Pasteur Instituut -Ivermectine- effectief voor SARS COV 2 / COVID


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #139


Geweldig (maar oud) nieuws. Het Instituut Pasteur erkent de werkzaamheid van Ivermectine. Een enkele inname kan bij sommige mensen al het genetische materiaal van SARS covid-19 uitroeien. 

Goed lezen en delen.
Voor een ieder om te delen met al je contacten !!

* Ze verloren een veldslag … *, * Macron’s bluf *, schrijft het Franse verzet, …

Goed nieuws: Ivermectine wordt nu wetenschappelijk erkend als een effectief medicijn, bij profylaxe en voor de behandeling van Covid-19 door onderzoekers van het Pasteur Instituut in Frankrijk. 

De resultaten van hun onderzoek zijn op 12 juli 2021 gepubliceerd in het tijdschrift EMBO Molecular Medicine, dus het is recent. Een analyse van de resultaten van ander onderzoek, gepubliceerd in het American Journal of Therapeutics, roept hard op om, met ondersteunend bewijs, de richtlijnen van de gezondheidsinstantie te negeren en Ivermectine als de standaard van behandeling op te nemen.

De regering van Macron was noodzakelijkerwijs op de hoogte van deze recente resultaten. Zijn interventie op 12 juli was een grote bluf om de voorraad vaccins te liquideren, wat de belastingbetaler een fortuin heeft gekost. 

* Wie betaalt de toevoeging van de onverkochte voorraad vaccins die hij op brute wijze naar de Fransen probeert te smokkelen? 

* Geen wonder dat de media, nep-wetenschappers en van onder andere Big Pharma in het geheel geen publiciteit geven over Ivermectine, een bekend en goedkoop niet meer gepatenteerd bestrijdingsmiddel bij dieren tegen parasieten en wormen. 

Volgens Amerikaanse wetenschappers is een enkele dosis Ivermectine in staat om in vitro al het genetische materiaal van SARS-Cov-2 binnen 48 uur uit te roeien. 

Verschillende landen hebben onlangs dit medicijn tegen Covid-19 geadopteerd met zeer bevredigende resultaten. En de hoeveelheid klinische gegevens en wetenschappelijke kennis die de werkzaamheid van Ivermectine ondersteunt, blijft groeien. 

De geloofwaardigheid van de gezondheidsautoriteiten, de politiek, de media en die van dokters wordt ernstig ondermijnd.

Enkele artsen die wel kennis van zaken hadden werden gehinderd in hun werk. De meerderheid van hen waren echter niet meer als de gehoorzame vazallen die bereidwillig tegen internationale verdragen en wetgeving in medische experimenten uitvoerden op mensen die hen ten onrechte vertrouwden !!

Ook is het belangrijk om te weten dat de huidige vaccins tegen Covid-19 profiteren van een *voorlopige* handelsvergunning. Deze hadden nooit op de markt mogen komen bij een werkzaam geneesmiddel. 

Er kleeft bloed aan de vingers van allen die hieraan de medewerking verleenden.

De vaccins moeten daarom gelijk uit de handel worden genomen omdat hun veiligheid, in tegenstelling tot Ivermectine, nooit is bewezen. In het geval van een gezondheidsongeval bij mensen die momenteel gevaccineerd zijn, zullen de laboratoria van Big Farma niet verantwoordelijk worden gehouden en de clausules zijn hierover duidelijk.

Het enige wat we nog moeten doen, is onze regeringen oproepen om de bevolking onverwijld therapieën ter beschikking te stellen die als wetenschappelijk effectief en goedkoop worden erkend. Burgers hebben het recht om in overleg met hun behandelend arts de behandeling te kiezen die bij hen past tegen Covid-19.

*** Ons recht om te weten * * Burgerbewustzijn ***

William C. Campbell en Satoshi Ōmura kregen in oktober 2015 de Nobelprijs voor hun ontdekkingen betreffende een nieuwe therapie tegen infecties veroorzaakt door rondworm parasieten. De andere helft ging naar Tu Youyou voor haar ontdekkingen met betrekking tot een nieuwe therapie tegen Malaria.

*** DIT ARTIKEL STAAT AL SINDS 18 MEI OP #1 -Wat als de dokter een leraar zou zijn (tip)
Maar bijna niemand heeft het gedeeld, … shame on you!

Ruim een jaar geleden kon je op gedachtenvoer lezen: Corona crisis: Politici verantwoordelijk -HOOGVERRAAD- medicijn stamt uit 1955, onderzoek uit 2005 & uit begin 2020 3 weken voor de #lockdown. En lang voor de introductie van het gevaarlijke medische experiment !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk