dotcom.radio aflevering 269 van 25–7-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #131


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 269 – Inzicht via het spoor van patenten – Protesten komen op stoom in de EU – Soros banden met rechters – Mike Lindel datadump 10 augustus? – Vaccinatie doden 30, 40, 50.000 of meer? – Aanklacht tegen minister de Jonge – hebben ze Fauci bij de ballen? – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

Maandagmorgen eigenlijk nog voordat de dag begonnen was
zoveel mail berichten, en ik moet gelijk in looppas
Ik had al een plan voor vandaag
maar vele mensen vatten mij in de kraag
Tussen de regels door lees ik; “Doe dit doe dat”
wat denk jij hier van; “Hoe en wat”
Op al mijn tijd leggen ze beslag
Want in vier jaar had nog geen -enkele- echt vrije dag

– HM

[Belangrijk] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR https://gettr.com/user/gedachtenvoer

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Johnny] In de Podcast kwam aan bod dat Frankrijk een internetpagina heeft voor MKB die geen mensen uitsluiten. Keuze Vrij Bij Mij gaat on tour en bijeenkomsten organiseren. De keuze vrij bij mij VerbindingsTour.

* OffGuardian “Freedom Day” is upon us. After 17 months of a 3-week lockdown, the UK is re-opening for business. Nobody in the press seems very excited about that. Met verplcihte vaccinaties (bluf) en covid pass

[Geert] France ain’t playing around wih their government. Hitting them where it hurts the Rothschild Bank https://t.me/EliseNijmegen/43698
– Noot: Ik denk aan nep nieuws. Wazige beelden veel bewegen maar ik meende toch weer de bekende zwart geklede ‘troepen’ te zien. Fransen hebben geen belang dit te doen en opnieuw geweld op te roepen. Zijn al teveel slachtoffers gevallen. Is dit een zet om weer met zwaar gewapende troepen de demonstranten te lijf te gaan?

[Rob] De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomen

[Rob] Wereldwijde chaos verwacht komende herfst – Bereid u voor!

[Julian B] “Overheid offert 520.000 levensjaren!” blijkt uit WOB verzoek EZK van oud CBS directeur…

[Mike] nieuwe nederlandse website https://allestoringen.nl/

[Marij] Micha Kat opgepakt in Ierland

[Rob] “This is not the time to be a worrier but a warrior !”
– “Dit is niet het moment om een tobber te zijn, maar een krijger!”

TRUMP– & –Qanon

X22 report, het schaken gaat verder Mike Lindell gaat zijn bewijs ter grootte van 37 terabyte presenteren van 10 tot 12 augustus, en hoe ‘toevallig’ FEMA en FCC gaan een landelijke test met het nooduitzendsysteem in de VS uitvoeren op woensdag 11 augustus, zou die test overgaan in een reële uitvoering ervan en Internet er gedurende dagen volledig uit zal liggen en we verstoken zijn van informatie over de presentatie van het bewijs van de stemfraude en we het met niemand meer kunnen delen? De Deep State gaat echt niet bij de pakken neerzitten en zal alles op alles zetten om de informatie van Lindell bij het volk weg te houden.

CORONA

[Geert] Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins – [XanderNieuws] Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000 – Spike proteïne circuleert al zeer kort na vaccinatie in bloed, wat bloedpropjes veroorzaakt – ‘Voordelen van Covid vaccins zeer bedenkelijk, schade door vaccins zeer goed bewezen’ – ‘Mogelijke gevolgen beangstigend’ Het onafhankelijke Doctors for Covid Ethics heeft tienduizenden artsen in Europa een brief gestuurd met daarin de nieuwste wetenschappelijk bevestigde feiten over de Covid-19 ‘vaccins’. De belangrijkste bevindingen zijn zowel ontluisterend als schokkend; ontluisterend, omdat het menselijke immuunsysteem SARS-CoV-2 meteen blijkt te herkennen, wat bevestigt dat we niet met een ‘novel virus’ te maken hebben, zoals al anderhalf jaar wordt beweerd, en een vaccin dus helemaal niet nodig is. Schokkend, omdat nu is aangetoond dat de mRNA injecties het menselijke immuunsysteem juist veel kwetsbaarder maken, wat voor ontelbare gevaccineerden afschuwelijke gevolgen kan gaan hebben.

[Medusa maandag] 45.000 vaccin doden in drie dagen in de VS

* ZeroHedge Greece’s Mykonos Bans Music In Bars To Combat COVID Spread

[Louis] PER AANGETEKENDE POST Open Legal advocaten
– Het is geen geheim dat de internationale wetenschap er nog steeds niet in is geslaagd om het COVID- 19 virus als zodanig te isoleren. (Noot he he eindelijk komt men tot de kern na 1,5 jaar)
– Kortom, naast het feit dat de Nederlandse burger al anderhalf jaar lang wordt getest op ‘iets’ waarvan niet duidelijk is wat men precies test, wordt diezelfde burger vervolgens geïnjecteerd met een zeker middel dat tegen dit ‘iets’ effectieve bescherming zou moeten bieden.
– GV Aanklacht tegen Minister H.M. de Jonge ingediend.

[Rob] Kwetsbaar mens armbanden die aangeven dat drager verzwakt immuunsysteem heeft en afstand wil houden Een man met een verzwakt immuunsysteem pleit voor erkende, draagbare symbolen die aangeven dat sociale afstand in acht moet worden genomen rond mensen met deze aandoening, bericht van de BBC

[Rogé] Frans Nobelprijswinnaar Luc Montagnier https://www.youtube.com/watch?v=usIGaQAcYzc neemt niet snel een blad voor de mond. Nu schijnt hij gezegd te hebben dat alle gevaccineerden binnen 2 jaar dood zijn. Het bericht werd meteen gefactcheck en dat betekend vaak maar een ding, dat het waar is!  Dit sluit dan ook precies bij hetgeen wat Mike steeds herhaald dat er in het komende najaar een golf aan mensen komt die overlijden. (maar er is een oplossing als je niet te lang wacht tot de schade onherstelbaar is – Wat als de dokter een leraar zou zijn (tip)

[Geert] YES, ze hebben Fauci bij de ballen!!!
– JUST IN: Fiery Clash Between Rand Paul And Dr. Fauci, Each Accuses The Other Of Lying
Gain of function video

[Kefirkev] Twitter Niemands Knecht: Meteen na de aankondiging van premier Mario Draghi dat er vanaf 6 augustus een gezondheidspaspoort wordt ingevoerd voor horeca, evenementen etc. gaan ze in Turijn de straat op om te protesteren.

[Mike] opkomst en ondergang van een knutselvirus

[Pike] Dr. David Martin and Dr. Reiner Fuellmich on COVID/SARS patents and Spike proteine, …Informatie voor gevorderden maar niet minder belangrijk voor de leken die per slot van rekening onder de slachtoffers zullen zijn, de laatste groep zal het in eerste instantie als abracadabra klinken. Schakel de YouTube vertaal functie in als je de Engelse taal wat minder kan volgen. Oplichting voor gevorderden alles in naam van de plandemie, de terdege voorbereide wereldwijde onderdrukking van de wereldbevolking en erger, … ” There’s nothing more illusionaire than create the illusion of demand then the urgency of a demand that you manifactured yourself” – Dr David Martin

* NaturalNews UK government commits nation to starvation suicide by commanding food sector workers to self-quarantine… supply chain “at risk of collapse”

[Medusa] Krant 2011: Bill Gates; Depopulatie door gedwongen vaccinaties

* Activist Post CDC, Universities are Paying Students to be Vaccine Influencers

[Luz] man schakelt advocaat in en eist dat de werkgever een inventarisatie geeft van alle ziektes onder de werknemers vanwege het “gevaar”. Binnen 24 uur was bekend dat de werkgever geen covid gegevens meer vereist !!

GV Medische Apartheid (apartheid de Nederlandse uitvinding)


GV Gaat het verzet exploderen 17 juli 2021 in Frankrijk? … wat de #merdia verzwegen !
– meer als 80 plaatsen deden mee in Frankrijk

GV Gevaccineerden voor de gek gehouden eindelijk eens wat meer bezoekers op een Vaccin artikel
– Geschreven na aanleiding van dotcom van vorige week; “Het is oolog”.

GV Indrukwekkend aantal betoging in Frankrijk en over de gehele wereld tegen het vaccin paspoort

SOCIALE MEDIA

GEDACHTENVOER

[Medusa] Merkel op bezoek in #watersnoodramp gebied #Schuld, begint verhaal over #klimaatverandering, en dan vraagt de burgemeester van dorp of hij even wat mag zeggen… komt met jaargangen van eerdere overstromingen, en zegt in kort “u verteld onzin”
– Video sluizen open gezet video | video
– Verklaring hulp diensten werden niet ingezet en keerden huiswaarts
– Satelliet beelden, … een team wetenschappers zonden een serie weer-prognoses naar de Duitse autoriteiten, die nu als een macabere voorspelling klinken: 24 uur voorafgaande van de “ramp”

[Rob] De CO2-leugen Droge lucht bestaat voornamelijk uit de twee gassen stikstof (ongeveer 78,08 vol.%) en zuurstof (ongeveer 20,95 vol.%). Er zijn ook de componenten argon (ongeveer 0,93 vol.%), kooldioxide (ongeveer 0,04 vol.%) en sporen van andere gassen. Hoe zit het nu met de CO2? Er is slechts 0,038% CO2 in de lucht die we inademen! Aha. Vraag: Hoe hoog is het aandeel CO2 in de lucht? Antwoord: Er is slechts 0,038% CO2 in de lucht die we inademen! Wie wil verder rekenen: We hebben 0,038% CO2 in de lucht. Hiervan produceert de natuur zelf ongeveer 96%. De rest, d.w.z. 4%, is de persoon. Dat is 4% van 0,038%, dus 0,00152%. Het aandeel van Duitsland hierin is 3,1%. Zo beïnvloedt Duitsland de CO2 in de lucht met 0,0004712%. De CO2-leugen is een ander middel om mensen op te sluiten, hen het recht te ontnemen en hen te beschermen met beschermingsgeld – ook wel belasting genoemd.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten