Indrukwekkend aantal betoging in Frankrijk en over de gehele wereld tegen het vaccin paspoort

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #130


Verwacht een nieuw record aan protesten over de gehelde wereld, verwacht ook een totaal doodzwijgen van de media, verwacht ook mogelijk geweld vanwege het bericht dat mij bereikte, … zaterdag 24 juli

  • Updates later vandaag, zondag of wellicht pas maandag gezien de totale censuur

Dit bericht krijg ik vrijdag binnen via “het verzet”

“Uit betrouwbare bron (politie): voor de veiligheid van alle demonstranten (heel Frankrijk) wordt hen dringend verzocht GEEN ENKEL ONDERSCHEIDEND TEKEN te dragen (kokardes, regionale vlaggen of niet, spandoeken, gele hesjes, enz.). Aan de andere kant wordt aanbevolen om wit te dragen: T-shirt en armband, zakdoek.

Het internationaal militair recht verbiedt de agressie van mensen die in het wit gekleed zijn (in het geval van agressie is de staat van beleg van toepassing).

Mij werd gevraagd deze informatie te delen omdat het zou lijken (wat ik overigens hoop) dat het aantal demonstranten bij de demonstratie op 24 juli 2021 hoger zal zijn dan op 17 juli (en dat komt niet goed). niet meer aan onze regering, die met alle middelen zal proberen de demonstranten in diskrediet te brengen – laten we ze dit plezier niet gunnen). Dus zaterdag heel Frankrijk: laten we allemaal WIT zijn!”

Onwetendheid, de wortel en stam van alle kwaad

Het is nog niet eens augustus als overal de maatregelen ingaan, de geest is uit de fles, de revolutie is uitgebroken in verschillende landen, hoeveel vlagjes worden er vertoond in Nederland ?

Zo zijn ze dat van plan in Frankrijk beste monsieur Macron

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk