Het is oorlog, een informatie oorlog, maar, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #134


… maar vergis je niet er vallen slachtoffers en doden, vele doden. Kinderen, vrouwen en “oude van dagen” worden niet gespaard, de laatste groep waren onder de eerste doden, opgeofferd voor om de “C” p(L)andemie te kunnen verkopen via de media. De media propaganda oorlog draait al anderhalf jaar met succes op volle toeren.

Even een stukje geschiedenis, de ‘powers that be’, de krachten achter de schermen die aan de touwtjes trekken op het politiek toneel in een groot deel van de gehele wereld vinden dat de wereld overbevolkt is en hebben al jaren het plan om die bevolking drastisch te beperken en maken daar bovendien geen enkel geheim van zie hier, …

Lees meer over de Georgia Guidestones met als hoofd boodschap: ‘Laat dit de wegwijzers zijn naar een tijdperk van redelijkheid’. … en, … “Handhaaf de mensheid onder 500.000.000

In eeuwigdurende balans met de natuur”. Een eenvoudig rekensommetje leert ons dat ‘we’ met een overschot zitten van 7 miljard die -op de een of andere manier- opgeruimd moeten worden, dat vinden althans de ‘Powers That Be’!

Op de Wikipedia pagina wordt gesproken over samenzweringstheorieën, maar in hoeverre waren wereldoorlog 1 en 2 hiervan een onderdeel, chemotherapie, bestralingen en de duistere medicijnhandel, het landbouwbeleid met de uitputting van de landbouwgronden, de chemtrails, HAARP, de tsunami’s en andere ‘natuurrampen’ ??? Was de Spaanse griep al een oefening met ergens tussen de 17 en 100 miljoen geschatte doden?

Nu ‘we’ (de wakkeren) weten dat een levend virus niet bestaat, blijkt het ook niet zo eenvoudig om in een laboratorium in elkaar te knutselen zijn. Dat blijkt uit de patenten die aangevraagd werden voor deze virussen (ziektes).

Als het menselijke immuunsysteem zo sterk is dat mensen wel ziek worden maar niet in grote getallen dood gaan dan moet men een knutselvirus een A status geven door het direct in te spuiten bij mensen. En zelfs dan blijkt het nog niet gelijk het gewenste effect op te leveren. De wakkere bevolking wist al gelijk, dat gaan we niet toestaan, dat ‘prikje’ en vele anderen hadden om wat voor reden dan ook achterdocht.

Het internet werd in record tempo dichtgetimmerd maar de geest was al uit de fles, sociaal afstand houden, wereldwijde lockdowns, de avondklok, de horeca en alle sociale activiteiten sluiten evenals thuiswerken, ook dat had niet het gewenste resultaat. Mensen bleven elkaar informeren ook al stopten de twijfelaars beide vingers in de oren waren er legio mensen die een afwachtende houding aannamen, versterkt door de realiteit die alle logica wetten pootje lapten. Een mondkapje en handen wassen zouden met 1,5 meter afstand je gezondheid veiligstellen terwijl de caissière in de supermarkt al jou spullen met blote handen mocht aanraken (?), … en vela andere kromme redeneringen.

De bejaarden werden de eerste dodelijke slachtoffers, ontvoerd uit hun omgeving en in het ziekenhuis ter dood veroordeeld met krachtige medische middelen want bij een pandemie horen immers zichtbare doden. 

Het goochelen met de cijfers en de test (PCR) die helemaal geen test was kon men via de leugen-media de cijfers een klein beetje omhoog krikken om het spel geloofwaardig te maken.

Het echte ‘virus’ zou immers net als altijd via het vaccin verspreid worden en dat is -NU- aan het gebeuren. Reeds vele slachtoffers werden ziek en vonden de dood. Maar wat gaat er gebeuren als de immuunsystemen aan de volgende test onderworpen gaan worden. Er zijn artsen die wel menen te weten hoe dat zit.

Er zijn anderen die weten dat we betere kansen hebben door zelf te gaan dokteren. Die kansen zijn wel degelijk aanwezig voor de ongevaccineerden die deze kennis kunnen aanwenden, wellicht heeft de groep gevaccineerden ook nog een beperkte tijdslimiet waar ze dit ook kunnen toepassen?

Zij zijn echter al het slachtoffer van hun eigen referentiekader, hun ego en de perfect draaiende media en politieke propaganda machine.

Wellicht denk je, waarom zijn er geen bronnen waar we meer kunnen vinden?

Ik denk dat je halverwege in deze informatieoorlog terecht bent gekomen en het overzicht al lang kwijt bent. Ik weet ook niet wat je al wel of niet weet, waar denk je dat ik dan moet beginnen, … aan dit boekwerk. Tot de herfst en het griepseizoen heb je wellicht nog even tijd, maar zelfs dat weet ik niet? Alle informatie is wel ergens te vinden maar of iedereen ergens de moed kan vinden om het te vragen? Te vragen aan iemand die een wappie, een complotdenker een samenzweringtheoreticus genoemd wordt, of je dat durft? Of je denkt gewoon; “Het zal wel”. En ik hoop dat je gelijk krijgt, van harte zelfs, je mag me de rest van je leven uitlachen zelfs, …want onder alle mensen die mij niet geloofden zitten aardige mensen die ik helemaal niet kwijt wil en het allerbeste toewens. Maar intussen hou ik er wel terdege rekening mee dat het slagveld van deze informatieoorlog rood zou kunnen gaan kleuren, donkerrood !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk