Als ik maar in mijn eigen bubbel leef dan is het goed, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #135


Ik begrijp het heel goed dat mensen zo denken, omdat ze zich machteloos voelen en geen idee hebben hoe ze zelf invloed uit kunnen oefenen om hun leven, en dat van anderen te verbeteren. Dit laatste, “en dat van anderen”, daar denken ze al niet eens over na. Jouw bubbel kan zomaar -ineens- van de èèn op de andere dag lek geprikt worden waardoor je in een luchtledig terecht gaat komen zonder ook maar enig houvast.

Alle vingers wijzen dan ineens naar jezelf, ken je iemand die jou zou kunnen helpen en die je vertrouwt?  Maar wat als je ineens ontdekt dat juist die persoon waar je altijd op kon bouwen zelf ‘even’ de weg kwijt is en een identiteitscrisis zit, overspannen is of totaal geen tijd meer heeft vanwege gezondheidsproblemen bijvoorbeeld?

Is dan je bubbel groot genoeg om je ‘veilige bubbel leventje’ te kunnen blijven leven?

Want wat als er -NU- iemand rondwaard met een ‘bubbelprikkertje’ die maakt dat je ineens ingedeeld wordt in een andere bubbel waardoor je de controle kwijt raakt.

Pak weer eens even die bubbelblazer die je als kind zo leuk vond en zie hoe al die bubbels tegen elkaar botsten, soms grotere bubbels vormden maar ook uit elkaar deed spatten. Een ding moet je nog weten, al die bubbels hadden zonder uitzondering een heel kort bestaan.

We blijven nog even in die kindertijd, in die grote onbekende wereld waar je op een spannende ontdekkingsreis was en alles begon te leren door het stellen van de meest simpele vraag; “Waarom ?”. Met kinder logica ‘probeerden’ je ouders die vragen te beantwoorden, vragen die ze wellicht ook niet wisten of zelf verkeerd geleerd hadden (?)

Meer en meer werden je ouders ‘overspannen’ van die simpele vraag ‘waarom’ en begonnen je af te remmen om steeds weer opnieuw ‘dat’ woord te gebruiken. 

Vragen stellen is goed en de beste manier om dingen te leren en niet te verdwalen in het leven. Maar je moet bovendien ook weten (leren) aan wie je een vraag moet stellen en daarvoor zul je ook logische moeten leren denken. Handig daarbij zijn je eigen levenservaringen maar niet altijd. Handig zijn ook de ervaringen van anderen, maar niet altijd. Handig zijn ook boeken, magazine’s en andere informatiebronnen, maar niet altijd.

Al die mensen, al die informatiebronnen hebben ook eigen belangen die stiekem verstopt zitten in hun boodschappen. Voor dat je het weet raakt je eigen bubbel verstopt en knalt hij uit elkaar en maakt je bubbeltje deel uit van de immens grote dikke vette Matrix bubbel.

De wat; de Matrix bubbel. Ja dat is die bubbel met een flinterdunne maar oh zo taaie wand om te doorprikken die je zelf mee in stand bent gaan houden, een soort schijnwereld waar binnen je denkt beschermt te zijn, waarbinnen je logisch denken en simpele vragen stellen bent verleerd. Bang om je eigen bubbeltjes te laten klappen, bang om als een vlinder je eigen vleugels uit te slaan, weer vrij en blij te leven, het leven weer te ontdekken. Leren dat je macht en kracht hebt via die eigen vleugels !!

Maar nee, als je nu mensen tegenkomt die je ‘iets’ willen vertellen begin je over je bubbel, dat jij je daar gelukkig en veilig voelt. Ja ik snap het helemaal, maar ik weet dat de grote boze bubbelpriker rondwaard die mij wellicht dwingt daardoor om jouw bubbel te verlaten.

In dit bubbel sprookje is de grote boze wolf vervangen door het genetische bubbel monster COVID prik experiment die je verder de Matrix binnen trekt, je vlinder-vleugels amputeert waardoor je nooit meer kan vliegen in vrijheid, onbevangen kan leven, alle controle kwijtraakt over het ‘leven’ omdat de bubbel zo veilig voelde. 

En ik, ik ben al bevrijd van de Matrix, ik weet dat zelf de vleugels uitslaan vrijer voelt, ik ben aan het leren om ook bubbeltjesprikker te worden om je weer te leren vliegen, je te leren dat leven ons doel is en niet jezelf op te sluiten in een piep klein minuscuul bubbeltje, …

Eenmaal bevrijd uit de Matrix bubbel
Leef ik vrij, blij en gezond, dat is driedubbel

-HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk