgevangenis !! Als dat systeem eenmaal is uitgerold zullen de volgende facetten aan bod komen. De milieu agenda, cash-loze samenleving, de eugenetica / depopulatie plannen en meer, …

Eenmaal volledig operationeel zal actie voeren in de kiem gemoord kunnen worden, …

DIT IS DE LAATSTE MOGELIJKHEID !!

Bron artikel the Activist Post: Dark Clouds: Biden Pushes China-Style “Social Credit” System
Door:  Ron Paul Liberty Report

In televisie-opmerkingen gisteren drong president Biden er bij particuliere bedrijven en universiteiten op aan om een ‘sociaal krediet’-systeem Chinese stijl in te voeren, waarbij sommige individuen basisrechten en privileges worden ontzegd als ze ‘verkeerde’ opvattingen hebben over zaken als gezondheid en medicijnen. Hoe ver zal dit gaan?


Noot: In de EU hebben de politieke marionettenpoppen het nog niet aangedurfd het beestje bij de naam te noemen maar verhullen ze zich nog achter de Building Back Better slogan en ontkend Mark Rutte het boek gelezen te hebben, … de lafaard … of hij heeft nog geen bevel gehad van zijn meesters om het zo direct te zeggen?

Vandaag zijn we maar weer begonnen aan het protestbord voor komende zaterdag hier in Frankrijk waar de tienduizenden protesters volgens persbureau Reuters een klein beetje meer mensen op de been brengt gezien de beelden in de alternatieve media.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk