Hoe pak jij een (wereld) probleem aan?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #139


Daar hebben vele mensen nog nooit over nagedacht en evenzovelen zullen de handen ten hemel richten in vertwijfeling met de gedachte; “Ik wereldproblemen oplossen?”

Kijk een even naar het onderstaande plaatje van de demonstratie op 31-07-2021 in Frankrijk. Daar stonden vele mensen, vele Ik(ken) bij elkaar. En als al die mensen de gedachte hadden gehad; “Wat kan ik er aan doen”, dan stond er niemand op deze foto !

dé Vierde golf, … dat zijn wij !!

En dit is slechts een enkele plaats, zo waren er nog vele plaatsen waar het verzet ‘zichtbaar’ was. Angstvallig verzwegen door de media want er zouden wellicht anderen zijn die op een idee gebracht kunnen worden, het idee om ook wereldproblemen te gaan aanpakken!

Deze week kwam ik (weer) een artikel tegen dat Q anon een psy-op (Psychologische oorlogvoering) was en dat dit voor de trouwe volgers een deceptie zou zijn. Althans dat zegt Kolonel Roy Potter in een video op eindetijdnieuws. Het eerste zoekresultaat betwijfelt al over zo iemand ook echt bestaat, maar dat terzijde.

Het is nu 9 maanden geleden sinds de laatste ‘Q’ post maar ik heb het nog geen dag gemist en dit is waarom.

Door de Q beweging hebben niet alleen miljoenen mensen hoop gekregen maar ze hebben eveneens -geleerd- samen te werken. Als er zich een probleem aandienden dook dit leger onderzoekers hierop en gingen aan het puzzelen zoals de CIA ook zou doen alleen nu met veel meer mankracht en via de sociale media werden deze vraagstukken gecommuniceerd. Vandaar de hevige sociale media censuur, maar dit kwam allemaal veel te laat. Velen kenden elkaar al persoonlijk, hadden adressen uitgewisseld voor het geval dat of kwamen tezamen via forums, zoom meetings en andere mogelijkheden. Het leger anons is nooit gestopt met zoeken en het delen van de bevindingen.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Kijk nog eens naar het bovenstaande plaatje en zie eens voor je dat elk van deze strijders ook nog eens achter de computer als digitale soldaat actief is met allerlei zaken. Bovendien, het aantal mensen die je op de foto ziet zijn slechts het topje van de ijsberg. Het deksel is reeds lang van de beerput, een ondraaglijke lucht verspreid zich rondom de ivoren torens waar de betonrot al tot boven de fundering zichtbaar is geworden. 

Gedachtenvoer

Hadden al deze mensen als “de vierde golf” daar gestaan als de kinderen niet bedreigt zouden worden met een genetische en potentieel dodelijke injectie? En waarom stond jij daar niet?

Vraag jij je wel eens af waarom miljoenen mensen bij kanker zich laten behandelen met chemo en bestraling en pas als de dokter zegt; “Ik kan niets meer voor je doen”, kiezen voor veilige alternatieve behandelingen?

Is de wereldbevolking zo hardleers, onnadenkend en afgestompt geworden dat dit potentieel dodelijke experiment de enige weg is om mensen bij de les te krijgen? En zijn ze niet allemaal geïnformeerd meer als een jaar geleden dat er alternatieve veilige oplossingen zijn door ene President Trump zelf. Waarom kiezen mensen daar niet voor en laten ze zichzelf voor de gek houden door de politiek, de media en de dokter met dit hocus pocus experiment ‘prikje’ ?

*** DIT ARTIKEL STAAT AL WEKEN OP #1 -Wat als de dokter een leraar zou zijn (tip)

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk