We zijn in oorlog !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #133


Veel mensen hebben niet in de gaten dat we in oorlog zijn. Omdat we om ons heen niemand zien vechten en geen wapens horen afgaan. Toch vechten we voor onze ziel en de vrijheid van de mensen. Maak geen vergissing, we zijn in oorlog. In oorlog omdat de overheid, gesteund door de media en de medische ‘zorg’ ons een potentieel dodelijk genetisch experiment wil opdringen ! ‘Ik’ ben niet dom, dit is een oorlogsdaad !

-HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk