Hoe werd ik een complotdenker, en hoe dat mijn leven heeft gered?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #138


De visite deze week, een dwarsdenker van de eerste orde vroeg mij: “Hoe ben jij een complotdenker geworden?” Een goede vraag!

25 jaar geleden kreeg ik steeds meer gezondheidsproblemen en ik ‘dacht’ ook gezond te leven. Niets was dus minder waar, rug, nek, knieën en beide polsen werkten niet meer naar behoren en ik was pas vijfenveertig jaar. Een foto van de ruggenwervel behoefde geen nadere uitleg, dat zag ik zelf wel op de foto en de diagnose voor beide polsen was een carpel tunnel syndroom. De voorgestelde behandeling, operatie aan beide polsen was geen optie voor mij, een half jaar niet kunnen DJ’en, dus ik zocht en vond een andere optie. Voeding en de leefstijl aanpassen, acht weken later was het carpel tunnel syndroom onder controle en na een jaar totaal opgelost evenals verbeteringen op alle andere gebieden. De base en zuurbalans van het lichaam was hersteld en het probleem opgelost. De brandende vraag; “Waarom weet/zegt de dokter dit niet?”

Dit maakte dat het woord dat in de vergeethoek geraakt was weer in ere hersteld werd; het woord; “Waarom”. 

Dat ging ik mij voortaan weer bij alles afvragen en voor je het beseft ben je complot denker/onderzoeker.

Mijn eerste grote complot onderzoek werd 9/11 omdat ik in Amerika was toen het gebeurde maakte het extra veel indruk op me. Jaren heeft het me bezig gehouden en de antwoorden kwamen niet eerder dan na het leven van het boek; “Where Did The Towers Go” van Dr, Judy Woods. Zij heeft het stellen van vragen tot een ware kunst verheven en laat de conclusies bij de lezers zodat het verplicht wordt om zelf na te denken in plaats van het boek te consumeren. Chapeau !!

Vele complotten verder, 2700 artikelen op de site en meer als 1.000 stuks in de prullenmand vanwege achterhaalde inzichten en censuur, 13 jaar de wekelijkse podcast waardoor ik mijzelf verplichte actief achter het nieuws aan te jagen zijn we aangekomen in 2021. Het jaar van de grote openbaringen voor de massa. Met de neus op de feiten gedrukt door de keiharde realiteit. Bij iedereen is het leven nu beperkt, beperkt in de vrijheid voor iedereen, beperkt in de gezondheid voor velen, een mentale dreun voor velen. Proberen jezelf staande te houden in de bubbel voor sommigen, de uitvlucht via zelfmoord voor anderen, dat zijn de twee uitersten, de rest leeft tussen hoop en vrees niet wetend wat nog te denken.

In mijn liedje uit 2010; “Hope Comes In The Dark” zong ik al; “The truth will set you free”, de waarheid zal je bevrijden. Hoe angstig en bedreigend de wereld er ook uitziet, kennis geeft je de mogelijkheid om in actie te komen, weten wat je je zelf kunt doen, weten dat je voor andere zaken je dient te verenigen met gelijk denkenden. Met gelijk gestemde dus, wetend dat je de zombies voorlopig dient over te slaan, te passeren, links te laten liggen want ze lopen voor je voeten, een sta in de weg (voorlopig of voor altijd (?))

Als nooit tevoren merk ik dat echte gesprekken zeldzaam zijn in het leven van heden ten dagen. Met de meeste mensen worden vele onderwerpen zorgvuldig vermeden om ze niet voor het hoofd te stoten en het is een verademing als je een bezoeker krijgt net als de vraagsteller van dit artikel. Gelukkig kan ik mijn ei kwijt via de site met de ondersteuning van de fa(c)tsforum leden van dotcom.radio en -vrijdenker- mede presentator Mike Donkers.

En eigenlijk is de aanleiding van het COVID toneelstukje niet meer als een bladzijde uit een oud vergeelt geschiedenisboek met omgekrulde vergeelde hoeken aan de bladzijden. Als ware het door velen gelezen maar nooit begrepen.

Het zijn geen ‘virussen’ (gifstoffen) die ons bedreigen, virussen, die bestaan niet als zijnde een levende besmettingsbron, het is ons eigen immuunsysteem dat niet goed functioneert. We creëren dus zelf de voedingsbodem (het terrein) om ziek te worden. Dat heb ik dan ook de afgelopen 25 jaar geleerd, om beter voor mijzelf te zorgen. Van dat hele “Corona/COVID” toneelstukje geloofde ik dan ook geen donder, ik wist het al sinds 2009 hoe de vork in de steel zat, de waarheid zet je vrij. Ik heb ook geleerd dat ik niet verantwoordelijk ben voor jullie misere, ik help waar ik kan maar ik kan geen vingers met geweld uit een ieder zijn oren trekken als ze niet willen luisteren. Ik geef waar ik kan het goede voorbeeld zoals gister bij de demonstratie in Autun (Fr) en hoop dat jullie het met zijn allen ook gaan zien.

Het is namelijk veel leuker om iemand te vragen; “Hoe is het?”, als je het antwoord eigenlijk al wel weet; “Goed”. Nu stel ik die vraag steeds minder omdat het maar al te vaak “klote is”, of kan gaan worden terwijl de persoon in kwestie dat zelf nog niet in de gaten heeft.

P.S. *** DIT ARTIKEL STAAT AL WEKEN OP #1 -Wat als de dokter een leraar zou zijn (tip)


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk