dotcom.radio aflevering 270 van 01-08-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #137


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 270 Frankrijk gaat opnieuw los nu wellicht in 150 steden/plaatsen – De tijd om toe te kijken is voorbij, ‘ze’ komen naar je toe! – Amerika stopt met de PCR test – terug naar normaal / denk nog eens na – Tip uit het Franse verzet – Beveiliging Macron neemt ontslag – Ivermectine en lezingen Mike – Grafeenoxide dwaalspoor (?) – Het derde vaccin wordt al uitgerold – De komende voedsel crisis, en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

[Belangrijk] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

Eenmaal bevrijd uit de Matrix bubbel
Leef je vrij, blij en gezond, dat is driedubbel

– HM
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR https://gettr.com/user/gedachtenvoer

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Maandag: Oproep om te demonstreren in Frankrijk, direct en to the point
– De tijd is niet langer om je te verbergen, ze komen naar je toe.
– Na de verzorgers zijn het de burgers, dan onze kinderen, zwangere vrouwen en baby’s.
– Dit is het moment om je in te zetten zoals je nog nooit eerder in je leven hebt gedaan.
– Niets anders doet ertoe.

[Marij] Afgelopen dinsdag heeft het ministerie van @VWS aan tientallen journalisten nog beloofd: in corona wob-verzoeken gaan we zo min mogelijk gebruik maken van lakgrond 11.1 (interne beleidsopvatting). Hier zie je hoe zoveel mogelijk eruit ziet

[Melkmeisje] The Republican Guard, a security detail established to protect the President of France, have ALL resigned, and will no longer protect President Macron!

[Medusa] 600 kinderlijken gevonden bij ramp in Duitsland

[Frankrijk] DE LAATST AANGEKONDIGDE MAATREGELEN ZIJN ONVERENIGBAAR MET DE TEKST EN DE GEEST VAN ONZE GRONDWET. … en het parlement heeft daarvan notie gekregen van het verzet

TRUMP– & –Qanon

CORONA-COVID-SARS

* Viruswaarheid: Ivermectine nu verkrijgbaar in NL website ? .shop

* Nu meer en meer de PCR test in opspraak komt lezen we dit:
Why Is The CDC Quietly Abandoning The PCR Test For COVID?

* Weet je nog dat de Amerikaanse regering en top gezondheidsfunctionarissen de Amerikanen vertelden om vaccins te nemen zodat het leven weer normaal kan worden? –Denk nog eens na-. Anthony Fauci in CNN’s “State of the Union” dat gezondheidsfunctionarissen de masker richtlijnen kunnen herzien voor degenen die zijn gevaccineerd, en vertelde dat het terugbrengen van masker mandaten voor gevaccineerde mensen “in actieve overweging is”. [bron]

* [EJ Bron] Gibraltar: 100% gevaccineerd – Aantal besmettingen gaat door het dak

* 9forNews Ab Osterhaus over vaccineren: we moeten alle zeilen bijzetten en voorbeeld Macron volgen

* Walking Times AAPS Survey Says Majority of Physicians Decline COVID Jab, Citing ‘Significant Adverse Reaction’ (AAPS is een onafhankelijke artsen organisatie)

* Walking Times Data released today show that between Dec. 14, 2020 and July 16, 2021, a total of 491,218 total adverse events were reported to VAERS, including 11,405 deaths 

[Angelface] Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen zegt dat het dagelijks EU-bestuur het doel om 70 procent van de volwassen bevolking in juli beschermd te krijgen tegen COVID-19 heeft gehaald.

[Zathras] Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid kunnen we een ziekte die we niet hebben, op de een of andere manier overbrengen op hen die er juist tegen zijn ingeënt ! – nog erger zegt een ander: Nog gekker: we hebben een dodelijke ziekte waarvoor je met een test moet zien of je ziek bent.

[Geert] Dringende waarschuwende kreet: EU-Commissie geeft toelating voor vaccineren van kinderen hoe betrouwbaar is de waardebepaling van de EMA werkelijk? De EU-Commissie heeft het eerste vaccin tegen corona voor kinderen vanaf 12 jaar toegelaten. De Europese Commissie en alle EU-regeringen baseren hun krachtdadige optreden op de beoordelingen van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). De uitzending verschaft inzicht in de verontrustende onderlinge verstrengelingen van het EMA, publiceert zwaarwegende stemmen van deskundigen, die waarschuwen voor enorme gevolgen op lange termijn en schept transparantie over de vraag: wie is aansprakelijk voor vaccinatieschade? Feiten en samenhangen, die momenteel voor iedereen van de allergrootste urgentie zijn. www.kla.tv/19379

[Mike] Lezingen: In Assen afgelopen zondag kwam een vrouw na de lezing op mij af. Ze zei dat ze volledig gevaccineerd is en volgens mij dus ‘voorgoed verloren’, dit i.v.m. het feit dat ik Q heb aangehaald met ‘4-6% lost forever’. Maar mevrouw, er is toch een reden waarom u bij mijn lezing aanwezig was? U focust op het probleem, maar ik heb ook de oplossing gegeven: Ivermectine

[Sander] Bij mogelijke besmetting worden alle niet gevaccineerde kinderen naar huis gestuurd.
– Noot: Goed nieuws, een vrijbrief voor thuis scholen, krijgen ze tenminste echte lesstof !!

[Medusa] De willekeur van het Franse beleid… Of juist bewust, om de woede van bepaalde beroepsgroepen te vermijden? Brandweerlieden moeten zich verplicht inenten, de politie niet, de gezondheidspas is in alle restaurants verplicht… behalve bij truckstops…

* Grote demonstraties in 52 Italiaanse steden afgelopen woensdag

* Tip uit het Franse verzet: Maak van je kliniek, winkel, restaurant, bedrijf een gesloten instelling voor publiek alleen open voor geregistreerde leden (iedereen kan lid worden). Wel een verklaring tekenen dan men akkoord gaat dat zowel vaxc als anto-vaxs mensen elkaar hier kunnen ontmoeten

* Oproep tussen samenwerking gele hesjes en transport om de tolwegen te blokkeren zodat alle supermarkten niet bevoorraad kunnen worden in het weekend van 15 augustus

[Geert] Nooit.nl Brekend: Geheim ingredient mRNA-vaccins: Grafeenoxide maakt mRNA vaccin dodelijkste ooit – Bill Gates ooit vertelde over zogenaamde ‘trade-secrets’, waardoor de exacte ingrediënten van de vaccins verborgen gehouden kunnen worden voor de bevolking. Dus niet alle ingrediënten van de vaccins staan wonderbaarlijk genoeg opgenomen in het patent, aldus Karen Kingston. Het patent benoemt alle ingrediënten behalve grafeenoxide, maar zegt Karen, ze heeft grafeenoxide wel in het Chinese patent gevonden.

[Zathras] How Long Do the Vaccinated Have to Live?
–  patent for Graphene Oxide for use as a Hematological Bioweapon in 2015.
– Moeten wij onze eerste mening niet bijstellen
– extra Detox voor die rommel naast Ivermectine ) doe ik zelf altijd al
– Glutathion
➡️vitamine C,D
➡️magnésium
➡️crucifere
➡️sélénium
➡️glutamine


* Zie ook mijn Blue Tooth verhaal
verhalen gaan een eigen leven leiden als we ze niet beantwoorden
– nieuwe soort Blue tooth met verder bereik sinds 2019 ?
– mogelijkheid met nano techniek het vaccin te activeren ?

* Bericht van GAB: Ik heb de afgelopen week tientallen directe berichten ontvangen van mensen uit het hele land die de verschrikkingen delen vanuit het Amerikaanse leger en hun werkplekken met betrekking tot “verplichte” niet-FDA-goedgekeurde experimentele Covid-vaccinaties. Veel mensen worden gedwongen te kiezen tussen het voeden van hun gezin of het krijgen van een injectie met een potentieel dodelijke experimentele stof. Dit is een fundamentele schending van niet alleen de mensenrechten, maar ook de religieuze rechten die ons in de Verenigde Staten van Amerika worden gegarandeerd.

[Sander] Biden, eerst straffen en nu weer belonen $100 voor de prik

* Israel Becomes First Country In World To Push 3rd COVID Shot For Already Vaccinated

SOCIALE MEDIA

* Hoeveel leestekens mag je maximaal posten op Gettr? het zijn er 777

GEDACHTENVOER

* World’s Food Supplies In Jeopardy Amid Climate Disasters

[Rob] [e]Boek: Onderwerp: Survival in the 21st century. Aanrader
– Dit boek presenteert een uitgebreide schat aan informatie. Lezers wordt getoond hoe ze goedkoop aan biologisch voedsel kunnen komen, hoe ze vroegtijdige waarschuwingstekenen van dreigende aandoeningen kunnen herkennen, en hoe ze pijnloos kunnen overstappen op een plantaardig dieet om vitaliteit, kracht, uithoudingsvermogen en een regeneratie van lichaam, geest en ziel te krijgen. Ook bevat het boek heerlijke, gezondheidsbevorderende recepten en tientallen voorbeelden van genezing.Enkele van de onderwerpen die Viktoras behandelt zijn kiemen voor gezondheid en economie, groen sap voor celverjonging, een lang leven, enzymen, biologische binnentuinen, tarwegrastherapie, watervasten, geneeskrachtige kruiden, yoga, kleurengenezing, iridologie, zonetherapie en acupressuur, en gefermenteerde voeding.

[LieverGezond] WEF: je bezit niets en je bent gelukkig -of we hebben al niets. Stop gewoon met de onroerend goed belasting te betalen en je komt er wel achter wie de eigenaar van het huis is !!

* Ik heb liever vragen die niet beantwoord kunnen worden dan antwoorden waar ik geen vragen over mag stellen !

[Rob H] Waarom krijgt straks iedereen de ziekte van Parkinson?
– De ziekte van Parkinson is de snelstgroeiende hersenziekte in de wereld. Hoe kunnen we dat verklaren? Volgens professor Bas Bloem (Radboudumc) hebben we dat onder andere te danken aan bestrijdingsmiddelen. In dit college legt hij uit hoe die onze hersenen kunnen binnendringen en kapotmaken. Gelukkig heeft hij ook goed nieuws, we kunnen …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten